Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilgisini size belli edebilir. Bu ilgi, vereceği hoşluğun yanında, kafanızı da biraz karıştıracak. Onunla ciddi bir yakınlaşmayı hiçbir zaman beklemiyor oluşunuz, soruları getiriyor.

Enerjinizi açığa çıkaramadığınız için karamsar olduğunuzun farkındasınız. Yeteneklerinizi ve enerjinizi gösterebileceğiniz durumlar gelişiyor. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği kazanımlar söz konusu.

Sizden destek bekleyenler var, fakat koşullarınız çok elverişli görünmüyor. Çok gecikmiş bir alacağınız bugün ödenebilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını görüyorsunuz.

Sorumluluk duygunuzla hatalı bir adımın önüne geçebilirsiniz. Sizi ayrı bir şekilde değerlendirip çok güvenen bir dostunuzun, vereceği bir kararda çekinceleri var. Sizden onay bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size dostça davrananları ciddiye almanız, pek çok problemi çözmenizi kolaylaştıracak. Yaşadığınız çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor. Daha üretken olmak istiyorsunuz. Bunun için sizi yüreklendirmesini beklediğiniz kişiler var. Onlardan beklediklerinizin bir kısmı bugünlerde gerçekleşebilir.

3 Ocak 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 3 Ocak (saat 10:46)-3 Şubat (saat 18:51) tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, mali konular üzerinde, özellikle evimizle ve ailemizle ilgili konularda kazanç durumumuza bakmamızı gerektirir. Sevdiklerimiz söz konusu olduğunda parayı pek önemsemeyiz. Hoşumuza giden bir şey varsa, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa onu alırız. Parayı sorun yapan insanlardan hoşlanmayız. Evimizi güzelleştiren özellikle sanatsal eserler, güzellik ve bakımla ilgili kozmetik malzemeleri, kısa seyirli seyahatler, tatile çıkmak anlamında harcamalarda bulunabiliriz. Bu geçişte huzur duygusunu önemsemek, kendimizi rahat hissetmek için hareket edeceğimiz ulvi bir enerji denebilir. Sanatla uğraşanlar, yaratıcı becerileri olanlar, insanların kendilerini hoş ve olumlu hissetmesini sağlayan danışmanlar, kozmetik sektöründe görev yapanlar ve mistik faaliyetlerde bulunanlar için kazanç getirici olabilir. Benim tavsiyem geleni doğru anlamda kullanmayı bilmek, rehavete kapılmamaktır. Yeteneklerimize güveneceğiz. İdeallerimize sahip çıkacağız. Kime güveneceğimizi bileceğiz. Not: 3 Nisan-15 Nisan tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs Balık sürecinin sizlere hoş duygular yaşatması ve gönlünüzdeki güzelliklerin karşılığı olması dileğimle,

3 Ocak 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili kime güvendiğine dikkat etmelisin. Sabit fikirli olduğun konularda ilginç gelişmeler yaşanabilir.

3 Ocak 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Agresif davranmayı bırakıp, elinizdeki bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışmalısınız. Hukuk, sağlık veya finansal konulara daha fazla eğilmelisiniz. Günün Atmosferi:Baskılara rağmen, gerçeklerden uzaklaşılmamalı

3 Ocak 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni gündemler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Başkalarından yardım alabilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Analitik konularında başarılısınız ve pratikliğiniz sizi her daim gereken dost yapıyor. İlişkiniz zora girse bile pes etmeyen yapınız aranızdaki bağı kuvvetlendiriyor.

3 Ocak 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün Balık burcuna ilerlemesiyle birlikte maddi konularda,hayatınızda daha şanslı olabileceğiniz bir dönem başlıyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilir,  yeni kazanç yolları edinebilirsiniz.

3 Ocak 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. 3 hafta boyunca ticaret konuları artabilir. Bu süreçte güzel eşyalara ve objelere olan tutkunluğunuz artacak

3 Ocak 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok güçlü istekler ve büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yepyeni ve farklı bir ortama girebilir, alışılmışın dışında duygulardan zevk alabilirsiniz. Akşama doğru duygularınızı denetlemeniz zor olabilir. Ancak, son derece enerjik, güçlü ve hareketli olduğunuz bir dönemdesiniz.

3 Ocak 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

3 Ocak 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 38' 23" R
Ay
İkizler
25° 56' 10" R
Merkür
Koç
24° 28' 31"
Venüs
Boğa
13° 59' 00"
Mars
Koç
07° 49' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 53"
Satürn
Balık
17° 26' 30"
Uranüs
Boğa
22° 57' 20"
Neptün
Balık
29° 12' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 15"
Lilith
Başak
24° 30' 25"
True Node
Koç
15° 07' 52"
Son Güncelleme : 10/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>