Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılığı bol ilişkinizde, duygularınızı dönemsel farklılıklar içinde yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde uzun süreli beraberlikleri müjdeleyen gelişmeler olabilir.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşın,yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeyleri kökten değiştirmeden çalışamayacağınız artık iyice netleşiyor.

Yakın bir zamanda yaptığınız görüşmelerden bugünlerde yanıt gelebilir. Yatırım, paranızı değerlendirme düşüncenizde, yeni birilerine danışma niyetleri içine gireceksiniz.

Bu sıralar, ertelediğiniz önemli bir konuyu aceleyle ele almak durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 17:59 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde bir toplantınız varsa, biriyle buluşacaksanız gecikebileceğinizi düşünerek karşı tarafı bilgilendirmek, işlerinizi ona göre ayarlamakta yarar var. Eğer yeni bir şey almak istiyorsanız, ben derim ki bekleyin. Fiyat araştırmasında bulunun. Genel olarak ruh halinizde gerginlik, huzursuzluk görülebilir. Daha önce başlanmış bir işi bitirmek kolaydır. Ancak yeni bir işe başlanmamalıdır. Saat 17:59 Ay-Yengeç burcu seyri, ilişkilerde ve hayatın genelinde güvende olma arzumuzu gösteriyor. Ne kadar güçlü olsak da, aslında bir çocuk kadar ürkek ve kırılgan olduğunuzu hatırlıyoruz yeniden. Bir yanınızı yaşadığınız zorlukları unutmanızı söylerken diğer yanınız bir hayli öfkelidir. Başarılı olmayı dilersiniz. Çünkü bilirsiniz ki, bazı kişilere gereken cevabı vermek için güçlenmeniz gerekiyor. Bu enerji hassasiyeti yükseltir. Kafamız bir yere takılıyken kimin ne dediğini pek umursamayız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Gözlemci kaldığında olayları daha netliğe kavuşturacağın bir gündesin. İşyerindeki kaotik durumdan etkilenmemek için uzak kalmak senin için doğru bir tercih olacak. Ruh halin, etrafındaki kişiler sayesinde yön değiştirecek. Özellikle gün içerisinde yakın arkadaşınla ilgili alacağın haberle tüm planlarını değiştirebilirsin. Hissettiklerini sevgilinle paylaşmak için bundan uygun bir gün olamaz. Çekimserliğini üzerinden attığın bugün sevgilinden de cesurca hareketler görebilirsin.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek çalışma hayatında gerekse özel ilişkilerde sürekli bazı konularda sorunlar çıkması sizi anlık düşüncelere sevk edebilir. Bunların cevabını sürekli dışarıda aramak yerine kendi içinize bakmayı deneyeceksiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda yeni fikirler sunmanız mümkün. Bazı olaylar size kriz yaratabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal yönden ifade etmek istediklerinizi net bir şekilde ifade edemeyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar yorar.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞLARINIZLA yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda enerjinizi en iyi şekilde aktarmanızı, yeni tanışmaları ve görüşmelerinizi destekleyen görünümler sözkonusu iken, bugün her alandaki görüşmelerinizde yeteneklerinizle takdir görebilirsiniz, ancak arkadaş çevrenizle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bir zamandasınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı olaylardan etkilenecek, duygusal bir tavır içine gireceksiniz. Hem büyük istekler duyacak hem de gergin bir tavır içinde bulunacaksınız. İnatçı ve dediğim dedik bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde parlama zamanı, zira bu alanda şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter düz hareketine başlıyor. Yeniteklifleri alabilir, girişimlerinizden pozitif sonuç elde edebilirsiniz. Yeni tanışacağınız çevrelerden fayda görebilirsiniz. 2019'un temellerini şimdiden atabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 49" R
Ay
Balık
01° 57' 55"
Merkür
Koç
18° 07' 59"
Venüs
Boğa
04° 14' 34"
Mars
Koç
01° 45' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 21"
Satürn
Balık
16° 48' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 53"
Neptün
Balık
28° 59' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Başak
23° 37' 47"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>