Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı güzel günler bekliyor. Sevgilinizle uzun bir tatile çıkacaksınız ve aşk tazeleyeceksiniz. Size ayrıca bir jesti olacak.

İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz ve bu durum günlük işlerinizin aksamasına yol açabilir. Zihninizi açık tutmalı ve günlük işlerinizin aksamasına izin vermemelisiniz.

Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir. Bu haber sizi hemen harekete geçirebilir. Sevinç duyabileceğiniz bir haber olabilir fakat bu biraz da haberi nasıl değerlendireceğinize bağlı.

Sağlık konularına biraz daha fazla özen göstermelisiniz. Yakında bir haber alacaksınız ve bu haber bir yakınınızın işiyle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde bugünlerde ilgi odağı olacaksınız. Yani tanışmalar gerçekleşebilir ve yani sosyal ortamlara terfi edebilirsiniz. Bugün Ay’ın gücü üzerinizde hakim olacak ve kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Ailenizle bir kavgaya karışabilirsiniz fakat bu durumda son derece sağduyulu davranmak zorundasınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İnişli çıkışlı bir ruh halimiz var. Bu nedenle önemli kararlar vermeyelim. Normalde gayet kolaylıkla çözeceğimiz mevzuların bizi daha fazla yormaması için, bu saatler arasında farklı bir şeylerle kendimizi mutlu etmeye çalışmamız ne güzel olur. Deneyelim olur mu? Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Her konuda güvenilir olanı önemseyeceğiz. Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, bireylik duygumuzu her alanda önemsemenin ve değer ölçülerimize göre hayatı yeniden tanımlamanın işaretçisidir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerine aldığın her işi yerine getirmen üstlerinin gözünden kaçmıyor. Yapıcı bir konuşmayla karşılaşabilirsin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bugünlerde fazlasıyla yalnız hissetmeniz içinize kapanmanıza neden olabilir ve dış dünyanızda gelişen olaylardan haberdar olmak istemeyebilirsiniz. Ancak bazı konularda karamsar oluşunuz ve baskıcı tutumunuz yüzünden ilişkilerde zorluk yaşamanız, bildiğiniz gerçekleri değiştirmeniz gerektiği konusunda sizlere ipuçları vermektedir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizden gelen çabayı ve kararlılığı gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak olaylar karşısında daha yumuşak olmaya da bakın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ gerçekten seven insanları sevindirmek için elinizden ne geliyorsa yapın. Çünkü uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyeriniz açısından muazzam etkiler sunan bugün, etkiligörüşmeleri yapabilir, kariyeriniz ve çalışma hayatınızda destek görebilir, daha fazla insana ulaşabilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Bugün ayrıca yeni insanlarla tanışma ve ilişkilerinizde etkili görüşmeler yapma fırsatınız da olacak.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğleye kadar ev ortamlarınızda değişik ve farklı oluşumlar söz konusu olabilir. Hisleriniz sizi doğru yönlendirebilir. Akraba veya kardeş sorumluluklarınızı biraz azaltmalısınız. Özel hayatınızda düşündüklerinizi uygulayabileceksiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek.Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 31" R
Ay
Balık
04° 20' 49"
Merkür
Koç
18° 13' 39"
Venüs
Boğa
04° 26' 53"
Mars
Koç
01° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 41"
Satürn
Balık
16° 49' 05"
Uranüs
Boğa
22° 30' 27"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 57"
Lilith
Başak
23° 38' 54"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>