Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten gelen bazı güvensizliklerle, yeni ilişkinize başlamakta biraz çekingenlik ediyorsunuz. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleri varsa da, cesaret gösterip başlamayla değer birine benziyor.

İş hayatınız genel olarak problemsiz. Zamansızlıktan yakınıyorsunuz. Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız.

Sizin asla tasarruf yapamayacağınız birçok şey var. Bunların hiç olmazsa bir kısmını tasarruf kapsamına almalısınız. Bugünlerde sıkışıksınız, çünkü bir alacağınızı uzun zamandır alamıyorsunuz.

Arkadaş çevrenizin sabırla beklemesine karşın, sizin gerginlik döneminiz bir türlü bitmiyor. Bu süreçte ilişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuzluklar karşısında dimdik durabiliyorsunuz. Bugün yine birçok işin altından kalkmanız gerekiyor. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Meraklı davranıp irdelediğiniz bir konuda, duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işitebilirsiniz. Yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz saat 06:16 itibariyle Ay-Başak burcu seyriyle başlıyor.  Bu enerji, işiniz, ortaklaşa mali konular ve genel olarak ilişkide, akıllıca hareket etmek istediğiniz halde, sıkıntılı bir durumda rest çekmenize neden olabilir. Benim tavsiyem, çatışmak yerine beklemede kalarak gözlemde bulunmanızdır. Bu olayların büyümesini engellediği gibi, onarılmayacak yaralar açılmasının da önüne geçer. Mantığınızın sesini dinlemekte yarar görüyorum. Saat 07:16 Ay-Merkür görünümü, ayrıntılar içinde kaybolmamak için tek bir seçenek üzerinde yoğunlaşmak bugün için çok daha olumlu görünmekte. Kendinizi ifade gücünüzü bugün devrede tutmaya çalışın. Hangi konuda olursa olsun yaşadıklarınızı tekrar bir hatırlayın ve size ışık olabilecek çözüm yollarını kendi kendinize yaratmaya çalışın. O zaman hangi yoldan giderseniz hedefinize daha çabuk varabilirsiniz bunu keşfetmeniz mümkün olacaktır. Maddi ve manevi sahip olduğunuz değerleri göz önüne aldığınızda duygularınızı devre dışı bırakmaya çalışın. Mantıklı bakış açısıyla hareket ederseniz işlerinizi programlamanız çok daha kolay olacaktır. Saat 10:43 Ay-Güneş olumlu görünümü kariyerinde ilerlemek isteyen Kovaların,hayatlarını ciddi biçimde ele almaları gerektiğini gösteriyor. Saat 23:55 Ay-Venüs arasındaki görünüm ise,  ilişkiniz, hedefleriniz anlamında çelişkiler yaşamınıza neden olabilir.  Hatta her şeyi çok iyi bildiğinizi de sanabilirsiniz.  Burada yapılması gereken  iyi bir analiz ve kafanızın içinde dağılmış olan her şeyi şöyle bir toparlamak olmalıdır. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde farklı bir tarzınız olduğunu karşı taraf anlamayacaktır. Bugün, onun duygusal takıntılarını çekemeyebilirsiniz. Oysa isteklerinin ne olduğunu öğrenirseniz, aranızdaki sorunları daha rahat çözeceksiniz. Mesleki konularda gerekli atılımları yapmak için, her şey sizden yana gelişecek ve çevrenizi kolayca etkiniz altına alacaksınız.

25 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar imza aşamasında olan işlerde çok hassas ve dikkatli olmanız gerekiyor. Aksi halde zarara uğrayabilirsiniz. Finansal açıdan fırsat gibi görünen gelişmeler yanıltıcı olabilir. Hemen karar vermeyin. Sosyal hayatınız renkleniyor. Yeni insanlar ve yeni çevreler söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Aklımız biraz dağınık ve tedirginiz Bu aralar jestlere sürprizlere ve yeni fırsatlara oldukça açığız. Hayatımız kısa yolculuklarla ve yeni gündemlerle hareketlenebilir. Pozitif düşünüyoruz ve sosyal hayatımız dinamizm kazanıyor. Etrafımızdakilerin ilgisi üzerimizde olabilir. Aşk hayatımızda da olumlu gelişmeler kendini gösteriyor. Şu sıralar yeni ve sağlam dostluklar kurabiliriz. Fakat Neptün'ün etkisiyle kendimize olan güvenimiz bir nebze azalıyor ne yazık ki. Bir takım kişilerin bizi menfaatlerine göre şekillendirmeye çalıştıklarını gözlemleyebiliriz. Aklımız biraz dağınık ve duygusal endişe içinde olabiliriz. Karar alma noktasında zorlanabiliriz. Hatalarımızdan ders almamızda yarar var. Fakat kısa zamanda düzlüğe çıkıyoruz.

25 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların daha çok üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda karar almak için üzerinizde baskı oluşabilir. Finansal konularda değişiklikler yapacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Artan sorumluluklarınızın sizi mücadeleye itebilir. Alternatif planlar üretebilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARILARINIZIN mükafatlarını almaya hazır olun. Kıskançlıklara maruz kalacağınızı unutmayın. İşyerinizde politik davranmalısınız.

25 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yalnız hareket etmektense, sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ve ortak harcamalarda bulunmak daha iyi olacak. Planınızı, programınızı iyi yapın. İş alanlarınızda bazı görüşmeler devrede.

25 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını toparlamak için kafa yoracağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Cinsel motivasyonunuzun yüksek olmasından dolayı bu tarz kaçamaklara yönelebilirsiniz.Ortaklık işlerden kazanımlarla ilgili fırsatları iyi değerlendirmeli, maddi gelir ve kaynaklarla ilgili hedefleri gözden geçirmelisiniz. Sezgilerinizin sizi doğru noktalara taşıyabileceği somut düşüncelere sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla düşünsel fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa kazanımlar sayesinde duygusal güveninizi sağlamlaştırabilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

25 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 47" R
Ay
Balık
16° 02' 38"
Merkür
Koç
18° 42' 55"
Venüs
Boğa
05° 26' 56"
Mars
Koç
02° 30' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 53' 12"
Uranüs
Boğa
22° 33' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 39"
Lilith
Başak
23° 44' 18"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>