Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin, sevmekten çok sevilmeyi önemser rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz.

Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri gibi görünüyor. Yakında, hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak.

Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz. Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz.

Herkesle aynı içtenlik içinde, hesapsız ilişiler kurabiliyorsunuz. Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için, bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü sıradışı fikirlerinizle yaptığınız işte fark yaratacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güveniniz parlak zekanızla birleşincehayatınızda üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Fikirlerinizi gerçekleştirebilmek için şansınızı sonuna kadar kullanın. Ailevi konularda ise geçmişle ilgili konular hafta boyunca gündeminize gelebilir. Geçmişin tozlu raflarında kalması gerekenleri gündeminize taşımalarına daha fazla izin vermemeli, kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bekar kovalar tartışma ile başlayan bir yakınlaşma aşka dönüşebilir.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür  karşıt burcunuz Aslanda ilerleyecek. Bu iki geçiş, ikili ilişki veortaklıklarıyla alakalı konular üzerinde etkili olacak. Anlaşmaya razı isek, beraberlikteki sorunlarımızı dengeli ve ılımlı davranarak çözümleyebiliriz. Ancak tam tersine her iki her iki taraf da baskın olmaya, aşırı gururlu tepkilerde bulunmaya çalışırsa sorunlar daha fazla büyüyebilir. Bekar Kovalar için bu dönem, yeni biriyle tanışmamızı sağlayabilir. Ancak 25 Temmuz tarihinde Venüs gerileyecek. Bu nedenle, ilişki anlamında dikkatli olacağız, birbirimize karşı anlayışlı olmayı bileceğiz. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü,  sesimizi yükseltmemizi sağlıyor. Nerde bir eksik, tuhaflık veya bozulmuşluk, güvensizlik varsa orada sesinizi yükseltirsiniz. Birilerine uyarak, onlarla birlikte hareket ederek isteklerinizi dile getirirsiniz. Bu görünüm, hassasiyetin bir hayli yoğunlaşmasıdır. Özellikle sevdiklerinizi koruma ve gözetme duygusu verir. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü, duygusal yaşamınız-bağlantılarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda düzenleme ve işler hale getirme çabanızı işaret ediyor. Siz yenilikçi düşünen kişilersiniz. Bulunduğunuz ortamda zekanızla, duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz. Ancak eski kafalı,  sisteme aşırı bağlı insanlar  nedeniyle sıkılabilirsiniz. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, Boşluk saatlerine denk geldiği için,  ilişkinizle ilgili konularda lütfen iletişiminize dikkat ediniz. Sorunlu bir dönem yaşıyorsanız hayati kararlar vermeyiniz. Yeni biriyle tanışırsanız, hakkında hemen olumlu veya olumsuz düşünmeyin. Sadece gözlemde kalınız. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,  

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çalışma hayatınızda ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecektir. Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve bugün, çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için, yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz. Mevsim hastalıkları kapınızda.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veyahayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki,birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız. Bulacağınız yollar, çözümler veya yöntemler hemen uygulamaya konulamasa da, gereken yaratıcılığa sahip olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için heyecan duyabilirsiniz. Akademik konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kendinizi daha iyi ifade edebilmek için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölçülülük... Bir şeyi başarmak için iyi bir sezgi yeteneğiniz ve analiz gücünüz olmalı. Ancak aşk konusunda sabit fikirli sayılırsınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız odak noktanız olurken, ilişkilerinizde kaliteli iletişim, paylaşma ve sorunların giderilmesi gibi temalar baskın olacak. Sevdiklerinizle tatil planlayabileceğiniz,hayatınız ve görüşmelerinizde enerjinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz bir zamandasınız

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak. Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız insanların bilgi birikimi sizin de mesleğinizdeki kısıtlanmışlığı bertaraf etmektedir. Dolayısıyla birlikte çalıştığınız insanlara güvenin ve yeteneklerinden faydalanıp kendinize menfaat sağlayın.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>