Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekici olduğunuzu bildiğiniz halde farkında değilmişsiniz gibi davranıyorsunuz. Arkadaşlık ettiğinizin birisinin size olan duygularının farkındasınız. Arkadaşlığınızı sürdürmek istediğiniz için onun acı çekmesine göz yumuyorsunuz.

Deneyimin her zaman yetmediğinin farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha çalışmanız gerekebilir. Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var.

Yakınlarınızın size açtığı sonsuz krediyi tepe tepe kullanıyorsunuz. Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için bir şeyler yapmanızın zamanı geldi.

Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz zaman zaman başınıza işler açıyor. Biraz da kenarda durmayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekiler sizin kural dışı olduğunuz konusunda hem fikirler. Oysa siz genel kuralları umursamamakla birlikte kendi kurallarınıza çok bağlısınız. Arkadaşlık ölçülerinize göre sizin dostluluğunuzu hak etmeyen biriyle çoktan ilişkinizi kesmiştiniz. O sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Size ihtiyacı olduğunuzu bilmenize rağmen onunla yakınlaşma niyetiniz olmayacak.

22 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:15 Ay-Mars karşıt görünüm altında Pazar gününe uyanacağız. Bu enerji nedeniyle, kimseyi idare etmek, anlayış göstermek istemezsiniz. Günü gönlünüzce geçirmekten yanasınızdır. Sadece olumsuz yönde ele almayalım. Böyle bir görünüm, bazı Kovalar için yeni bir tanışmanın, buluşmanın, bir kısa gezinin veya arkadaşlarınızla bir araya gelmenin işaretçisi de olabilir.  Saat 04:00 Ay-Satürn görünümü, özgürce kendimizi ifade etmek, aktif olmak, gezmek, yaşamak, canlanmak arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerimizi, sosyal yaşantımızı,ve özel durumumuzu gözden geçirerek tespitlerde bulunmaya çalışabiliriz.Saat 16:00 Ay-Pluto görünümü, özel hayatımızla ilgili sırları, yaşadıklarımızı kimsenin bilmesini istemediğimizi işaret ediyor. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi bilelim.  22 Kasım saat:17:25 - 22 Aralık saat:06:48 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, bu yıl Satürn-Yay geçişiyle  ile örtüşüyor. Bu da gösteriyor ki, sadece kendimizle alakalı değil, arkadaşlık ve dostluklarımızda da sorumluluklarımız bulunmakta. Biz bunu iş-özel-grup faaliyetleri yoluyla öğreneceğiz, deneyimleyeceğiz. Farklı görüşte olsa da, insanları dilleri, dinleri, renkleriyle yargılamamayı, önce kendimize bakmayı, kendimizi geliştirmeyi bileceğiz. Şimdi sosyal ilişkilerde test zamanımızdır. Ahlaki anlamda olsun, rehberlik etme yönünde olsun, katı prensiplerle dış dünyaya yanaşmayacağız.Saat 18:57 Ay-Venüs karşıtlığı, aktif bir öne çıkma arzusunun, bildiklerinizi dışa yansıtmada hevesliliğinin işaretçisi. Bu heveslilik eğitim-iş-yakın çevre ilişkilerinde de bir hayli ön planda olacaktır. Ruhunuz gayet ateşli, arzularını gerçekleştirmek için coşkulu, hayır yanıtını duymaya tahammülsüz olabilir. Başkalarının farklı görüşlerine karşı adil, nazik olmanız halinde size bir çok alanda yenilikler yaşatabilir.Saat 21:16 - 23 Kasım saat 18:27 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Cesaretle ilerlemek istesek de, durup düşünmemiz, olan bitene bir daha bakmamız gerektiğini bilelim. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

22 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşünmek istemediğiniz konuların güncellik kazanmasından çekiniyor gibi bir tavrınız var. Bugün, iletişim içinde olduğunuz kişilerle maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Problemlerinizi aşmak için bazı yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sabırlı olmaya devam ederseniz, kazanan siz olacaksınız.

22 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var. Bu tür bir eğilim göstermeniz durumunda, karşı tarafın veya sizin vereceğiniz tepkilerin daha elle tutulur açıklamaları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde, düşüncelerinizde daha pozitif ve canlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni haberlerle hareket edebilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi durduramıyorsunuz. Uyku sorunu çekmenizin nedeni bu. Zor bir dönem geçiriyorsunuz ve dinlenmeye ihtiyacınız var. Sabırlı olun hayatınız yoluna girecek.

22 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal durumunuzu ilgilendiren konularda şanslı olduğunuz, elinize para geçebilecek, alım satım işlerinizde başarı vaad eden bir enerji sözkonusu iken ilişkilerinizde son derece romantik ve ruhsal etkiler alarak, partnerinizle mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklar alanında göstermeye başlıyorsunuz. İşten elde edilen gelirlerinizi artırmak için daha fazla ve yoğun çalışabilirsiniz. Bu durum sizi zaman zaman bunaltsa da azimli olun.

22 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Belli konularda hemen tepki ya da cevap vermeden önce, enine boyuna düşünmeniz ve araştırmanız daha sağlıklı olabilir. Bu tür bir yaklaşım göstermeniz durumunda, hem sizin hem karşı tarafın tepkilerinin daha elle tutulur nedenleri olduğunu görebilirsiniz.

22 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle her şey yolunda.

22 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 53"
Ay
Kova
19° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 40' 01"
Venüs
Boğa
03° 09' 53"
Mars
Koç
01° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 03"
Satürn
Balık
16° 43' 44"
Uranüs
Boğa
22° 26' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 27"
Lilith
Başak
23° 31' 58"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>