Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bazı konularda hareketlenme görülüyor. Sevgiliniz size çok bağlı ve sizden çok büyük destek bekliyor. Ona sevginizi göstermenin tam zamanı.

İş yaşantınız açısından gergin bir gün olacaktır. Bir çok anlamda sorunlar ve gerilimler yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkan sorunları aşmak için iyi niyetli çabalarınızı sürdürmelisiniz.

Maddi konularda yeni bir yatırım yada girişim yapmamanız gereken bir gündesiniz. Son günlerde harcamalarınız bir hayli arttı.

Bugün özellikle genel çevrenizde veyaortamınızda bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bambaşka bir pencereden bakmaya başladınız. Sizden yaşça büyük biriyle yaptığınız bir konuşma hayatınızı oldukça etkiledi. O size, sizin görmediğiniz ve asla da göremeyeceğiniz ayrıntıları gösterdi. Onunla daha önce konuşmalıydınız. Ayrıca size kısa bir yolculuk görünüyor.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 03:17 Ay-Pluto görünüm etkisinde sırlarımızı, durumumuzu kimsenin bilmesini istemeyiz. Her ne kadar dışarıyla haşır neşir olsak da, nasıl konuşmamız gerektiğini iyi biliriz. Baskı kurmaya çalışanlara pek pabuç bırakmayız. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu zaman diliminde, dışa karşı her ne kadar güçlü gibi dursak da, kimsenin bilmediği ancak bizi rahatsız eden meseleler nedeniyle hassas düşünürüz. Saat 22:51 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzurumuzu kaçıracak, güven vermeyen her şeye karşı temkinli ve dikkatliyiz. Güçlü görünmeye çalışacağız. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alabilir. Ancak, hiç kimsenin keyfimizi kaçırmasından hoşlanmayız. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. İnsanların bizde güven uyandırmasını bekleriz. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. İletişim anlamında hareketli bir gün geçirebilirsin. Duygusal düşünen kişilerle uzlaşmakta zorlanabileceğin bir gün. Ancak her ne olursa olsun moralini yüksek tutmak isteyeceksin. Özellikle özel sektörde çalışan bir Kova burcuysan, tamamen kariyerindeki yükselişe odaklanmak isteyebilirsin. Gün içerisinde mailerde yaşanacak aksaklık ufak sıkıntılar yaratabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, onun seni yeterince anlamadığı düşünebilirsin. Akşamüzeri duyacakların yakın çevrendeki kişilerle arandaki sorunları daha da büyütebilir. Bu durum seni onlarla ilgili kesin kararlar alamaya itebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konular üzerine sizin istemediğiniz gibi ilerleyen durumlar yakın çevrenizle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Bütün iyi niyetinize rağmen yine arada kalan taraf olmanız bazı konularda hayal kırıklığı yaşamanıza neden oluyor.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla birlikte keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Yeni bir çevre ya da grup içine girmeniz mümkün. Yaptığınız işlerinizde başlangıçlar, tanıtımlar ve hoş sohbetlerin olacağı bir toplulukta yer almanız sizi keyiflendirecektir. Uzun süredir planladığınız girişimlerinizi gerçekleştirme şansınız çok yüksek.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZ daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Koç burcunda ilerlerken özellikle iletişim konularında dikkatli ve hassas davranmanız gerekebilir. Özellikle yakın çevreniz,arkadaşlarınız ve komşularınızla olan ilişkilerinizde ani ve duygusal tepkiler verebilir, aceleci ve tezcanlı hareket edebilirsiniz. Sözlerinizi, söylediklerinizi kontrol etmeniz biraz daha zor olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişim alanlarınızda bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. Ortaklaşa para konularında, güçlü ve etkili bir biçimde hareket etmesini iyi becereceksiniz. Aile hayatınızda huzurlusunuz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde barut fıçısı gibisiniz.Stresinizi üzerinizden atmak için her şeyden önce sağlıklı beslenmeye ve sebze tüketmeye özen gösterin. Bol sıvı için. Alkolden kaçınmalısınız. Evde ani bir karar alıp taşınma ya da köklü bir tadilat gündeme gelebilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 54" R
Ay
Boğa
08° 43' 28" R
Merkür
Koç
21° 22' 04"
Venüs
Boğa
09° 52' 45"
Mars
Koç
05° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 47"
Satürn
Balık
17° 10' 55"
Uranüs
Boğa
22° 45' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 30"
Lilith
Başak
24° 08' 14"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>