Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili çok olumlu düşünceleri var. Bunu paylaşmakta zorlansa da size olan sevgisinin ve saygısının farkındasınız. Eksik olan biraz heyecan ve coşku galiba.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

Bugünlerde elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Biraz çelişki yaşasanız da yapacağınız alış verişten çok memnuniyet duyacaksınız..

Sorunları biriktirmeden ilk karşınıza çıktığında konuşup çözmeyi öğrenmelisiniz. Birikince küçük sorunlar büyük hale geliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz başkalarının talep ve düşüncülerini dikkate alarak davranıyorsunuz. Bu yüzden de insanların sürekli olarak her şeyi kendi arzuları doğrultusunda yapmaya çalışmaları sinirinize dokunuyor. Biraz dikkate alınmayı bekliyorsunuz. Bu nedenle yakın bir arkadaşınızla aranızda küçük bir tartışma geçebilir. Sonunda o da size hak verecek.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde başlıyor. Karar vermeden önce etraflıca düşünmenin önemini vurguluyor. Özellikle maddi konularda. Güvenceli olup olmadığına bakalım. Yarar-zarar hesabımızı iyi yapalım. Evinizde bazı değişimler yapmayı veya taşınmayı düşünebilirsiniz. Bunları gözden geçirelim. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, sorunlardan uzak kalma arzumuzun işaretçisi oluyor. Bize bir şeylerin hatırlatılması veya bazı konuların tekrar gündeme gelmesi canımızı sıkar. Fakat bunlarla yüzleşmemiz gerektiğinin farkına varırız. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, mevcut işiniz veya uğraşılarınızın sizi mali yönden destekleyici olmasını bekliyorsunuz. Huzurlu bir yaşama, dengeli paylaşımlara, gerçek anlamda sizi destekleyecek insanlara ihtiyacınız var. Bu görünüm, yeteneklerinizi değerlendirme anlamında size yardımcıdır. Ayrıca sağlıklı yaşam sürmek, verimli çalışmak, işinizden ve hayatınızdan zevk almak adına verilen kararların göstergesidir. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, arzu ettiğimiz bir yaşama kavuşma arzumuz yükselir. Hak ettiğimizi alalım, mali yönde rahatlayalım isteriz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her alanda detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. İş telefonların ve epostaların seni zorlayacak.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizin bir hayli aktif olacağı bir gün. Gelecekle ilgili bazı konuları netleştirmek adına önemli görüşmeler yapmak isteyebilir ve bu konuda daha önce yaptığınız planlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bilemediğiniz konular sizi hayallere sürükleyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Olaylardan kaynaklı kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde iç uyumunuzu dengeleyebileceksiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EŞİNİZLE ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili sorunlar çıkabilir.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken söz ve etkileme gücü sizde. Ancak gereğinden fazla sübjektif davranmamaya ve olayları fazla kişisel algılamamaya çalışmalısınız.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konulara yönelik meseleleri gayet güzel idare edeceksiniz. İş alanlarınızda kendinizi göstermeyi seviyorsunuz. Biraz da evinizde yapılacaklarla ilgilenmeniz gerekiyor.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kontrolsüz para harcamaya dikkat edin. Özellikle ayakkabı alışverişinde abartıya kaçabilirsiniz. Alma verme dengesinde sınırınızı çizin. Sonradan bu dengeyi kurmakta zorlanırsınız. Yardım kuruluşlarına bağışta bulunabilirsiniz. Sevdiğinizle beraber romantik bir ortamda hayatı paylaşmak da lazım.

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 00' 08" R
Ay
Akrep
07° 52' 11" R
Merkür
Boğa
08° 00' 20"
Venüs
Boğa
27° 12' 29"
Mars
Koç
16° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 02"
Satürn
Balık
18° 10' 55"
Uranüs
Boğa
23° 34' 44"
Neptün
Balık
29° 27' 55"
Plüton
Kova
02° 01' 19"
Chiron
Koç
21° 47' 05"
Lilith
Başak
25° 41' 56"
True Node
Koç
14° 53' 38"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>