Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin karakteristik özelliklerine savaş açmış gibisiniz. Onun duygularını fazla ciddiye almıyor gibi yaşaması sizi tepkimeci yapabiliyor. Kendi sert tepkilerinizle, yumuşak yüreğinizin çelişkisinden dersler çıkartabilirsiniz

Çok uzun bir telefon görüşmeniz, sizi bugün fazlaca gerebilir. Yakında alacağınız çok yeni ve ilginç öneriler olacak. Ama siz, öneri sahibine duyduğunuz güven ölçüsünde tepki vereceksiniz.

Bugünlerde duyacağınız kısa bir haz, gelecekte uzun bir pişmanlığa dönüşebilir. Geçmişte para konularında özensiz davranıp eziklik yaşamanıza neden olan arkadaşınızın bugünkü para darlığına, bu gözle bakmanız gerekiyor.

İkinci hatta üçüncü dereceden ilgilisi olduğunuz konularda, esas kişilerden fazla sorumluluk hissi duyabiliyorsunuz. Onların kendi meselelerine gevşekliğine büyük kızgınlığınız, bundan olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta bazı sorumluluklardan kaçmayıp onların üstüne gitme eğiliminizi iyice pekiştireceksiniz. Bir yakınınızın yaşayacağı üzücü olay, buna neden olacak. Bugün bazı düşüncelerinizi kafanızda somutlaştırabilirsiniz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güven, onlara banko oynamanızı gerektirmemeli. Bazı veriler olmadan yargılara varabiliyorsunuz.

6 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 05:43 Ay-Mars görünümü, girişimci olmanızı sağlar. Cesaretiniz yükselir, ilişkiniz güçlenir ve kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Saat 09:40 Güneş-Neptün görünümü,ve finansal hayatımızı ilgilendiren konularda psikolojik açıdan destekleyici, egomuza yenik düşmeden etrafımızdaki insanlarla empatik şekilde paylaşımda bulunmamızı sağlayıcıdır. İyimser düşünürüz. Parasal alışverişlerde aklımıza hesap kitap yapmak gelmez. İyilik güzellik içinde durumları ele alırız. Ancak boşluk etkisi altındayız. Bütçemizi aşan, bizi daha sonra zor durumda bırakacakveya özel kararlardan kaçınalım. Saat 11:19-16:03 arasındaki Ay boşluk etkisi altında sakin olalım. Düşünmeden karar vermeyelim. Saat 16:03 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, kendinizi hırslı bir şekilde ortaya koymanızı sağlar. Yüreğinizin içindeki kuşkular, gücünüzü düşürebileceğinden benim tavsiyem ne olursa olsun stres yaratıcı durumlardan uzak durmanızdır. Saat 16:04 Ay-Uranüs karşıtlığı, toplumsal hayatta ve kendi içimizde maddi-manevi rahatlamak arzumuz yükselir. Duygularımız hassas ve gelgitlidir. Bazen en ufak bir şeye tepki gösteririz. Baskı altındaymış gibi hissederiz. Saat 16:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü,hayatı ve özel yaşantınızla ilgili sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. İnsanları anlamak pek kolay değildir. Haksızlıklar sizi yorar. Sorumluluk veya bağlılık nedeniyle kopamazsınız. En çok da bu sizi yormaktadır. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

6 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte mevcut sorumluluklarını düzenleyeceksin. Değişim sadece ruhunda belirginleşmeyecek aynı zamanda alacağın kararalar da etkili olacak. Öğleden sonra duyacağın şeyler ile büyük değişimler yapmak zorunda kalabilirsin. Sevgilinin sana karşı duygularına, patronun arkadan yaptığı konuşmalara ya da en yakın arkadaşından yediğin sitemler karşısında ne yapacağı bilmiyorsun. Akrabalarından birinin hayatına ilişkin bazı karmaşık meseleler yüzünden çözüm bulmaya çalışacaksın. Değişen hava koşullarına karşı önlem almanda fayda var. Bünyen hassas olduğu için kronik rahatsızlıklara bugünlerde daha fazla açık olabilirsin.

6 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vücut direncinize özellikle dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda sizleri strese sokabilecek bazı sorunlardan uzak durmalısınız.

6 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınız ön plana çıkabilir. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha radikal tarafınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları ihmal etmeyin. Gün içinde planlı olmanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.

6 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüzü dirençli ve güçlü tutmaya çalışsanızda gönül kırgınlığı yaşıyorsunuz.

6 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal durumunuz krediler, ortak gelirler, primler, burs, nafaka gibi parasal konular ve aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bu pozitif etkili günde, enerjinizi spora, işlerinizin tanıtımına yönlendirebilir, seyahatler, iletişim ve basın yayın işlerinizden fayda elde edebilirsiniz.

6 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yurtdışı ya da şehir dışı kaynaklı yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bilginin doğru anlaşılması, paylaşılması sizin sorumluluğunuzda olacak. Kararlı ve dengeli olmak önemli. Öğleden sonra ani gelişenkonuları olabilir. Tedbirli davranmak önemli.

6 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Güneş arasındaki olumlu etkileşim sizin gibi rasyonelliği sevenlere zor gelse de astral seyahate çıkmak fikri sizi de cezbeder. Böyle bilinç üstü çalışmalara katılmak ve fütüristik bilgilerle donanmak için harika bir gün. Hayatın mistik yönünü fazla geç kalmadan keşfe çıkın. Grup enerjilerinden yararlanın.

6 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

6 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>