Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz ihtiyacın daha fazlasını başka şeylere duyuyormuş gibi davranıyorsunuz. İlişkinizde bir süredir zaaflı davrandığınızı görebilmeniz, aranızda bunun dışında bir sorun olmadığını ortaya çıkartacak.

Çok açık menfaatçi yaklaşımlar sizi şaşırtıyor. Bazıarkadaşlarınızın gösterdiği kişilik erozyonlarındaki sürat, artık onları yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi.

Bütçenizi sağlam tutabilmeniz için, bazı duygusallıklara kapalı olmanız gerekiyor. Para ilişkilerinde uğradığınız birçok haksızlığı hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak.

Birtakım sonuçlardan, doğru yöntemleriniz olduğu fikrine kapılmamalısınız. Kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kent dışındaki çok genç bir yakınınızla bu akşam hasret giderebileceksiniz. Bu günlerde derin bir umutsuzluğunuz var. Baştan çok umut bağladığınız kimi uğraşlarınız, sizi hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Ama boşa olduğunu bildiğiniz halde yine de bir çaba içindesiniz. Bu hayal kırıklığını paylaştığınız bir gurubun varlığı, size bir liman gibi görünüyor.

9 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 08:14-15:29 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ilişkinizle alakalı konularda sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı tavırlar içinde olmanız, aranızdaki sevgi duygusunun yücelmesini sağlayacağı gibi, bu saat dilimi içinde olabilecek yanlış anlamaların önüne geçilmesinde etkilidir. Bu saatlerde her ikinizin de dikkat etmesi gereken konu, farklı kişiler olduğunuz ve doğal olarak tepkilerinizin de farklı olabileceğidir. İş ortaklığı, sözleşmeler veya kontrat gibi imzayı gerektiren işlerinizi beklemede tutunuz. Saat 15:12 itibariyle Güneş-Pluto arasındaki güçlendirici görünümü, hedefimizin farkında olarak, sistemli ve disiplinli bir şekilde çalışmamızı, azimle yol almamızı destekleyecektir. Ayrıca dış dünyada başarılı olmanızı sağlayıcıdır. Bütün bu olumlu tesirleriyle çevrenizdeki insanlar üzerinde saygınlık uyandırabilir, size inanan, güvenen kişilerden faydalar görebilir, ışığınızla gözleri kamaştırabilirsiniz. Saat 15:29 itibariyle etkili Ay-Aslan geçişinde, duygularınızı kolaylıkla ifade edebilmeniz, keyiflenmeniz, mutlu olmanız için, hayatında her şeyin çok iyi gidiyor olması gerekir. Sözgelimi mali açıdan bir problem yaşıyorsanız, kimseden destek görmüyorsanız, tek başınıza mücadele veriyorsanız, ihtiyaçlarınızı kısıtlı bir bütçe çerçevesinde gidermek zorundasınız demektir. Sadece olaya para anlamında bakmayalım. Bazen sorumluluklarımız da üzerimizde yük teşkil eder. Örneğin eşimiz çalışmıyorsa, sevgilimizinsorunu veya ailemizin bir sıkıntısı varsa, bir de bütçemizin ayarını bilmiyorsak, işimiz epey zordur. Bunları kafamıza takar dururuz. Tabii ki kolay değil. Bir de ilişkiler konusu önemli. Sevgilimizle anlaşmazlık, cinsel hayatımızın durgunlaşması, ilişkide paylaşımın az oluşu veya hayatımızda kimsenin olmayışı, sıkılmamıza yol açabilir. Saat 20:15 Ay-Venüs görünümü, hesabımızı bilmenin ve hiç kimseye güvenmemenin işaretçisidir. Çıkarlarımızı kollamak gerektiğinin farkındayız. Tüm ilişkilerimizde kimin ne demeye getirdiğini, ne kadar dost olduğunu biliyoruz. Hani bir söz vardır. Kül yutmuyoruz beyler diye. Aynen öyle. Gönlünüzden geçen dileğiniz gerçek olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızın da yardımıyla kendinize olan güveninizin yükseldiği bir gün sizi bekliyor. İkili ilişkiler açısından hareketli gündeminiz devam ederken, ortak çalışmalara, düşünce ve fikir paylaşımına açık bir gün.

9 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanışacağınız yeni kişiler ve oluşumlar geleceğinizi şekillendirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin hayatında önemli sürpriz değişiklikler meydana gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yapıcı davranmaya çalışın. Eski konular yeniden gündeme gelebilir. Eğitsel konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından alacağınız fikirler sizi rahatlatabilir. Akşama doğru ortaklı konularda engellemeler olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar gündeme gelebilir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne heyecanlı başlayacak ve dikkatinizi yapmak istediğiniz konulara odaklayacaksınız. Planlarınızı gözden geçirip bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini görebilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatinizi kendinize yöneltebilir ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Tabii bu durum sıkıntı verici olabilir. En iyisi çevrenizle ilgilenin ve bitirmeniz gereken işlere yönelerek çalışmalarınızı hızlandırın.

9 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupsal işlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Bugün otoriter kişilerle anlaşmanız her zamankinden daha kolay olacak. Arkadaşlarınıza yardım etmekten büyük keyif duyabilirsiniz.

9 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim cazibenize cazibe katar. Herkes iki dudağınız arasından çıkacak kelimelere odaklanır. Bugün pek çok sorunu kendi başınıza çözümleyecek cesarete ve enerjiye sahip olursunuz. Kurumsal konulardan destek alırsınız. Kazancınızın artış müjdesi gelir.

9 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

9 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>