Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kapris yaptığının kendisi de farkında gibi. Sabrınızı test eden tavırlar sizi zaman, zaman yorabiliyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmemelisiniz. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır.

Başarınızda şansın payı çok büyük. Şanslı döneminiz bir süre daha devam edecek. Karşılıklı bir memnuniyet gözleniyor. Kısa vadede herhangi birproblemi görülmüyor.

Bugün yine gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. Bu konudaki uyarılara kulak asın. Kendinize verdiğiniz sözü tutamıyorsunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmemelisiniz.

Hiç ummadığınız biri şu günlerde size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bu yakınlaşmaya hazır olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle geleceğe yönelik planlarınız var. Bazı sorumluluklarınızın bu kafa birliği içinde sekteye uğradığı düşünülüyor. Bugünlerde, zihninizi meşgul eden düşüncelerin bir kısmı zorlama alınmış kararlara dönüşebilir. Bu düşünceleri birlikte paylaştığınız insanların heyecanlarının etkisinde kalmış gibisiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü rahatlatır. Özgür olduğumuzu hissederiz. Bu saate kadar yaşanılan bir takım sıkıntıları üzerimizden atarız. Hem duygularımız hem kişisel arzularımız doğrultusunda hareket edebiliriz. Aşkta seçici, çocuklarımızla ilişkimizde arkadaşça, kişisel girişimlerimizde cesaretle yol alabiliriz. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat gerektiren konulardaki çalışmalarda daha tedbirli olmalısın. Küçük detayları gözden kaçırmamalısın.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal anlamda size karşı söylenen sözlere alınganlık gösterebilir ve her söylenenin altında başka bir neden bulmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınız yükseliyor olurken yaptığınız işte de farklı planlar içinde olmanız çalışanlar tarafından takdir ediliyor. Yine de karşınızdaki kişilerin sizleri kışkırtmalarına karşı temkinli davranmalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken zihinsel açıdan aktif ve yaratıcı olabilirsiniz. Aynı zamanda, arkadaşlıklar ve sosyal ortamlardan davet alabilirsiniz. Kendi farklı düşüncelerinizi açıklamak için uygun zamanlar bulabilirsiniz. Samimi dostlarınızla beraber olmak daha çok keyif verecek. Bu arada sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmanızda yarar var.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar yeni maceralar keşfetmeye olan ilginiz yüksek. Hobilerinize yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda bazı güçlüklere hazır olmalısınız. Gerçekçi adımlar size kazandırır.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi sanatsal bir projenin organizasyonuna dahil edebilir. Tasarım yapıp, toplum önünde yaratıcılığınızı sergileyerek herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Sinematografik güzelliğinizle göz kamaştıracaksınız. Hassas ruhunuzu ortaya çıkarın.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 18" R
Ay
Aslan
25° 09' 20"
Merkür
Koç
29° 43' 46"
Venüs
Boğa
19° 43' 04"
Mars
Koç
11° 23' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 50"
Satürn
Balık
17° 46' 53"
Uranüs
Boğa
23° 13' 34"
Neptün
Balık
29° 19' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 51"
Lilith
Başak
25° 01' 25"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>