Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin, beraberliğinizdeki yumuşaklığı aşkın gücünü gösteriyor. Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz.

Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz. Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak.

İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir. Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşı içine girebilirsiniz.

Bugünlerde kalabalık bir konuk ağırlama işiniz olabilir. Bu, pek mutlu bir kalabalık değil gibi. Sınandığınızı hissedeceğiniz tartışmalar söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı. Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, hassas olduğunuz konularda kimsenin üzerinize gelmesinden hoşlanmazsınız. Değerleriniz sizin için kutsaldır. Birilerinin bunlara hafife almasına asla müsaade etmezsiniz. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı hassasiyetin işaretçisidir. Bir yandan sorumluluklar üstümüzde baskınken, bu duyarlılık halimizle baş edebilmek pek kolay olmaz. Bu saatlerde işlerimizi dikkatli ve disiplinli yapmamız gerekir. Belki güven arıyoruz, ilgi bekliyoruz, sevilmek istiyoruz. Fakat bu enerji hepimizi yorduğundan, empatide bulunup, olumlu düşünmeye gayret gösterirsek kendimizi üzmemiş oluruz. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde kendinizi dış dünyada kolayca beğendirmeyi başarabilirsiniz. Ancak gerçekten mutlu musunuz? Bu sorunun cevabı sizde gizli. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğünü korumak adına fikirlerini ortaya koyacaksın. Gardırobunda düzenlemeler yapacaksın.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı satın alma düşünceleri bugün sizleri fazlasıyla meşgul edebilir. Ev, araba belki de telefon vb. gibi konularda biraz aceleci davranmak ve hemen sahip olmak isteyebilirsiniz. Ancak yönetici gezegeniniz Merkür'ün önümüzdeki hafta oluşacak olumlu hareketleri düşünülecek olursa bu planları haftaya ertelemeniz daha uygun gözüküyor.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, alım satım işlerinizi, maddi girişimlerinizi bugün gerçekleştirmemeniz sizin için faydalı olacaktır. Özellikle uzun taksitli ve yüklü borçların altına girmemeniz gereken, para konusunda kandırılmaya açık bir gündesiniz. Özel hayatınızda bazı belirsizlikler varsa bunları eşinizle bugün paylaşmak yerine enerjisi uygun bir başka günü tercih etmenizi önermekteyim.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ve beslenme düzeninizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Aile ortamlarınızda yakalayacağınız huzur sizi yenileyecek.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunun duygusal enerjisini doyasıya içinize doldurun. Zira Ay tüm hafta sonu bu burçta seyahat edecek. Evcil hayvanınıza hizmet etmek, rutin işlerinizi bitirmek için uygun bir gün.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizde bazı gelişmeler olabilir ve bunlar, bir belirsizlik sürecini başlatabilirler. İnsanlara duyduğunuz güvenin sarsılmasına izin vermeyin ve bu dönemin geçmesini bekleyin. Yakında, bazı şeylerin düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>