Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok. Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor.

Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz. Yeni yılı daha şimdiden taksitlerle doldurmaya çalışmamalısınız.

İyi bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor. Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü dingin geçirme niyetindesiniz. Kendinizi günlük, irili ufaklı problemlerden sakınacaksınız. Sağlam dostluklara çok önem veriyorsunuz. Böyle dostlukları korumak için, bazen gereğinden fazla tavizkar davranabiliyorsunuz. Aile içinde küçük bir sorun gitgide büyümeye devam ediyor. Bu konuda üzerinize düşeni tam olarak yapamadığınızı düşünüyorsunuz.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Saat 01:25 itibariyle oluşacak sondördün tansiyonu yükseltir. Başkalarına karşı toleranslı davranırız ancak bu bizi baskı altına alır. Sorumluluklar yorar, uymamız gereken kurallar canımızı sıkar. Hani üstümüze bir tüy değse, kocaman bir taş gibi gelir. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, ilişkinizi, işlerinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenizi sağlıyor. Üzerinizde baskı olabilir. Sorumluluklar ağır gelebilir. Ancak doğru karar vermek ve hedef belirlemek için bunların tümü önemlidir. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, ailevi ilişkiler, kişisel gelişim, sırlarınız ve geçmişte yaşananların üzerinde bıraktığı izleri ciddi manada düşünmenizi sağlıyor hatta bizi dikkatli olmaya çağırıyor. Eğer amacımız doğru bir karar vermekse, içinde bulunduğunuz durumu çok iyi analiz etmeniz lazım. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu algılama, izlenim, düşünce ve duygularınız üzerinde etkili olan bu manyetik güç, eğer doğru bir alanda ve doğru işlerde kullanılırsa hakikaten kendinizi oldukça etkileyici bir dünyanın içinde bulabilirsiniz. Kapalı duran bir kutunun açılması, gizli bir sırra ulaşılması gibi heyecan verici olan bu görünüm, rüyalarınızı zenginleştirici, bilinmeyenlere ulaşmanızı sağlayıcıdır. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kendinizi dışa karşı olumlu şekilde ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Planlarınızı mantık süzgecinden geçirmekte yarar var. Sorumluluklar önemli. Acil kararlardan kaçınınız. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu geçişi, daha hırslı olmanızı sağlar. Bir takım meselelerde kuşkulanırsınız. Anlamaya, araştırmaya çalışırsınız. Kimseye pek güvenmezsiniz. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminizde uzaklarla, yurt dışı ve yabacılarla ilgili konular olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda çaba ve gayret gösterebilirsiniz. Öte yandan manevi yönü zengin ilişkiler ve bağlar kurmak açısından da güzel bir gün olabilir. 

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve eğitim hayatınızda bazı beklentileriniz istediğiniz gibi karşılanmayabilir. Bu engelleri görmezden gelip biraz daha gayret sarf ederek kendinizi pozitif anlamda motive etmelisiniz. Seyahat planlarınız içinde oluşabilecek bazı sorunları gözünüzde çok fazla büyütmeyin.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara daha güçlü yaklaşabilir ve sonuca bağlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili işlere temkinli yaklaşmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde baskın davranabilirsiniz. Bazı konularda engellendiğinizi düşünmek sizi hırçınlaştırabilir. Ani tepkilerden kaçının.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlık sizi depresif ya da hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir. Şansınız açılıyor.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişe ait bazı konular üzerinizde baskı yaratabilir. Derin konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Yalnız kalmayı arzulamanız çevrenizle ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Onların yardımlarını alacak ve kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Duygularınızı sevdiğinize açıklayabilir, böylece beraberliğinizi çok daha güçlü hale getirebilirsiniz. Moraliniz giderek yükseliyor.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 13" R
Ay
Balık
16° 38' 50"
Merkür
Koç
18° 44' 29"
Venüs
Boğa
05° 30' 01"
Mars
Koç
02° 32' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 53' 25"
Uranüs
Boğa
22° 33' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 47"
Lilith
Başak
23° 44' 34"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>