Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı davranışlarınızla belli ediyorsunuz, ama sözlere dökmeyi beceremiyorsunuz. Onun somut sözlere ihtiyacı var. Bugün size bu ihtiyacını iletebilir. Sabah ondan alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Sizi izleyen biri var ve performansınızdan pek de memnun değil. Bugün yine onunla bir problem yaşabilirsiniz. İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Oysa bu karışıklığa rağmen kendinizi işinize vermeniz bekleniyor.

Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış da, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza destek vermeniz gerekebilir.

Son zamanlarda uykusuzluk probleminiz var. Bunu gerginliklere bağlıyorsunuz. Başka nedenleri de olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sorunlarıyla ilgilenmekten kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırmak için çokça fırsatınız olabilir. Uzakta yaşayan bir dostunuzla haberleşip, sevinebilirsiniz. Karasızlık yaşayacağınız bir gün. Bunda sizin bir suçunuz yok, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, maddi konularda gerçekçi ve doğru karar vermenin önemini vurguluyor. Paranın öneminin farkında olmalıyız. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde düşünmeliyiz. Bugün ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçiriniz. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için size ilham veren bu görünümü yararlı buluyorum. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümü altında, sorumluluklarınızın ve misyonunuzun farkındasınız. Yoruluyorsunuz ancak başarılı olabilirsiniz. Çok fazla kendinizi yormayınız. Gerginlik veya kıskançlık, şüpheler sizi başarısız kılar. Sakin olunuz ve enerjinizi işinizle ilgili alanda kullanınız. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve ilişki konularında sizi şu sıralarda zorlayan şartların yorgunu olduğunu görüyoruz. Evet bir şeyler istediğiniz gibi yürümüyor. Ancak bütün bunlar kendinizle yüzleşmeniz ve artık geçmişi geride bırakıp yeniye yer açmanız uyarılardır. Böyle görmeniz halinde birçok zorluğun üstesinden kolayca geldiğinizi fark edeceksiniz. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara olan bakış açını değiştiren günlerden geçiyor olabilirsin. Bugün önüne sunulan bilgilerin yeterli gelmediğini düşünebilir, merak ettiğin konuların üstüne gidebilirsin. Kendini ifade etmeye çalıştığın kişiler aslında senin için zaman kaybı olabilir. Bu durum duygusal bir yıpranmaya sebep oluyor ise hatayı biraz da kendinde aramalısın. Kendi isteklerini geri planda tutmamalısın ancak alacağın kararlarda da dikkatli olmalısın. Detayını hesaplayarak hareket etmende yarar olacaktır. Ani düzen değişikliği ve itiraflar bugün yanlış anlaşılmana neden olabilir. Özellikle sevgilinin kafasında olmadık soru işaretleri oluşabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla tesadüfen karşılaşabilirsin. Kahve molası vererek, hoş sohbet etmek ikinize de iyi gelecek.

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün dalgın ve dikkatsiz olabilirsiniz. Bu yüzden elinizdeki işleri bitirmekte zorlanabilir ve sorumluluklarınızı başka bir güne ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarındaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı çok daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal bloklar oluşabilir. Kendinizin kısıtlandığını hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde bu sıkışıklık tartışmalara neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayacak faaliyetlerde bulunmak size iyi gelecektir.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni yeni şekillenmeye başlayan bir şeyler var. Beklediğiniz o özel insanı tanıyacaksınız.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Endişe ve kuşkularınızı uygun bir dille anlatmaya, isteklerinizi dile getirmeye gayret gösterin. Bastırdığınız duyguları ifade etmekten kaçınmayın. Ancak, sözlerinizi dikkatli seçin ve kırıcı davranışlardan kaçının.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim ve eğitim konularında imkanlar söz konusu. Ertelenmiş projeler, sosyal etkinliklerde gelişmeler yaşanabilir. Gün boyu baskı altında hiissedebilirsiniz, bu durum duygusal veya fiziksel rahatsızlıklara yol açabilir. Sabırsız davranışlardan kaçınmak önemli.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken rutin işlerinize ışık tutacak. Kadınlardan destek alarak pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Mesai arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Fazla yağlı, ağır yiyeceklerle bünyenizi yormayın. Hazımsızlık çekebilirsiniz. Deniz kenarında yürüyüş bugün iyi gelir.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 14' 46" R
Ay
Aslan
26° 29' 50"
Merkür
Koç
29° 52' 03"
Venüs
Boğa
19° 51' 19"
Mars
Koç
11° 28' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 25"
Satürn
Balık
17° 47' 21"
Uranüs
Boğa
23° 13' 57"
Neptün
Balık
29° 19' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 11"
Lilith
Başak
25° 02' 10"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>