Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız yoruldu, çünkü çok hareketli bir gönül çizgisi izlediniz. İlişkilerinizde mantığı öne çıkarmanız da yorucu sebeplerden biri. Oysa kendinize biraz haksızlık edin, sizi beğenen biri var, ama ona kendinizi yasaklıyorsunuz, bu yasağı delmesine izin verin.

Çevrenizde önemli imkanlar bulunmakta ama bunlar sadece imkan olarak durdukları yerde, sizi bekliyorlar. Bir ayıklamaya ihtiyacınız var. İş ilişkilerinizi tepeden tırnağa gözden geçirmek ve ciddi kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Sorun ciddidir diye gecikmeyin.

Birikiminiz zayıf olduğu için harcamaları sürekli kısıyorsunuz, doğru yapıyorsunuz ama bu kendinizi darlığa alıştırmak gibi bir duruma dönüşmemeli.Çok geniş imkanları olan geniş bir çevreniz var, çözümü orda arayın, rahatlayacaksınız.

Ülkenin genel durumu, toplumun çektiği sıkıntılar, tartışılan çıkış yolları...Bunlar kafanızı allak bullak ediyor. Biraz da özel sorunlarınızın çözümü üzerine eğilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bocalıyor, yaşam yolunuz sık sık çatallaşıyor ve siz hangi yolu tercih edeceğinize karar vermekte zorlanıyorsunuz. Çok zengin bir bilgi birikiminiz var, fakat bu bilgiyi yerinde ve zamanında en uygun biçimde nasıl kullanacağınızı bilemiyorsunuz. Tek başınıza çözebileceğiniz bir sorun değildir bu ama siz başkalarının yardımını isteyecek kadar da dışa açık biri değilsiniz. Eğer şimdi en doğru kararı vermekte atak davranmazsanız önemli bazı fırsatları kaçırmış olacaksınız. Günlerinizi boşa harcamayın ve önünüzdeki soruya net yatını bulun.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, maddi bir sıkışıklığa bulunan çözümün göstergesidir. Ancak bu çözüm kredi çekmek, borç almak yönünde ise, iyi düşünmelisiniz. Riskli işlerden kaçının. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, uzun zamandır sizi zorlayan bir problemin göstergesidir. Bu bir sağlık sorunu veya parasal konuda olabilir. Ancak ben yine de enine boyuna düşünmenizden yanayım. Çözüm bulayım derken, kendinizi daha fazla zorlamayın. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, hesabını bilmenin, önünü göremediğiniz işlere kalkışmamanın gerektiğini gösteriyor. Hangi konularda? İş hayatınız, mali durumunuz, sağlığınız, ortaklarınız, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde. Ruhsal ve fiziksel anlamda yenilenmek ve değişimde bulunmak için sağlıklı kararlar vermeliyiz. Durumumuzu ne fazla endişeli ne de çok rahat bir şekilde değerlendirmemeli, cinsel tercihlerimize dikkat etmeliyiz. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde ister partneriniz isteryaptığınız kişilerle aranızda anlaşmazlık yaşanabilir. Görüşleriniz farklı oluşu nedeniyle yaşan bu sorunlar, birkaç saat içinde düzelir. Ancak oluştuğu bu saatlerde tabii ki dikkatli olmakta yarar var. Herkes kendi çıkarını düşündüğü için, tepkisel davranır. Bu sizin için de geçerli. Sakin olmakta yarar var. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır ertelediğin işlerin bugün seni biraz zorlayabilir. Acele tavırların da işleri karıştırmana sebep olacak. Hesapta olmayan işlerle karşılaşman canını sıkmasın, gün sonunda her şeyin yoluna girdiğini göreceksin. Gün içinde bir aile yakınıyla yapacağın telefon görüşmesinde sağlık problemleriyle ilgili haber alabilir ve yardım etmek isteyebilirsin. Sorunlu beraberliği olan bir Kova burcuysan, sevdiğin kişinin ılımlı tavırlarına kayıtsız kalamayacaksın. Yakın çevrene karşı sorgulayıcı davranman, beklemediğin tepkilerle karşılaşmana sebep olabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tutkularınız ve egolarınız partnerinizin hayata bakış açısıyla çakışabilir. Bu yüzden empati yeteneğinizi daha fazla kullanmanız ve karşınızdaki kişiyi çok iyi dinlemeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde gündeminizde dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda engellere takılmanız mümkün. Ortaklık gerektiren konularla ilgileneceğiniz zamanlar içerisindesiniz. Dostlarınızla buluşmak size iyi gelir.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi artık. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacak, birbirinize söyleyemediğiniz bir çok konuyu paylaşabileceksiniz. Hayatın tadını çıkarmalısınız. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizden alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Biraz alıngan ve anlayışsız bir tutum içine girebilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya gayret gösterin. Büyük atılımlarda hemen bulunmayın.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte hayatınız biraz daha düzene oturabilir. Kontrol dışı pek çok beklenmedik olay, ani gelişen durumlar hız kesebilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak burcuna geçen Merkür, sizin ortak kazançlardan gelir artışı elde etmenizi sağlar.Partnerinizin kazancında çoğalma olur. İş ilişkileri gelişme gösterir. Size de ortaklık teklif edilebilir. Alacak verecek dengesini iyi kurarsınız. Banka kredileri için bugünden bir plan yapmaya bakın. Finansal konularda sorunlar çözüme kavuşur.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 45' 24" R
Ay
Aslan
20° 23' 07" R
Merkür
Koç
29° 14' 42"
Venüs
Boğa
19° 13' 51"
Mars
Koç
11° 05' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 14"
Satürn
Balık
17° 45' 13"
Uranüs
Boğa
23° 12' 11"
Neptün
Balık
29° 18' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 38"
Lilith
Başak
24° 58' 47"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>