Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda inişler ve çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğinizle aranızda çıkabilecek tartışmalar kolaylıkla halledebilecek türden olabilir. Olgun davranmanız sizin için elbette daha faydalı olacak. Özellikle bu dönemde.

Sorumluluğunuzun bilincindesiniz ama bugün hercailiğiniz üzerinizde ve yaptığınız işten sıkılmış durumdasınız. Çalışma temponuzu sakın düşürmeyin. Beklediğiniz ödül yakında gelecek.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla açık olmak yerine biraz gizemli olmayı bilin. Bırakın insanlar sizi çözebilmek için sizinle ilgilensinler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorun yaşadığınız kişileri en yakın çevrenizde görerek onarılmaz kırgınlıklara neden olmamalısınız. Bazı sıkıntılarınızı birtakım hatalı seçimlere dayandırırken, kendinize haksızlık etme korkunuzla yanlış tespitler içine girebiliyorsunuz. Siz zaman zaman hakkınızda söylenenlere kulak tıkasanız da, sandığınızdan çok etkileniyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşumuyla, kazancımızla ilgili konular üzerinde hassas düşüneceğiz. Şifaya çalışmaları, rehberlik hizmetleri, alternatif yöntemler üzerinde duracağız. Bu konularda insanlara destek olabiliriz. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde maddi konularda özellikle bilinçli düşünmek lazım. Hesap hataları yapabiliriz. Lütfen önemli kararlar vermeyiniz. Boşluk zamanları yeniliklerin uygulanması yönünde sakıncalıdır. Karar vermeden önce hangi konuda olursa olsun dikkatli olmakta yarar görüyorum. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi, haksızlığa tahammül etmeyeceğinizi gösteriyor. Eğer birileri sizi sinirlendirirse cevabını en acı şekilde alacaklardır. Bundan da hiçbir zaman pişmanlık duymazsınız. Saat 19:44 itibariyle Mars-Neptün görünüm etkisinde, ev satın alınması, kiralanması konuları başta olmak üzere finansal konulardaki kararlarımızı tekrar gözden geçirmemizde yarar var. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu, sizler açısından gayet olumludur. En cazip özelliklerinizi karşı cins üzerinde cinsel anlamda ifade edebilmenizde, dile getirmenizde sizi itekleyicidir. Çevresel ilişkilerde ise, insanların dikkatinden kaçmanız pek mümkün değildir. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorun çıkarabilecek herkese gardını baştan alıyorsun. Tahammülün zayıf ancak kimseyle münakaşa etmemelisin.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi ve sadakat duygularının üzerine önemli irademeler yapabilirsiniz. İlişkiler üzerine önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmalısınız. İşlerinizdeki çözülmeler sizi rahatsız edebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda gerçekçi olmaya bakın.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç bir detayı gözünüzden kaçırmıyorsunuz. İş konusunda olan titizliğiniz harika ancak dostlarınıza bu davranış tarzınız ters gelebilir. Özenli olmak adına abartmayın.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca artan motivasyonunuz ve enerjinizle elinizi attığınız her işi kolayca halledebilir, ilişkilerinizde sevgi dolu yaklaşımlarınızla dengeleyici bir rol üstlenebilirsiniz. Kişisel gelişim, eğitim öğretim, danışmanlık, yabancı ülkeler ve yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmelisiniz. Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı fark edin. Parasal işlerinizde bu hafta başı dikkatli olun.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Objektif olmaktansa daha sübjektif bir bakış açısıyla maddi ve manevi kaynaklarınızı derleyip toparlama durumuna yönelebilirsiniz. Maddi yardım konuları daha ön planda görülebilir. Toplumsal yardım konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Hem maddi hem de manevi olarak ihtiyacı olanların yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı başkaları için feda etme eğiliminde olabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanıp kararlı, motive bir bakış açısıyla iletişim veağlarınızı yardımıyla sonuca ulaşabilmeniz konusunda etkiler olumludur.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın hareketlenmesi, günün ana konuları arasında yer alabilir. Bulunacağınız kalabalık insan toplulukları arasında çok önemli bir şans yakalama ihtimaliniz varsa da, gereksiz masraflara girme tehlikesi de doğabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>