Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyduğunuz ilgiyi sezdirmeme çabanız pek de gerekli değil. Sıcakkanlı davranışlar sizi günden güne aşka doğru götürebilir. Önümüzdeki günler sizin için çok farklı anlamlar taşıyacak.

Birtakım işlerin son ana bırakılması, yeni yoğunlukları getirebilir. Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak.

Aile içinde yakında bir para sevinci yaşayabilirsiniz. Bazı hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız var.

İlginizi daha çok hakkeden kişilere karşı daha verici olmaya çalışmalısınız. Çok sevildiğiniz biri, sizden daha sıcak bir ilgi bekliyor, görmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde güven duyulan özellikleriniz var. Küçük zaaflarınızın zararsız görüldüğü, göz ardı edildiği ilişkiler içindesiniz. Bugünlerde bir konuyla fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen göze batıyor. Yakın çevrenizden bazı insanlara karşı birtakım suçluluk duyguları içersindesiniz. Bu duygular, aşırılığa kaçan ilginize neden olabiliyor.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:13 Ay-Merkür kavuşumu çalışma hayatımız, ailemiz, yuvamızla alakalı konularda derinlikli düşünmenin, sağlam olana yönelmenin işaretçisi oluyor. Saat 14:14 Ay-Neptün görünümü, huzuru, güvenliği, sevgiyi önemsiyoruz. Ailemizle ilişkimizde ılımlı,girişimlerimizde ise, emniyetimizi önemseyeceğiz. Güzellikler isteyeceğiz ve huzursuz insanlardan uzak duracağız. Saat 22:09-25 Mayıs saat 15:16 arasında Ay boşlukta olacağından, rutin işlerinizi halletmenizde hiç bir sakınca yoktur. Fakat yenilik anlamında verilecek bir karar yanlış olabilir. Tedbirli hareket etmek yararlıdır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah kararından vazgeçip akşam tekrar fikir değiştirebilirsin. Aklının karışmasının sebebi; geleceğe dair düşüncelerin.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle maddi konular yüzünden bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili karar vermek isteyip de veremediğiniz bir gün.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Sosyal olaylarla ilgilenmek sizi meşgul edebilir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşımanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile hayatınızda önemli kadın figürler üzerinizde etki unsuru hatta zaman zaman baskı unsuru olabilirler, ilişkilerde beklenmedik şekilde ortaya çıkabilecek çatışmalara ve güç dengelerine her zamankinden çok dikkat etmelisiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjiniz düşük olacağından evde vakit geçirme arzunuz yüksek olacak. Sabit fikirlerinizi fark edin. Sevdiğinize vakit ayırmak ve kendi duygularınıza önem vermek arasında kalabilirsiniz.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı bağlantılı ödemelerde ya da eğitsel konularda gecikmeler yaşayabilir, aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlı olmak çok önemli. Öz güveninizi koruyarak olayların üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte ortak spor faaliyeti yapmak ya da arkadaşlarınızla dinamik bir gün geçirmek size zevk verecektir.

24 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın. Eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün.

24 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 51' 26" R
Ay
İkizler
00° 15' 19" R
Merkür
Koç
22° 41' 05"
Venüs
Boğa
11° 42' 51"
Mars
Koç
06° 24' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 50"
Satürn
Balık
17° 17' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 54"
Neptün
Balık
29° 09' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 20"
Lilith
Başak
24° 18' 09"
True Node
Koç
15° 17' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:46

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>