Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk enerjiniz büyük bir trafoya bağlı gibi.. Son ilişkiniz bir süre daha süreceğe benziyor. Uzun zamandır sizi kimsenin etkilemediği kadar etkilenmiş görünüyorsunuz.

Eskiarkadaşlarınızın umutsuzlukları devam ediyor. Sizin zamanında yaptığınız değişikliği gıptayla izliyorlar. Cesaretiniz her zamanki gibi sizi kazançlı çıkartmış görünüyor.

İhtiyaç diye önünüze koyduğunuz şeyleri biraz sınırlamanız, dizginlemeniz gerekecek. İhtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabiliyorsunuz. Daha ötesinin size ait olmadığına inanmanız gerekiyor.

Hayatınızın fırsatını kaçırabilirsiniz. Yeterli cesaretinizin bu fırsatı sadece görmesi gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli.

27 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:20 Merkür-Neptün olumlu görünümü, kişisel tecrübelerinize ve geçmişte yaşanılanlara göre düşünmeniz anlamında etkilidir. Bu nedenle önyargılı davranabilirsiniz. İnsan böyle bir etki altında, ister istemez ruhunu okşayan, ona moral aşılayan, hayatı sevdiren kişi ve durumlarla ilgilenmeyi tercih edebilir. Ayrıca bu oluşum para kazanma, harcama ve koruma konularına verdiğiniz önemin işaretçisidir. Kişi, alışkanlıkları ve bağımlılıklarını gerçekçi bir şekilde gözden geçirdiğinde sezgileri ona rehberdir. Böylece kimsenin esiri olmadan ilerleyerek doğru yönde karar verebilir. Saat 11:07 Güneş-Mars görünümü, iş-para-ilişki gibi konuların mutlaka hedefinize uygun şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Şu aralar Merkür geri hareketi sizi zorluyor olabilir. Hatta Mars-Balık burcu geçişi, hesabı şaşmaya, iyi niyetin kullanılmasına bizim de yeni yıl heyecanıyla fazladan para harcamamıza sebep olabilir. Yapmamız gereken, mutlaka bilinçli düşünmek, duyguların esiri olmamaktır. Biz işimizi bileceğiz ki, doğru ilerleyelim. Saat 21:39 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde maddi ve manevi ilişkimiz olan insanları iyi seçmeyi, karışıklıktan uzak durarak, verimli, sağlıklı beraberlik yaşamayı seçeceğiz. Destekle değil, kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı bileceğiz. Kimlerle ne gibi ilişkimiz var, analiz edeceğiz. Fiziksel ve bedensel sağlığımızı önemseyeceğiz. Paramızı riskli yatırımlardan uzak tutacağız. Muhasebemizi iyi tutacağız. Bütün bunlara özen göstermemizde yarar var. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı yürekten sevgilerimle,

27 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal bir gün seni bekliyor. Aniden gündeme gelen planlar, bugüne ait tüm programını değiştirmene neden olabilir.

27 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski alışkanlıklar o kadar da zararlı olmayabilir. Deneyiminizi doğru yerlerde ortaya koymalısınız. Başkalarının gündemleriyle fazla ilgilenmeyin, siz sadece kendi işlerinize odaklanın. Daha hızlı ilerleme kaydedeceksiniz.Günün Atmosferi:Hassas konularda gereksiz reaksiyonlar vermemeliyiz.

27 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendi gücünüzü elinize almanız gidişatı değiştirebilir. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırın.

27 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şaşırtıcı bir itirafla karşılaşacaksınız. İlk başlarda hayal kırıklığı yaşasanız da zaman geçtikçe iyi ki böyle olmuş diyeceksiniz. Dimdik olun.

27 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim ve yolculuklar konusunda mücadeleler, kayıplarla karşılaşabileceğiniz için günlük rutin işlerinizi tamamladıktan sonra dinlenmeniz, ruhsal ve bedensel dinginliğinizi elde etmek için biraz yalnız kalmayı tercih etmeniz, meditatif, sakin ortamlarda bulunmanız fayda sağlayacaktır.

27 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş işler hayata geçebilir. Bu işlerden sonra alacağınız bir seyahat kararı sizi çok mutlu kılacak.

27 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Topluma mal olan bir tıkanmayı çözebilmek adına maddi ve manevi potansiyellerinizi kullanma şansına sahipsiniz. Ancak bu aşamada kendi arkadaş çevresinden birinden veya toplumsal bir baskı hissetmeniz mümkündür.Sorun her ne ise diğer kişilerin müdahalelerine ve yorumlarına kulak tıkamalı ve bildiğinizi okumalısınız. Arkadaş çevrenizle incir çekirdeğini doldurmayan etkinliklere yönelebilir ve zaman öldürebilirsiniz. Öne sürdüğünüz fikirler ve çağdaş insani erdemleriniz sayesinde toplumsal bir başarı yakalayabilirsiniz.

27 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Aralık 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>