Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi programsızlıkla suçluyor. Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Bugün haberleşebilirsiniz.

Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Bugün onunla bu konuda konuşabilirsiniz.

Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Size kalsa hemen harcayacaksınız ama yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışıyorlar. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

Size hiç de cazip gelmeyen bir daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Oysa bu davet size sürprizler hazırlıyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kurduğunuz bir dostluk size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. Ona son kez şans vermeyi düşünüyorsunuz. Bir süre daha şans tanıyıp sonunda bu ilişkiyi kesmeye çalışacaksınız. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olabilir. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olacak.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı etkisinde Cumartesi günümüz başlayacak. Bu enerji, isteklerimizi elde etmek amaçlı harekete geçmenin işaretçisidir. Ancak bazen dengesiz hatta aşırı bağımlılık bizi gerçekçi düşünmekten alıkoyabilir. Fazla para harcamak, aşırı hoşgörülü olmak veya tuhaf ilişkilerde bulunmak gibi. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, sizin herkesle yakın, huzurlu ve paylaşıma açık bir şekilde bağlantı kurmaya çalıştığınızı gösteriyor. Ancak bu bir görüntü mü, yoksa gerçekten ilişkilerde başarılı mısınız? Dışarıda herkes sizi mutlu, popüler, nazik, çekici ve sevgiye değer bulur. Fakat siz, geçmişte yaşanan talihsiz olaylar nedeniyle kendinizle baş başa kaldığınızda hiç de mutlu olmadığınızı düşünebilirsiniz. Yavaş ancak içten içe bir şeyler kafanızı kurcalayıp durur. Bütün bunlardan kurtulmanın yolu, öncelikle gölge benliğinizle yüzleşmektir. İlişkinizde eğer bir şeyleri yerli yerine oturtmak ve huzur bulmak istiyorsanız mutluymuş gibi yapmayın. Ne ise sizi rahatsız eden bunu dile getirin. İnsan kendisiyle olan savaşını bitirmedikçe, geçmişte yaşanılanlar yüzleşmedikçe, iyileştirici gücünü kazanamaz. İyi olmak, birilerini idare etmek zorunda değilsiniz. Ancak her şey yolunda gidiyorsa her an  bir şey olacakmış gibi düşünmeyiniz. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, finansal işbirliklerimizi gözden geçirelim. Kişisel gelişimimize önem verelim. Dış dünya ile bağlantılarımızı güçlü tutalım. Aceleyle, duyarlılıklar kararlar vermeyelim. Saat 17:13 itibariyle etkili Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde, isteklerimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Canlanırız, etrafımızdaki insanlarla temasımız güçlenir. Her durumu lehimize çevirebiliriz. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümünde, işlerimizi hızlı bir şekilde yapmak isteyeceğiz. Ancak şartları da göz önüne almamız yararlı olur. İş görüşmeleri, sosyal ilişkiler, etrafınızla bağlantınız bugün bir hayli yoğun olacak. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanarak, duygularınızla hareket etmemelisiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli amaçlarınıza ulaşma konusunda en önemli atışınızı yapabileceğiniz günlerdesiniz. Önümüzdeki üç hafta boyunca, karşınızdaki kişiler, planlarınızın veya sözlerinizin güzel taraflarını daha önceki denemelerinize kıyasla daha rahat şekilde anlayabilir ve içindeki güzelliği görebilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Uyurgezerlik ruh hali içerisinde olabileceğimiz kafa karışıklıklarına, yoğun hayallere, belirsizliklere veya dalgınlıklara açık bir gecenin ardından, öğle sonrası saatler hariç, aynı ruh halinde bir gün geçirebilir, kafamızdaki şüpheler, hayaller veya soru işaretleriyle dolaşabiliriz, eğer halsiz olmazsak tabii Bu akşam Merkür Yay burcuna geçiyor daha yüksek idealler peşinde olabiliriz. Yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, ideolojiler, fanatik fikirler, inanç sistemleri sıklıkla karşılaşacağımız konular olabilir 10 Aralık'a kadar. Bu esnada, fikirlerimizi konusunda ısrarcı olmamız ilişkilerde sorun yaratabilir veya fanatik fikirleri olan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğer alışveriş yapacaksanız daha dikkatli ve mantıklı olun. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle daha yakın ve hareketli bir tutum içindesiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmeliyetçi tavrınızı artık bir kenara bırakın. Son derece enerjik göründüğünüzü siz de biliyorsunuz. Enerjik tavrınız sizi parlatıyor.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu cumartesi, dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz ve bağlantılarınızda birtakım sorunlara açık olabilirsiniz. Kıskançlıklara ve sizi manipüle etmek isteyen insanlara karşı dikkat. Çevrenizde size zarar vermek isteyen insanlar var.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda eğer biri var ise gerginlik, tartışmalar söz konusu olabilir, bu hafta uzak yerlere bir takım seyahat planlarınız var ise yolculuk esnasında sizi gerecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, sakinliğinizi korumanızda yarar var. Bir de bu hafta gizli, saklı bir takım ilişkilere çekilebilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Kovalar, hedeflerinize ulaşmak için nokta atışı yapmanın tam sırasıdır Önümüzdeki üç hafta boyunca, eskiye nazaran karşınızdaki kişiler sizin iyi niyetinizi ya da planlarınızın olumlu taraflarını fark edebilirler.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>