Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi ayaklarınızın yere basması için sık sık uyarıyor. Sizin ise hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz.

İşinize olan bağlılığınız zaman zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bazı gereksiz harcamalar yapmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç almayı düşünmediğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

İşiniz, eğlenceniz, özel, yaşamanız ve en arka sırada da sağlığınız. Oysa bugünlerde sağlığınızla ilgilenmeniz şart olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağınız bir gün. Çevrenizdekiler sizi bugün anlamakta, size ulaşmakta zorlanacaklar. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaktan tanıdığınız birisinin sizinle ilgili pozitif düşünceleri olduğunu öğreneceksiniz. Bu kişiyle yakın bir gelecekte birilişkisi kurmanız mümkün görünüyor.

11 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 06:25 itibariyle burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisinde başlayacak. Eğer yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım.  Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde önem taşıyabilir. Saat 18:13 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Sabahın aydınlığı, güzel bir günün müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle….

11 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Hızlı düşünmenize rağmen , duygusal korkularınız yüzünden bazı tereddütlerinizde artış söz konusu. Aşkta güven ihtiyacınız var. Partnerinizin size yaklaşımları sıcak bile olsa, algılama konusunda yanlış hareket ediyorsunuz. Bugün, içinize kapanmaktan vazgeçin ve dostlarınıza vakit ayırın.

11 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yerine getirilmesi zordan çok, imkansız görünen görev ya da sorumluluklardan kurtulmanız daha doğru olabilir. Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz. Oluşan durum hiç beklenmedik bir şekilde gelişmiş olabilir ve sizi zor bir durumda bırakabilir. Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız. Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, romantik, eğitimle veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili ya da maddi seçenekler, olanaklar veya maceralar kapıda! Bu kadar şey olup biterken tek handikap şu: Acaba biz gerçekten işleri kotarabilecek, bize güç katacak, motive edecek ve eksiğimizi tamamlayacak kişilerle birlikte miyiz veya bu kondisyonda mıyız? Bu sorunun cevabı olanakları doğru kullanmamız veya arkamızı dönüp gitmemiz gerekliliğini anlamamıza yardım edecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize olan sorumluluklarınızı yerine getirmek için son derece uygun bir gündesiniz. Özellikle sağlığınızla ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Doktor kontrollerinizi tamamlayabilir ya da ihmal ettiğiniz diyetinize tekrar başlayabilirsiniz. Bugün yeni kararlar almanız ve bunları uygulamanız çok kolay olacak. Yeter ki isteyin.

11 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Biraz ortam değiştirmeniz son derece iyi gelecektir. Uzaktan alacağınız haberler size biraz keyif verecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 56' 06" R
Ay
Başak
05° 01' 30"
Merkür
Boğa
00° 45' 45"
Venüs
Boğa
20° 44' 04"
Mars
Koç
12° 01' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 32"
Satürn
Balık
17° 50' 19"
Uranüs
Boğa
23° 16' 27"
Neptün
Balık
29° 20' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 23"
Lilith
Başak
25° 06' 55"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>