Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda sizi ve sevgilinizi dış etkenler çok fazla etkiliyor. Özellikle siz bu dış etkenlerden sevgilinizi uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf ediyorsunuz. Sevgiliniz sizin için her şeyden daha değerli.

Diplomatik yeteneklerinizi kullanarak gireceğiniz yeni çevrenizdeki insanları etkileyebileceksiniz. Eğitim veya kültür amaçlı seyahatler yapacak veya toplantılara katılacaksınız.

Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün çok daha verimli olacaktır. İyi niyet taşısa da, tavsiyeleri sadece dinleyin ama uygulamayın. Risk almaktan çekinmeyin. İyi kazanımların eşiğindesiniz.

Sosyal faaliyetler açısından son derece yoğun bir gün geçireceksiniz. haberleşme trafiğiniz çok hızlı olacak. Kime ne zaman ne sözü verdiğinizi hatırlayamadığınız anlar yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk saatlerinde biraz gerilimli olacaksınız. Ancak beklediğiniz haber geldikten sonra rahatlayacaksınız. İç dünyanızın zenginliği ile dileklerinize ulaşabiliyor, azimle çalışmalarınızın karşılığı alıyorsunuz. Ancak sevdiklerinize de zaman ayırmalı onların bazı yüklerini hafifletmelisiniz. Bugün uzaktaki aile yakınlarınızdan davet alabilir ve bu davete çok sevinebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 05:06 Ay-Satürn görünümü, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların hissedilmesini sağlar. Hani insan kimi zaman içinde bulunduğu son durumu, geçmişe dönük tecrübeleri doğrultusunda ele alır ya, işte bu enerji bu türden hissedişlere yol açabilir. Biraz ciddiyet içerebilir. Kişi hangi konularda güvende olup olmadığını tespit etme gereği duyabilir. Saat 08:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile içinde huzur ve güvence, konforlu bir yaşama duyulan ihtiyacı yükseltiyor. Ancak dış etkenler yüzünden bunları bulmakta zorlanıyoruz. Saat 21:18 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün, yuvanız alanı içinde ve ilişkinizle alakalı konularda sizin için güven unsuru fazlasıyla öne çıkabilir. Bu güvenin sağlanması halinde ancak mutlu olursunuz. Eğer eviniz yaşama alanı olarak rahatsız koşullarda ise veyahut yeni taşınmışsanız düzeninizi bir an önce oturtmak istersiniz. İlişkinizde eğer problemler varsa bunların çözülmesi için neler yapılması gerektiğini gözden geçirebilirsiniz. Kiracı iseniz ev sahibinizle, ev sahibi iseniz kiracınızla ilgili konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ev satın almak,ortaklığında bulunmak, evlenmek, boşanmak gibi meselelerin akıllıca gözden geçirilmesinde yarar vardır. Bütün bunları aceleye getirmeden, yarınlarınızı düşünerek ele alınız. Gönülden sevgilerimle,

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda gerçekleri göz ardı ederek hareket etmeye eğilimli olduğun bir gündesin. Fakat bu tutumun sonradan ikili ilişkilerinde pişman olmana neden olabilir. Çevrende hiçbir işi yapmak istemeyen, verilen görevlerden kaçan kişilerle karşılaşabilirsin. Fevri davranmak yerine, akılcı adımlar atman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanıştığın kişi seni epey etkileyebilir. Ailende her bireyin kendine has yapısı, eğlenceli anlar yaşamana neden olacak. Sağlığınla ilgili ertelediğin problemler kendini yeniden gösterebilir. Bu yüzden rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve kariyer hayatınızla ilgili aşamadığınız bazı sorunlar bugün de gün yüzüne çıkabilir. Ancak bu sefer kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket etmeyi seçebilir ve onlardan ayrı kalma pahasına dahi bildiklerinizi uygulamak yolunu seçebilirsiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin ve esnek düşünmeye bakmalısınız. Haklı olsanız da, ortaklaşa konularda toleranslı olmaya gayret etmelisiniz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onun size bir takım konularda evet demesini bekliyorsanız sizde verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. İlişkinizin dengesini sağlamak istiyorsanız toparlanmalısınız. PARA: Sürekli hareket halinde olmanız finansal konularınızda tehlikeler yaratacak. Bugün bu konu hakkında sizlere özel olarak öğüt verenler bile var. SAĞLIK: Bünyeniz sağlam sayılmaz ama düzenli beslenme alışkanlığınız size fayda sağlayacak.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz için uğraşmak, ailenizle bir arada olmak ihtiyacınız bugün fazla olacak. Aslında herşeyi size bıraksalar, siz çok rahat işin içinden çıkarsınız. Özel yaşantınızda tutkularınız ve istekleriniz gerçek duygularınızın önüne geçebilir. Anlayışınızın arttığı bir dönem içerisine giriyorsunuz.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne Boğa burcunda seyahat ederek başlayan Ay, evle ilgili konulara eğilim duymanıza destek verecek. Ev dekorasyonunu yenilemek, eşyaların konumlarını değiştirmek, bahçe bakımına zaman ayırmak, emlakçılarla görüşmek, için uygun bir zaman dilimindesiniz. Diğer yandan partnerinizin kibirli ve ilgi bekleyen tavrı sizi özgür bakış açınızla örtüşmeyebilir.

4 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin.

4 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 58' 23" R
Ay
Boğa
17° 06' 43" R
Merkür
Koç
21° 51' 46"
Venüs
Boğa
10° 35' 20"
Mars
Koç
05° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 47' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 22"
Lilith
Başak
24° 12' 04"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>