Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda olumlu gelişmeler sürmekte. Bugün sevgilinizle akşama doğru buluşabilir birlikte romantik bir ortamda bulunabilirsiniz. Onunla hafta sonu için ilginç planlar yapabilirsiniz.

İş yaşantınızda sorunsuz , rahat bir gün sizi bekliyor. Bugünarkadaşlarınızla ilişkiniz gayet güzel olacak. Amirlerinizden biriyle aranızdaki sorunu ortadan kaldıracaksınız.

Parasal konularda kendinizi frenlemeyi bir türlü beceremiyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir takım gereksiz harcamalar yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden harcamalarınızı azaltmalısınız.

Bugün sevgilinizin bazı sorunları sizin de canınızı sıkabilir. Sevgilinize destek olmaya çalışmalı ve zor günlerinde onun yanında olarak sevginizi belli etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün neşeniz ve sempatikliğiniz ile yine ilgi odağı olacaksınız. Bugün arkadaşlarınızla bir araya gelebilir onlarla hoş zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazıları ile görüşmek isteyebilir fakat aniden çıkacak olan işleriniz yüzünden onlarla görüşme olanağı bulamayabilirsiniz. Bugün ailenizden birisi ile aranızda hoş bir sohbet geçebilir. Ondan ilginç şeyler öğrenebilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:57 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Saat 14:37 Ay-Pluto kavuşumu kendinize olan güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 14:51 Ay-Jüpiter görünümü, duygularınızı gayet ciddi ve işlerinizi planlı ve gününüzü belli bir düzen içinde geçirmeniz gerekebilir. Ancak insanlarla temasınızda bu sert duruş, bazı kişilere garip gelebilir. Bu nedenle gerektiğinde hoşgörülü davranmak iyidir. Tabii ki, insanların da size karşı saygılı ve nazik davranmasını bekleyeceksiniz. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni arkadaşlıklar yeni ortamlar motivasyonunuzu yükseltecek. Aşk hayatınızda artık neyin sizin için doğru neyin yanlış olduğuna dair önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay hala burcunuzda ilerlerken yapabileceğiniz çok şey var. Hafta sonu olmasına karşın acele etmeniz gereken durumlar olabilir.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizin için eğlenceli başlayabilir ancak biraz hazin bitebilir. Tartışmalar sinirlerinizi gerecek.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gücünüzü ortaya koyabileğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmaya meyilli olabilirsiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun istek ve arzularınıza göre davranacaksınız. İş alanınızda gösterdiğiniz çabaların karşılığını istediğiniz şekilde alabilirsiniz. Değişimden çok korkmayın. Dış çevre ilişkilerinizi şekillendirin.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuza yerleşmesiyle neyle mutlu olduğunuzu düşüneceksiniz. Mantıkla, duyguyu birleştirmek her zaman çok kolay olmasa da bu ikili arasındaki uyum size dinginlik kazandırır. Hayatın işten ve para kazanmaktan ibaret olmadığını içselleştirdiğiniz bir gün. Başarı sırf çalışmakla değil, bazen kendini şımartmakla da bize geri döner.

5 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

5 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>