Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız geride kalmış pürüzleri zihninizden silmeniz gerekiyor.

Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz. Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz.

Gelecekle ilgili, hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler karşınıza çıkabilir. Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı. Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz.

Cazip davetlerin etkisinde kalmamalısınız. Bugünlerde işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinliğiniz bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olacaksınız. Sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmadan karlı çıkacaksınız. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edinebilirsiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:53 da gerçekleşecek Mars-Neptün kavuşumuyla,hayatımız, yakın çevremiz, maddi konular üzerinde bilhassa durmamız ve beklentilerimiz yönünde bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Öncelikle kazanç getirici işlerin tutarlı, sağlam ve köklü, hepsinden daha önemlisi uzun vadeli olmasına dikkat edeceğiz. Zaten bizim de arzumuz bu yönde gözüküyor. Çevremizle olan ilişkimiz tabii ki önemli. Çünkü işimizi, yeteneklerimizi bu çevrede sergileyeceksek, ona göre insanlarla bağlantılar kurmamız lazım. Kariyer hayatımızı sadece kazanca göre ele aldığımızda, verdiğimiz kadarını almadığımızda canımız sıkılmasın. Zamanla bunlar yerli yerine oturtulur. Ancak piyasanın durumu da önemli. Bu görünüm, ortaklaşailişkisinde bulunduğumuz kişilerle alakalı iş, parasal ve iletişimimizin önemini vurguluyor. Ortaklık mali açıdan yararlı mı sorusu kadar, anlaşıyor muyuz, ideallerimiz, hedeflerimiz aynı mı diye de bakmak gerekiyor. Genelde rakiplerimiz bizim üzerimize oyunlar çeviriyor olabilir. Bunları kafaya takmak yerine, biz işimize bakacağız. İşimiz onlara cevabımız olacak. Saat 19:23 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sosyal medya veya bulunduğunuz ortamda ilgiyi üzerinize çekecek tarzda konuşmanızı, fikirlerinizi iletmenizde yardımcı olur. Aktiviteler, faaliyetler, internet üzerinden paylaşımlarda bulunmak hoşunuza gidecek. Saat 20:38 itibariyle Ay-Jüpiter arasında oluşan görünüm, moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. Saat 21:04 Ay-Satürn görünümü, mesafeli ve kendinizde ödün vermeden insanlarla ilişki kurarsınız. İşiniz veya hedefiniz ne ise, ona göre paylaşımda bulunmak taraflısı olacaksınız. Ne fazla sıcak ne de çok soğuk. Gerektiği kadar iyidir diye düşünüyorsunuz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda ilerlerken bugün kendini özgür ve zinde hissediyorsun. Yeni bir şeylere başlamak, senin için çok kolay olacak.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ocak ayı gizli-saklı yürütülen işleri gündeme getiriyor. Özellikle eski mevzularla oldukça meşgul olacaksınız. Parasal konularda ise olumlu gelişmeler kendini gösterebilir.Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kişisel alanda daha çok şey yapabilirsiniz. Ailenize, evinize ait konularla ilgilenmek de isteyebilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün önem verdiğiniz kişilerle görüşüp ciddi konularla ilgilenebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik moralinizi yükselten gelişmeler meydana geliyor ve böylece kendinize olan güveniniz yükseliyor. Mesleki konular gününüzü meşgul edebilir. İş çevresini vehayatını yakından ilgilendiren olay ve kavramların, bazı beklenmedik sürprizleri getirdiğini de görebilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken ev ortamında aileniz ve sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilir, ruhunuzda artan özgürlük ve değişim ihtiyacını yeni senede gerçekleştirebilmek için niyetler yapabilirsiniz. Mutlu seneler.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizin son derece yoğun ve hareketli olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Son derece hızlı kararlar alabilir, hızlı gelişmeler karşısında hemen tavrınızı belirleyebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler döneminde bulunuyorsunuz.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili ya da harcama ve alışverişlerinizle ilgili bugün biraz daha temkinli olmanız gerekebilir. Hesap hataları veya dalgınlık veya ihmal sonucu aldatıcı ve yanıltıcı durumlar ortaya çıkabilir.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 28" R
Ay
İkizler
22° 25' 58" R
Merkür
Koç
24° 12' 55"
Venüs
Boğa
13° 40' 01"
Mars
Koç
07° 37' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 15"
Satürn
Balık
17° 25' 19"
Uranüs
Boğa
22° 56' 26"
Neptün
Balık
29° 12' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 25"
Lilith
Başak
24° 28' 42"
True Node
Koç
15° 09' 18"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>