Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz bugün sizinle dertleşmek isteyebilir. Kendisini ailesiyle sizin aranıza sıkışmış hissetmesine neden siz değilsiniz, ama yine de sizin anlayışınıza ihtiyacı var.

Akşama doğru biraz yorulacaksınız ama bütün işlerin altından kolayca kalkmış olacaksınız. Bugün en çok zamansızlıktan yakınabilir, aynı anda pek çok işle birden meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz.

Aklınızdan çıkartamadığınız ve çok satın almak istediğiniz şeylerin henüz sırası olmayabilir. Gecikmiş olan ödemenize geçici de olsa bir çözüm bulacaksınız. Para durumunuzdaki düzelmeler bugünlerde iyice belirginleşecek.

Çevrenizde problemin keşfini de size bırakarak sizden anlayış bekleyenler var. Bunu aşırı olarak görmeniz, sonradan üzüleceğiniz bir tavır olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğun bir haberleşme trafiği içinde bulabilir, çevrenizdekilerin işlerini kolaylaştıracak şekilde enerji harcamak zorunda kalabilirsiniz. Çok merak ettiğiniz bir konu, bugün aydınlığa kavuşacak gibi. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Birçok zamanki gibi, hayal kırıklığınızı fazla uzatmadan günlük yaşamınıza dalıp gidebilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 01:23 Ay-Pluto görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerjinin anlamı nedir? İdeallerimize sahip çıkmamız, inandığımız yolda yürümemiz ve ilerlememizdir. Ayrıca etrafımızda gelişen durumları detaylı bir şekilde incelememizdir. Saat 21:08 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün görünümü,  izlediğiniz veya düşündüğünüz her şeyi bir daha gözden geçirmenizi sağlıyor. Merkür-İkizler burcunda son derece güçlüdür. Akıl yoluyla senteze ulaşmada, hayatı doğal akışında değerlendirmenizde emrinize amadedir. Neptün ise, maddi ve manevi yönde sizi huzurlandırıcı bir etkidir. Demek oluyor ki, hayatı kendi haline bırakarak, lezzetine varmakta yarar var. Yaşam tek düze değil. Sürekli farklı insanlarla, olaylarla karşılaşıyoruz. Ancak kendinden emin insan, panik olmuyor. Duruma uygun çözümler yaratabiliyor. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

23 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz. Kısa yolların ve küçük seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler tıkandıkları ya da yetersiz oldukları konuları size yükleme ve bazı işleri göreviniz haline getirme konusunda alışkanlık kazanmış olabilirler. Eğer, bu konudan rahatsızsanız, bu durumdan kurtulmanızı sağlayacak işaretler yüzünü gösterebilir veya farklı seçenekleriniz olduğunu görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi, bugün de kararsızlıklar, dalgınlıklar, unutkanlıklar, yanlış anlaşılmalar, yanlışlıklar, çabuk kandırılma, yanıltma veya yanıltılma türünde etkilere açık olduğumuz bir gündeyiz. Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. Finansal konuları ihmal etmeyin. Hatalı vereceğiniz kararlar sizi birçok yönden bağlayabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışırken daha fazla öfkeleneceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Gün içinde akışta kalmaya çalışın.

23 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Durup durup aniden kendinizi zora sokmaya bir son verin. Bütün işlerinizi biriktiriyor sonra bir anda hepsinden kurtulmaya çalışıyorsunuz. Aşk problemi yok.

23 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait işleriniz ve aile ilişkilerinizde geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından sevdiklerinizle ev ortamında keyifli etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

23 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler iletişiminizi hızlandırabilir. Önemli anlaşmalar için görüşmeler yapabilirsiniz. Parasal konulardaki fikir ayrılıklarına fazla takılmayın.

23 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok mühim imzalar, anlaşmalar, ortaklıklar kurulabilir. Yazılı her türlü anlaşma için çok harika bir zaman sizler için. Partnerinizden veya ortağınızdan harika bir güzellik görebilirsiniz, onların sayesinde bir fırsat ayağınıza gelebilir, şansınız açılabilir. Yeni ortaklıklar kurmak içinde bu günleri kaçırmamanızı tavsiye ederim.

23 Haziran 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

23 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>