Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zihninizdeki karışıklık, yüreğinizdeki rahatsızlıktan kaynaklanıyor. İlişkinizde günbegün bir şeylerin eksildiğini düşünüyorsunuz. İlişkinizi izleyen hayran gözleri göremiyorsunuz.

Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor. Gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınızdan olabilir. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor.

Tamamen paraya bağlı olduğu için halledemediğiniz probleminiz, önümüzdeki günler içinde çözüme kavuşabilir. Çok hissedilir bir biçimde ferahlama dönemine gireceksiniz.

Tarzınız eleştiriyi hak ediyor. Tüm sorumluluklarını üstlenip kendisine hiçbir sorumluluk bırakmadığınız yakınınıza, belki de kötülük ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tanık olacağınız bir olay sizi oldukça etkileyecek, arkadaş seçimlerinizle ilgili kendinizle övünecek, sevdiklerinize daha çok bağlanacaksınız. Geniş, sorunsuz olarak tanıdığınız birinin bugün öğreneceğiniz büyük sorunları sizi şaşırtabilir. Elinizden tutmak, hayat içinde size destek olmak isteyen biri var. Ama siz elinizi çekiyorsunuz. İçgüdüleriniz sizi frenliyor.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Terazi burcunda gün boyu etkili olacak Ay, size çekicilik kazandırıyor. İnsanlar üzerinde etkiniz fazlasıyla yüksek. Ancak bir problemle karşılaştığımızda olgun davranmamız faydalı olur. Tartışarak değil, çözüme odaklanmak gayet yararlıdır. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzaklardan alacağınız haberler olabilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. İlişkilerde gerek fiziksel gerek ruhsal anlamda mesafenin getirebileceği sorunlar karşısında serinkanlı olmaya çalışmalısınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir olay karşısında gösterdiğiniz tavır herkesin size güven duymasını sağlayabilir. Tarafsız ve objektif tavrınız sayesinde birçok kişiye örnek olabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konular gündeminizi hareketlendirebilir. Yeni keşiflere açılmak için planlar yapabilirsiniz. İnanç ve düşüncelerinizi paylaşmak için başkalarıyla iletişimde olacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı iletişiminizle halledebileceksiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte sohbet etmek keyif verecektir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşktakendinizi şanssız olarak adlandırmayın. Sürekli talipleriniz olmasına rağmen reddeden taraf sizsiniz. Bu gidişe dur demelisiniz. Yalnız kalabilirsiniz, dikkat!

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize sakladığınız duygu ve düşünceler açığa çıkabilir. Gün boyu kendinizi ve etrafı huzursuz eden tutumlarınız olabilir. Dengeyi korumak önemli. Hukuki konularda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarda bulunan dostlarınızla aranızdaki ilişkilerinizi arttırabilir, çok hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Kararlı davranmayı başaracaksınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>