Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını, çevrenizde gözlemlediğiniz beraberliklerdeki sorunları yaşamamasını istiyorsunuz. İlişkiniz için harcadığınız çabalarda yalnız kaldığınızı düşünmeniz, biraz haksızlık içeriyor.

Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz. Sizden daha yetkili birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var.

Bir alacağınızın ödeneceğinden şüpheniz var. Bu sizin keyfinizi kaçırıyor. Akraba çevrenizdeki bir satış işinde size, küçük de olsa bir para görünüyor. Önümüzdeki günlerde bunun haberini alacak ve hemen harekete geçeceksiniz.

Biri tarafından yakından ilgiyle izleniyorsunuz. Onun sizinle ilgili görüşleri bir iki kişi tarafından çok önem taşıyor. Etrafınızı biraz daha dikkatle incelerseniz birçok şeyi fark edeceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her Cumartesi günü aynı sendromu yaşıyorsunuz. İşle bağlarınız kesiliyor, bugünün bitmesi için dakikaları bile sayıyorsunuz. Aile içinde problem yaptığınız, hepinizin üzülmenize neden olan biri var. Ona zaman ve emek harcamanız gerekiyor. Yurtdışından eski bir dostunuz, sizi düşündürüp kafanızı karıştıracak önerilerle şu günlerde dönebilir.

22 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:34-22:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Siz hayatınızı düzene sokmak istiyorsanız, önce buna kendinizden başlamalısınız. Yetersiz olduğunuz konular üzerinde düşünmekte yarar var. Saat 22:10 Ay-Akrep burcu geçişi, çevrenizdeki insanlarla aranızdaki farkı görebilmenizi sağlar. Hayatın tüm güzelliklerini kucakladığınızı, fakat çoğu insanın bunu beceremediğini düşünürsünüz. Size göre insan rahat olmalıdır. Çünkü rahat insanın gereksiz şeyleri kafasına takmayacağını, bu nedenle zaman kaybetmeyeceğini bilirsiniz. Gün, güzelliğiyle bizleri kucaklasın. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgilerimle,

22 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlarına bulduğun geçici çözümler ve zamanında yerine getirmediğin sorumluluklar seni zorlayabilir.

22 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerden yana fazlasıyla gergin bir gün yaşayacağa benziyorsunuz. Özellikle uyum sağlamanız gereken konulardaki inatçı tavrınız sayesinde karşınızdaki kişilerin tepkisini kolaylıkla çekebilir ve onlarla fikir zıtlaşması içine girebilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra kariyeriniz ile ilgili konularda da mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıktığında artık her şeyin üzerinize geldiği düşüncesine kapılabilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak konularınız gündeminizde olabilir. Finansal olarak ortak hareket ettiğiniz kişilerde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bir şeylerin ters gittiğini hissedebilirsiniz. Konu hakkında inceleme yapmanızda yarar vardır. Ailenizin veya kardeşlerinizin sorunlarıyla ilgilenmek durumda kalmanız olası. Arkadaşlarınızla plan yaparsınız.

22 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınızla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Çalışkan ve üretken yönlerinizi ortaya koymak isteyeceksiniz.

22 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşkla ilgili konular önem kazanacak. Çocuklarla olan ilişkileriniz de devrede olabilir. Gün boyunca göz önünde olacak ve çok çalışacaksınız.

22 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ve Mars ikili ilişkiler alanınızda karşı karşıya geliyor. İki aşk enerjisinin bu birlikteliği size tutarlı bir ilişki taşıyacak. Ortaklıklar ve mirastan alacağınız paylarla ilgili araştırma yapmak istersiniz. Evlilik, ortaklık ya da ayrılık kararı almak için ani durumlar ortaya çıkabilir. Heyecanlı bir serüvenin içine atlamadan önce iyice düşünmek akıllıca olacaktır.

22 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

22 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>