Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Henüz yeni kapanmış defterde okunmamış, geçiştirilmiş sayfalar olduğunu hissetmeniz çok doğal. Başlarken ve de sonlara doğru aşk, akıl almaz derecede karmaşık duygular barındırabilir.

İnisiyatif dışı problemler üst üste gelirken, deneyim zenginliğiniz artıyor. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Gerçekçi birisiniz. Hedeflerinizin sıkı tasarruflara endeksli olduğunu biliyor, paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliğinizle hayatın hoşluklarını kaçırdığınız iddiası, size biraz bohem geliyor.

Aşk yaşamınızdaki sıkıntının bir tür hazımsızlık olmadığından çok eminsiniz. Oysa elinizden gidenin uzaklaştıkça kıymete binmesini, çok kabul edilir insani zaaflarla açıklayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecekten yana engin düşleriniz var. Bunlara biraz daha inançla bakmanız, o kadar da düş olmadıklarını size gösterebilir. Bu akşam ya da yarın, bir konuğunuzla özel bir geçmiş tartışmanız olacak. Bu tartışma sizi biraz incitebilir. Üstün sabır yeteneğinizi bugün bol bol kullanmanız gerekecek. Yaşadığınız bir problemin, yakında kendiliğinden ortadan kalkması çok mümkün.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:58-12:57 arasında Ay, burcunuz üzerinde boşlukta ilerleyecektir. Boşluk süresini, kendiniz adına gerekli olan her şeyi yeniden gözden geçirmeniz anlamında bir mola gibi düşünmekte yarar var. Bu çok işinize yarayabilir. Aksaklıkları veya gözden kaçanları rahatlıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki görmek isteyin. İnanın sizi rahatlatacak birçok detayın farkına varabilirsiniz. Saat 12:57 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde, dünyanın çirkinliklerine karşın güzelliklerinin de bulunduğunu düşünüyoruz. Hayallerimiz neler, hangisini gerçekleştirebiliriz gibi soruları cevaplama günündeyiz. Maddi konularda şans veren Balık günleri, çift kısmetliliğin işareti. Bir yerden bir şekilde imdadınıza birinin yetişmesi mümkün. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda ve duygusal meselelerde, kırılganlıktan uzak, kendimize güvenerek konuşmanın, bağlantıda bulunmanın gayet yararlı olacağını gösteriyor. Merkür Oğlak burcunda gerilediği için, son zamanlarda bir yavaşlama söz konusu olabilir. Bu tekrar düşünmek ve daha önce gözümüzden kaçanları fark etmemiz yönünde hayırlı olabilir. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine yönelik çalışmak için ideal bir gün. Yakın çevrenden bir kişiden sana faydası dokunacak bir fikir alabilirsin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu bir haftadasınız, ama sosyal çevrenizi veya arkadaşlık ilişkilerinizi ilgilendiren ufak tefek problemlere ve hassasiyetlere dikkat etmelisiniz.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir. Bedensel bakımınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Öğleden sonra maddi konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmak isteyebilirsiniz. Ticari konularda kısmetler olabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda kuracağınız ilişkiler sizi heyecanlandırabilir. Güzel tekliflere açıksınız. Maddi konularda başkalarına yardım etmek isteyeceksiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin burcunuzda ilerlemektedir. Ancak hem biraz tembellik etmek isteyecek hem de öğle saatlerinde meydana gelecek olan Ay boşluğu nedeniyle yaptığınız eylemler havada asılı kalıyor etkisi verecektir.En iyisi sabah saatlerinde bütün işlerinizi temizleyip günün geri kalanında akışta kalmanız, dışarıda vakit geçirmeniz ve enerjinizi tamamladıktan sonra da maddi kaynaklarınız ve yatırımlarınızla ilgili çalışmalara yönelmeniz yerinde olacaktır. Manevi destekler, paylaşımlar ve duygusal yardım konularında şans yüksektir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjik, keyifli, hareketli bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla birlikte tatile çıkabilir, çok hoş organizasyonlar yapabilirsiniz. Beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Karar vermeniz gereken durumlar olabilir ve siz kararsızlık içine girebilirsiniz. Sabırlı ve sakin olmaya gayret edin.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 60" R
Ay
İkizler
19° 57' 20" R
Merkür
Koç
24° 02' 05"
Venüs
Boğa
13° 26' 41"
Mars
Koç
07° 29' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 42"
Satürn
Balık
17° 24' 30"
Uranüs
Boğa
22° 55' 48"
Neptün
Balık
29° 11' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 51"
Lilith
Başak
24° 27' 30"
True Node
Koç
15° 10' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>