Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili yanılgılar içinde olabilirsiniz. Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide pek anlaşılır görülmüyor.

Dinamiksiniz. Günün sonunda bile yeni başlamış gibi bir enerjiyle, azimle çalışabiliyorsunuz. Gelecek planlarınız, gerek duyduğu birtakım destekleri önümüzdeki günler içinde görebilir.

Bazı yerlere gerekli görüp dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz. Bugünlerde, bu konuyla ilgili kendinize duyduğunuz kızgınlık daha da artabilir.

Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir kararı vermek üzeresiniz. Aldığınız uyarılar sizi doğru yönlendirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz. Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz. Özel zevklerinizin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü, kariyerinde ilerlemek isteyen Kovaların,hayatlarını ciddi biçimde ele almaları gerektiğini gösteriyor. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlık etkisinde ortaklarımız, eşimizle aramızdaki hesaplar, paylaşımlar, bölüşümler yormuş olmalı sizi. İşte tam bu saatte, şöyle bir rahatlamak için insan kendisine zaman ayırmayı bilmeliyiz. Çünkü en büyük zenginlik huzurdur. Bu huzuru yaratmak da en azından bizim elimizde. Sakince hayatı kendi haline bırakmak ve içimizdeki çocukla el sıkışmak. Deneyelim mi ne dersiniz? Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, sizi derinlikli düşünmeye sevk ediyor. Tutkulu bir aşka özlem duyuyoruz. Hayatımızı olumlu yönde değiştirecek bir aşkın gücüne ihtiyacımız var.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında hala olduğu yerde sayan insanları görmek bugün tahammülünü tüketebilir. Bu konu ile ilgili keskin konuşmalar yapacaksın. Kime ihtiyacın olmadığını özellikle bugün daha net görebilirsin. Güven duymadığın bazı konularda insanların açıklamalarına şahit olabilirsin. Bu açıklamalar içine bir nebze de olsa su serpecek. Eğer yaşadığın derin bir aşk hikâyen varsa, işlerin neden aslında istediğin gibi gitmediğini öğrenebilirsin. Ya da emek verdiğin bir işte oluşan gecikmelerin nedenleri ile bizzat uğraşmak zorunda kalabilirsin. Tüm bunların dışında yaratıcı aktiviteler için ideal bir gündesin. Bu günü mutlaka olumlu olarak değerlendirmende fayda var.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parayı nasıl kullanmanız gerektiği üzerine düşünerek, banka ve borç ödemeleri için yeni fırsatlar oluşturacak planlara sahip olabilirsiniz. Biraz daha cesaretli ve ön planda olmayı denemelisiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız çalışmalarda şanslı bir bitiş var. Sürpriz hedeflere yol almanız mümkün olacak.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak yatırımlar, mali konular, vergi ve mirasla ilgili işlerle ve detaylarla uğraşmak durumunda olabilirsiniz. İş yaşamınızda çalışkan ve hırslı yaklaşımlarınızla pek çok konuda başarılı olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu tezat fikirler üretip vesvese yapabilirsiniz. Boşvermişlikten sıyrılmak önemli. Konforunuz bozulduğu için tahammülsüzlüğünüz artabilir. Öneride bulunmak ve hükmetmek arasındaki ince çizgiye hassasiyet gösterin. İçe dönüp dinlenmek iyi gelir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay sizin ortak paylaşımlar alanınızı işgal ediyor. Krizleri de tetikleyebilen tavrıyla, ödeme dengelerindeki sorunlara ışık tutabilir. Tahsilatlardaki kontrolsüz kararlara ve gecikmelere çözüm üretirsiniz. Duygusal zorlanmalarınızı spiritüel, mistik, metafizik öğretilerle de dengeleyebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>