Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çılgınca aşkınız kadar şefkate de ihtiyacı olduğunu fark etmeniz için bekliyor. Bugün sizden şefkat görmek isteyebilir. Aşkta bu duygunun nasıl bir ihtiyaç olduğunu bilmiyor değilsiniz.

İşle ilgili sohbetlerinizde çevrenizdeki bazı özellikler övgüyle söz edilmeyi hak ediyor. Bu konudaki suskunluklar, böyle bekleyişler olmadığını göstermiyor. Sınırları zorlayan çabalarınız, size her an yeni kapılar açabilir.

Uzun zamandır gündeminizde olan ama fırsat bulamadığınız para görüşmeleri için yeniden planlar yapabilirsiniz. Acele ederseniz karlı alışverişler içine girebilirsiniz. Bütçenize beklemediğiniz bir paranın girmesi sizi çok mutlu edecek.

Yaşlı yakınınızı onun kendi penceresinden değerlendirmeyi denemelisiniz. Başkalarını anlama konusunda uzmansınız, ama bugünlerde sempati yeteneğinizi yitirmiş gibisiniz. Onu yeniden kazanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden, çok donanımlı olduğunuz bir sorunda durumu çözmeniz istenebilir, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmak biraz zor gibi görünüyor. Bir aşamaya kadar müdahale edip, son noktayı koymayı onlara bırakmanız yerinde olacak. Çok önem verdiğiniz bir alışkanlığınız aile içinde problem olarak tartışılıyor, bilmenizde yarar var.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 02:25 Güneş-Neptün görünümü, bir yandan sıkı çalışmanın ve sorumluluklarımıza göre bir planlamada bulunmanın işaretçisi, diğer yandan hayallerimizi gerçekleştirmek arzumuzun belirleyicisidir. Hayatımızı kazanmamız ve kazandıklarımızı doğru anlamda değerlendirmemiz gerekir. Kişi istikrarlı bir şekilde çalışırsa başarıya ulaşabilir. Saat 04:29 itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek Ay, sizi ışıklandırıcı olan bu enerji, kendinizle barışık olmanızı ve sosyal yaşamda el üstünde tutulmanızı sağlar. Yenilikler konusunda oldukça heveslisiniz. Haksızlıklara karşı bilginizle, deneyimlerinizle ve duruşunuzla boyun eğmediğinizi gösterebilirsiniz. Giyim tarzınız bugün rahat hareket edebilmenizi sağlayıcı şekildedir. Bir yönünüzle hemen dikkati çekebilirsiniz. Partnerinizle ortak noktalar üzerinde buluşmak, birlikte keşif yapmak, bilinmeyenleri araştırmak hoşunuza gidebilir. İlişkiniz yoksa genel olarak farklı imaja sahip ancak bilgi anlamında üstün kişilerle ilgi duyabilirsiniz. Amacınız hayatınıza heyecan ve renk getirmektir. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklar etrafından eksik olmuyor. Sevdiğin kişiler için enerjin ve zamanın konusunda bonkör davranabilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmajınızı değiştirecek bazı adımlar atabilirsiniz. Amaçlarınızı ve yeni yıl planlarınızı yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha çok dikkat çekebilirsiniz. Duygularınızı anlatmak için daha çok çaba sarfedebilirsiniz. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuza ilerleyerek size güç ve enerji kazandırıyor, kendinizi daha pozitif hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde cesur ve iddialı yönlerinizi  ortaya koyabilir, söz sahibi olabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden destek ve teklifler alacaksınız. Gruplarla iletişim halinde olmak size çok iyi gelecek.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir yeni yıla giriyorsunuz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir yılbaşı geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Yeni yılda hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. Bilhassa yeni yılda özgür ve sıra dışı fikirleriniz sizi hedeflediğiniz yere çıkarabilir. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İmajınızı değiştirecek bazı adımlar atabilirsiniz. Amaçlarınızı ve yeni yıl planlarınızı yakınlarınızla paylaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu etkiler altındasınız.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 55' 41" R
Ay
İkizler
15° 49' 49" R
Merkür
Koç
23° 44' 22"
Venüs
Boğa
13° 04' 38"
Mars
Koç
07° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 23' 07"
Uranüs
Boğa
22° 54' 46"
Neptün
Balık
29° 11' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 53"
Lilith
Başak
24° 25' 31"
True Node
Koç
15° 11' 58"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>