Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez. İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine neden olabilir.

Sizin için büyük sayılabilecek bir ödeme için az zamanınız kaldı. Yakınlarınız da bu durumu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olmayı düşünüyorlar.

Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor. Bu konuyla ilgili eleştirilebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşabilirsiniz. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarının kendi çıkarlarına düşkünlüğü sizi üzer. Siz dostça ve iyi niyetle yaklaşırken, onların tavırları rahatsız edicidir. Bu saatlerde fiziksel ve ruhsal anlamda sizi zorlayabilecek sorunlarla uğraşılmaz. Dinlenmek gerekir. Kısa bir mola iyi gelecektir. Sırlarınızı kimseye vermeyiniz. Saat 11:35 Ay-Mars görünümüyle, mali konulardaki hesaplamalar,hayatınızla ilgili meseleler üzerinde duracaksınız. Ancak gergin tepkilerde bulunmaya da açıksınız. Benim tavsiyem, meseleleri olgunlukla çözebilmenizdir. Bazı kişiler bencil veya pek dostça davranmıyor olabilirler. Fakat tepkiyle karşılık vermek de, pek doğru olmaz. Aslan-Akrep burçları arasında oluşacak sondördün, saat 23:36 de gerçekleşecek. Maddi ve manevi konularda yaşanan belirsizlikler canınızı sıkıyor olabilir. Bir an önce bunlara çözüm bulmak için güçlü birine ihtiyaç duyabilir veya isteklerinizi partnerinize kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Ancak bu noktada sınırınızı iyi belirlemelisiniz. Yoksa aranızda sorunlar oluşabilir. Evet, bu aralar kimileriniz özel ilişkiniz bazılarınız çocuklarınız veya ileriye yönelik hedefleriniz konusunda zorlanmaktasınız. Fakat bütün bunların geleceğiniz adına önemli olduğunu biliniz. O yüzden mücadelenizde yılgınlık göstermeyiniz. Etrafınızdaki insanları şöyle bir gözden geçirin. Dikkat ederseniz, herkesin bir sıkıntısı var. Peki, çaresiz misiniz? Tabi ki hayır. Aslında burada yapılması gereken, amaçlarınızın farkında olmaktır. Sabırlı davranırsanız, engelleri güce dönüştürebilirsiniz. Bırakın etrafınızdaki insanlar sizin için ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Siz asla pes etmeyiniz. Eğer doğru yolda iseniz, kimsenin hakkını yemiyorsanız, sadece kendi yaşamınız için çaba sarf ediyorsanız, o zaman tedirgin olmanıza gerek yoktur. Sondördün zamanları her sene buna benzer bir iki gün bu türden durumlara yol açar. Önemli olan neyi işaret ettiğini anlamamız ve ona göre günü tedbirli geçirmemizdir. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyacağınız bir haberden çok fazla etkilenmeniz mümkün. Heyecanlı ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Zaman zaman öfkeli ve hırslı davranabilirsiniz. Geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçınmalı enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir eğitim süreci hayatınıza dâhil olabilir. Ya da etkinlik seminer gibi konular hayatınız için önem kazanabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı olaylar size kriz yaratabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz kişiler olabilir. Kısmetli konular söz konusu. Kişisel konular ön plana gelebilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufku nuzu genişletme isteği duyacağınız bir gün. Yeni şeyler öğrenmek veçevrenizdeki olaylar ile kavramları açık fikirlilikle değerlendirmek isteyeceksiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızın hareketliliği, harcamalarınızı tetikliyor. Yakın çevrenizdeki insanlar kariyer girişimlerinizde sizi yanıltabilir. Kendi yolunuzun doğruluğundan şaşmayın.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken ruhsal çalışmalar, spiritüel konular, okült bilgiler ilginizi çekebilir. Ayrıca müşterilerinizde artış olan bereketli bir gün. Beklediğiniz ödemeler kasanıza girer. Kredi başvurularınızı gerçekleştirebilir, sigorta vergi ödemelerinizi çözümleyebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 25" R
Ay
Oğlak
14° 34' 41"
Merkür
Koç
16° 37' 08"
Venüs
Boğa
00° 01' 29"
Mars
Balık
29° 06' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 22"
Satürn
Balık
16° 30' 19"
Uranüs
Boğa
22° 18' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 51"
Lilith
Başak
23° 14' 60"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>