Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı gösterdiğiniz çekingenlik, size farklı bir gizem veriyor. Size yönelik ilgiden kurtulmanız rahat tavırlara girmenize bağlı. Bu konularda görüş aldığınız biri, size yarar getirmiyor.

Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var. Hiç beklemediğiniz bir gelişme kendinize güveninizi sarsacak. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle, sorunlu bir çalışma yaşamı içinde olmanız, pek anlaşılmıyor.

Şansınızın size kısa vadeli oyunlar oynadığını görmeniz gerekiyor. Sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Daha gerçekçi tercihler, şansa duyduğunuz ihtiyacı en aza indirebilir.

Bugünlerde birkaç kişi zorunlu konuğunuz olabilir. Onları ağırlamak istemeyeceksiniz fakat buna mecbur olduğunuzu da biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 12:15 Ay-Merkür görünümü, günün ilk etkili enerjisidir. Bir durgunluk söz konusudur. Yine de belli etmemeye çalışırız. Saat 15:09 Ay-Venüs görünümü, ciddiyet ve sağlamlık ilişkilerde bir hayli önem taşır. Duygularımız ciddileşir ve huzur ihtiyacımız bir hayli yükselir. Saat 15:18 Ay-Satürn kavuşum etkisinde biraz mesafeli oluruz. Zorlayan insanlardan, hoşumuza gitmeyen şeyleri hatırlatan kişilerden uzak dururuz. Saat 16:37 Venüs-Satürn görünümü, ailemizin maddi-manevi değerlerine sahip çıkma, problemleri çözebilme gücümüzdür. Bunlar geçmişte yaşanmış ve sizleri bir hayli etkilemiş mevzulardır. Kimi Kovalar için yarınların garanti altına alınması yönünde verilecek kararın göstergesidir. Aile ilişkilerimizin kökeninde dürüstlük önemli bir olgusudur. Gizli saklı hareket etmemek, birbirinize destek olmak gerekir. Saat 20:40 Ay-Mars kavuşumu, amacınıza uygun şekilde hareket etmenizi sağlar. Sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağın davette tanışacağın kişilerle kalıcı dostluklar kurabilirsin. Aşkta daha titiz davranman gerekebilir.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenize karşı öfkeniz devam ediyor olsa da bazı noktalarda uyumu yakalamanız mümkün gözüküyor. Aynı paydada buluşabileceğiniz işler yapabilir ve bu noktada onlara karşı olan içsel yorgunluğunuzu bir süre dinlenmeye alabilirsiniz. Her ne kadar gönlünüz yorgun olsa da bazı konularda affetmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Aslında her olay bize bir tecrübe edindiriyor farkında olmasak da.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal alanda bazı sıkıntılar ya da kayıplar konusu gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi pozitif tutmaya özen göstermelisiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü beklenmedik kişilerden gelebilecek hukuksal problemlere karşı uyarıyor sizleri. Bu durum çok güvendiğiniz ya da hiç dikkate almadığınız kişilerden kaynaklanabilir. Yaşadığınız şaşkınlığı bir an evvel üzerinizden atmalı elinizi çabuk tutarak haklarınızı savunmalısınız. Aksi halde maddi anlamda zararlı çıkabilirsiniz. Önemligörüşmelerinizi bugün yapmamanız sizin adınıza hayırlı olacaktır. Dikkatinizi işinize veremeyeceğinizden dolayı bir çok aksaklıkla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin uyarılarına kulak vermemenin pişmanlıkları söz konusu olabilir. Sizi seven değer veren düşünen o özel insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız…

7 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde, toplantı, takım çalışmaları, seminerler ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alarak sosyal ortamlarda enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, iletişim yeteneklerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçici olarak yorgunluk ve motivasyon kaybı hissedebileceğiniz bir zamandan geçeceksiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki ilişkiler size kendinizi iyi hissettirecek. Enerjinizi daha çok evinize harcayacaksınız. İçinizi kurcalayan konulara odaklanabilirsiniz.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev hayatınızda uzun zamandan beri aradığınız denge ve uyumu yakalarsınız.Ev almak, yatırım yapmak için önemli kararlar alabilirsiniz. Emlakçılarla kontağa geçin.

7 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>