Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde kabaran duyguları çok iyi tanıyorsunuz. Ama aşkın, her şeye rağmen yaşanılası bir duygu olup olmadığı konusunda bir zihin karmaşası yaşıyorsunuz.

Destek aldığınız insanları yanıltma kaygınızı, bir karabasan gibi yaşıyorsunuz. Bu baskılanma bazı tökezlenmelere yol açabilir. Yakında kendiliğinden açılacak bir fırsat kapınız olacak.

Ani kararlar vermemelisiniz. Bu sizi maddi zararlara uğratabilir. Şu günler, para kaybı için hiç de uygun görünmüyor. Birçok masraf musluğunu kapattığınızı düşünürken, biraz iyimser baktığınız belli oluyor.

Tecrübeyi yaşla çok özdeşleştiriyorsunuz. Bu size bazı yanılgılar getirebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir şaşkınlığınız olabilir. Çoktandır görmediğiniz biriyle karşılaşabilir ve onun, hiç anımsamadığınız bir nedenle size kırgınlık duyduğunu öğrenip şaşırabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşma var. Bu guruplaşmanın belli bir insanın amaçlarına hizmet edeceği inancı içindesiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar günümüz Ay-İkizler burcu seyriyle başlıyor. Aklımız başka, duygularımız başka yerde gibi hissedebiliriz kendimizi. Bir yandan her şeyi oluruna bırakırız sonra içimiz rahat etmez kurcalayıp dururuz. Zorunluluk olmasa, kimseyle konuşacak halimiz yoktur. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü, evde veya bir ortamda iletişimde bulunmak, yazışmak, konuşmak anlamında işleriniz olabilir. Bir mesele üzerinde düşünürken bir anda farklı bir şeyle uğraşabilirsiniz. Ev içinde yapılacak işlerinizi hızlı biçimde bitirip kafanıza göre takılmak istersiniz. Bir yandan duyarlı tepkilerde bulunurken diğer taraftan bir şeye kızdığınızda ağzınıza geleni söylersiniz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünüm etkisiyle, işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde detaylara, ince işlere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Kusursuzluk, mükemmellik peşinde olabilirsiniz. Sağlıkla, şifayla ilgili konular daha çok gündeminizde olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili geçmişten süregelen bazı sorunlarla ilgilenebilirsiniz. Modern olan ve geleneksel olan trendlerin arasında sıkışıp kalmak sizleri yorabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sorumluluklarınızı paylaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran konularda daha kontrollü davranabilirsiniz. Gün içinde işlerinizi kavramanız kolaylaşabilir. Hızlı kararlar almanız gerekebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli ve olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Mars enerjisini yapıcı bir biçimde kullanabilir, duygularınızı kolay ifade edebilirsiniz. parasal konulara yönelik yepyeni atılımlar içinde bulunmanız mümkün.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yapmanız gereken bazı işler üzerinizde ağırlık oluşturabilir. Duygusal paylaşımlarınızda kafa karışıklıklarına hazır olmalısınız. Anın tadını çıkarın!

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna yerleşen Merkür, bilinçaltınızdaki konuları su yüzüne taşıyacak. Arka planda yürüttüğünüz projeleri bu dönemde duyurabilir, uygulama aşamasına taşırsınız. Gündelik hayatta gereğinden fazla iletişim sizi yorabilir. Sosyal medya hesabınızı canlandırıp, internet sitenizin güncellemesini gerçekleştirin.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 27" R
Ay
Başak
02° 37' 45"
Merkür
Boğa
00° 30' 29"
Venüs
Boğa
20° 29' 12"
Mars
Koç
11° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 41"
Satürn
Balık
17° 49' 29"
Uranüs
Boğa
23° 15' 45"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 46"
Lilith
Başak
25° 05' 35"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>