Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizi de hızla etkisine alan elektriklenmede, sevgili adayınız sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz. Bunun, onun kişisel kaygılarıyla ilgili olduğunu bilmenizde yarar var.

Ortağınızı en sonunda ikna ettiğinize, inanmış görünüyorsunuz. Bu bir yanılsama olabilir. Onun ne kadar sabit fikirli olduğunu en iyi yine siz biliyorsunuz.

Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız tespitler, seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir. Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor.

Etkilendiğiniz kişinin aşk ilişkisine hazırlıksız görünmesi, bu ilişkinin başlangıcında size büyük ve anlamlı sorumluluklar yükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. İçi bir, dışı bir biri oluşu sizde saygı uyandırıyor

2 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 07:32-08:48 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, aşkta aşırı gururun her iki taraf için de zorlayıcı olabileceğini gösterir. Hayal kırıklığı yaratan her şey gözünüzde devleşir. Çocukça hareketler, gereksiz sözler aranızda sarf edilebilir. Oysaki birbirinize karşı anlayışlı davranmanız gereken bir zamandır. Yanlış anlaşılmaların önüne geçilmesi için, yapıcı yönde ve ılımlı davranılması iyi olacaktır. Saat 08:48 sonrası Ay Başak burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkinizi yeniden onarmak için mantığınızın sesine kulak vermek lazımdır. Tarafsız düşünebilen, gerekli incelemelerde bulunan kişiler maddi konularda doğru karar verebilirler. Saat 09:06 Ay-Uranüs görünümü, mali konuların titizlikle gözden geçirilmesini sağlıyor. Bizim arzumuz iyi yaşamak ve geleceğimizi garanti etmek. Gelir geçer değil, kalıcı olandan yanayız. Saat 13:24 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, yeniliklere açık olduğunuz için bir hayli hırslı çalışırsınız. Ancak arzu ettiğiniz gelişmeler için soğukkanlı olmalısınız. Ayrıca her şeyi bu kadar kafanıza takmayınız. Saat 17:26 Ay-Satürn görünümü, çabuk pes etmeye neden olabilir. Bu enerji ciddiyeti ve her şeyi iyi analiz etmeyi gerektirir. Bu yorucudur. Elimizden geldiği kadarını yapalım. İşlerimizi biraz daha dikkatli yapalım.

2 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar, arkadaşlıklar bugün ön planda olacak. Kalıcı ve yapıcı ilişkilerin sana ne kadar fayda ettiğini göreceksin. Uluslararası bir yazışma önemli bir anlaşmaya neden olabilir. Kendi işini kurmayı düşünüyorsan ve eğer birinin peşine gideceksen maddi-manevi desteğini görmek isteyeceksin. Senin için güvence altında olmak çok önemli olacak. Bu sıralar sırtını dayayacağın insana sonsuz güvenmek ve sağlam temeller üzerine bir ilişki kurmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, günün verdiği cesaretle hoşlandığın kişiye aşk dolu mesajlar atabilirsin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğinin bir aile bireyi ile ilgili haberler alabilirsin.

2 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ve ailenizle ilgili durumlarda üzerinize düşen sorumlulukları daha fazla önemsemeniz gerekebilir. Ev ve gündelik yaşamla ilgili yeni düzenlemeler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz olaylara ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı konular keyfinizi kaçırabilir. Öğle saatlerinde sorumlu olduğunuz konular sizi daha fazla sıkıştırabilir. Çıkış noktası bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bazı konularda kabullenir olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha enerjik olabilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalini kurduğunuz evi alabilirsiniz. İşinizdeki değişimler sayesinde bol para gelecek çünkü.

2 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çelişik fikirler, enerji düşüklüğü, kendini rahat ifade edememe olası. Gün boyu arkadaşlarınızla çatışma içinde olabilirsiniz. Fikirler uyuşmasa da sizi anlayan insanlarla bir arada olmakta fayda var. Günü verimli geçirmek sizin için önemli, sağlığınıza dikkat edin.

2 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay sizin ortak paylaşımlar alanınızı işgal ediyor. Krizleri de tetikleyebilen tavrıyla, ödeme dengelerindeki sorunlara ışık tutabilir. Tahsilatlardaki kontrolsüz kararlara ve gecikmelere çözüm üretirsiniz. Duygusal zorlanmalarınızı spiritüel, mistik, metafizik öğretilerle de dengeleyebilirsiniz.

2 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

2 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>