Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kez tam aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Sizi çok mutlu ediyor. Onu, daha yanından ayrılırken özlemeye başlıyorsunuz. Daha önce yabancısı olduğunuz bir heyecanı yaşıyorsunuz.

Hedeflediğiniz organizasyon gittikçe oturuyor. Bunun işe yansıması kimsenin gözünden kaçmıyor. Bu gelişmelerin huzuruyla yeni haftaya çok daha umutlu başlayacaksınız.

Paranızın kontrolünü kendi elinizde tutmak istiyorsunuz. Para işlerinde yüzde yüz güven içinde olduğunuzu hissetmek istiyorsunuz. Bu özellikleriniz sizi para sıkıntısı çekmekten koruyor.

Yeni aşk ilişkinizde bir öncekinde olduğu gibi hatalar yapmaktan kaçınmalısınız. Aşkın kuralcılığa, programcılığa, statükoya karşı soğuk baktığını öğrendiniz ama bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçemiyorsunuz. Bugün bu konu üzerine enine boyuna düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mantıklı, sağduyulu birisiniz. Ama duygusallıkla davrandığınız da çok oluyor. Siz bu halinizden memnunsunuz. Tertipliliğiniz, disiplinliliğiniz bu özelliklerinizden şikayetçi olanların da işine yarıyor. Hafta sonuna daha iyi başlayacağınızı düşünüyordunuz. Almak istemediğiniz bir karara karşı direniyorsunuz, ama bu işe yaramayacak. İstemediğiniz bu kararı almak zorunda kalacaksınız.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe  saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi uyanmaktayız. Bu görünüm,  bütün burçlar için dikkatlice hareket edilmesini gerektiriyor. Sizin açınızdan güne baktığımızda tam olarak kendinizi ifade etmekte, birilerine laf anlatmakta, işleri yoluna koyarak şöyle bir rahat etmekte zorluklar yaşanabilir. Gönlünüzce hareket etmek isteğiniz yoğundur. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve hayatınızı dilediğiniz biçimde yaşamaktan yanasınızdır. Ancak, geçmişi düşündüğünüzde,  ilişkiniz ve yakınlarınızla alakalı konularda bir hayli hayal kırıklığınız vardır. Tekrar aynı durumları yaşamamak için dikkatli olmanızda yarar görüyorum. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, başkalarıyla alakalı olan iş, para, ilişki anlamındaki bağlantılara tekrar bir bakmanız, analiz etmeniz, abartılı düşünmemeniz gerektiğini hatırlatıyor. Geçmişte yaşadıklarımızı unutmayalım. İşimize, paramıza, kendimize sahip çıkalım. Venüs geri hareket dönemindeyiz. Ne kadar bilinçli olursak, o kadar iyi. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, genel olarak hakimiyetçi bir tavır içinde olmamızı sağlıyor. Sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında,  siz kendi değerlerinize sahip çıkarken, dışarıdaki insanların anlayışsız tutumları karşısında sakin kalmak zor olabilir. Tutkulu bir şekilde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Bir şeyler canınızı sıksa da, keyfinizi bozmasına izin vermezsiniz. Saat 11:37 Ay-Mars olumlu görünümü, ailenizle olan aktif iletişimin ve kendinizi güçlü görme arzunuzun işaretçisidir. Bir yandan her şeye  hakim olmak istersiniz diğer yandan arzularınızın mutlak kabulünü beklersiniz. Bir sıkıntınız varsa çözüme kavuşması, problemin tümüyle ortadan kalkması sizi fazlasıyla rahat ettiricidir. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu, evinizdeki hareketliliğin simgesi. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ailenizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak istemediğiniz şeylere zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir an da bambaşka şekilde düşünmeye başlayabilir ve yeni fikirlerinizin veya davranışınızın gerekçelerini sıralamak zorunda kalabilirsiniz. Daha pratik olmalı, konuşmayı bırakıp uygulamaya geçmelisiniz. Bu sayede farklı bir yolda ilerlemeye başlayacağınızı göreceksiniz. Farklı alanlarda gelişebilecek mücadeleler size ekstra kazanç sağlayabilir. Yeni şeyler denemekten çekinmeyin. İlginç kanallarla gelen paralar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz. Oysa, oldukça olumlu günlerdeyiz ve ilerlemek istediğiniz alanlar varsa, eksilerinden çok artılarını dile getirseniz iyi olur derim Niobe'ce. Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile içinde geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendinizi bu olaylar içinde fazla tutmamaya özen gösterin. Tamamlamak zorunda olduğunuz işlerinize yönlenmeniz sizi daha rahat hissettirebilir. İkili ilişkilerinizdeki tutumunuz gün içinde önem kazanacaktır. Güven aradığınız yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Akıcı koşullar oluşacaktır.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ai lenizle ilgili konularda daha aktif olmanız ve daha fazla sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Suskun kalarak çözüm üretemezsiniz.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızda bazı karışık durumlar söz konusu. Yakın çevrenizin görüşlerinizi bulandırmasına ve sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bu hafta fazla hayalperest davranmak sizi yanıltabilir.

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz kafa karışıklığı yaşatabilir size, mantıklı düşünmekte zorlanabilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Evinizde su tesisatı ile ilgili minik bazı sorunlar oluşabilir. Acilen düzene girmeye ihtiyacınız var gibi görünüyor ama bu düzenlemeyi yapacak ne kadar mecaliniz var? Özellikle yaşam hedefleriniz konusunda kafanız karışabilir.

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 22"
Ay
Kova
21° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 44' 28"
Venüs
Boğa
03° 20' 40"
Mars
Koç
01° 11' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 06"
Satürn
Balık
16° 44' 29"
Uranüs
Boğa
22° 27' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 57"
Lilith
Başak
23° 32' 56"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>