Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi programsızlıkla suçluyor. Birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek size de iyi gelebilir. Bugün haberleşebilirsiniz.

Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremiyorsunuz. O şimdi pek çok olanağa sahip ama bu olanakları sizinle paylaşmaktan kaçınıyor. Bugün onunla bu konuda konuşabilirsiniz.

Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor. Size kalsa hemen harcayacaksınız ama yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışıyorlar. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

Size hiç de cazip gelmeyen bir daveti reddetmek isteyebilirsiniz. Oysa bu davet size sürprizler hazırlıyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kurduğunuz bir dostluk size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. Ona son kez şans vermeyi düşünüyorsunuz. Bir süre daha şans tanıyıp sonunda bu ilişkiyi kesmeye çalışacaksınız. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz olabilir. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olacak.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yapılacakları tekrar kontrol etmek yararlı olur. Gözden kaçan noktalar veya aceleyle verilen kararlar sonrasında bizi zorlayabilir. Onun için lütfen, sakin bir şekilde olan bitene bakmadan hareket etmeyiniz. Saat 10:14 Ay-Oğlak geçişinde, bizi kendine esir eden, bağımlılık duyduğumuz ve bir türlü kurtulamadığımız her ne varsa bizi sıkar. Bedensel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz ve dikkat etmemiz gerekir. Bu durum, özgürce hareket etmemizin önüne geçtiği için zorlanırız. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, kariyer konularına eğilmemizi sağladığı gibi,ortamındaki ilişkilerimiz, bağlantılarımız, maddi-manevi anlamdaki durumumuzu gözden geçirmemizde de önem taşıyor. İş durumumuzu akıllıca ele almak gerekiyor. Artık yenilenmek, büyümek ve gelişmek durumundayız. Gereksiz duygusallıklar, verimli olmayan işlerden kaçınmak lazım. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden birinin cerrahi operasyona girmesi gündeminde. Bugünlerde bu kişiye destek olman gerekebilir.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda bulunmanız hayatınızı olumlu yönde değiştirebilir.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Sizi zorlayan değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Gündeminizdeki konularla ilgili acele karar almayın. Bazı durumlar sizi zorlayabilir. Öngöremediğiniz durumları çözmeye çalışmakla uğraşmayın.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi ve kariyerinizi etkileyecek önemli bir anlaşmayı karara bağlayacaksınız. Yakın bir arkadaşınız sizi biriyle tanıştıracak. Ona direkt sorular sormaktan kaçının.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınızı denetim altına alacak ve yeni planlar yapacaksınız. Uzaklarda bulunan bir yakınınızla görüşebilir, isteklerinizi açıkça belirtebilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin ilgisi ve yardımları sizi harekete geçirecek. Planlarınızı onlara anlatacak ve destek isteyeceksiniz.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanlara yardımcı olmak isteyeceksiniz. Herkes sizden etkileniyor. Çevreniz üzerinde güzel bir etkiniz var. Maddi konularda insanlara yardım etmek sizi rahatlatıyor.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim bugün bilinçaltına ittiğiniz, sizi zorlayan ilişki kalıplarıyla yüzleşmenizi ve bir çözüm bulmanızı tetikler. Bu durum şu anda sizi zorlayacak olsa da uzun vadede sağlıklı yeni kararlar almanızı sağlayacaktır. Bir kariyer planı değişikliği yapmakla karşı karşıya kalabilirsiniz. Uzun zamandır sizi takip eden biri yeni birteklifinde bulunabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatı akışına bırakabileceğiniz bir gün sessizliğin sesini dinlemek ve tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Otorite konumunda güçlü kişilerle kuracağınız bağlantı ve temaslarda konuları derin şekilde tartışabilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>