Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İletişim yetersizliğini problem olarak saptayıp üzerine gitmeniz gerekiyor. Duygularınızı davranışlarınıza yansıtabilmelisiniz. İlişkinizin somut, belirgin ifadelere ihtiyacı var.

İşyerinizdeki karışıklık veriminizi çok etkiliyor. Bu karmaşa arasında işinize yoğunlaşmanızın beklenmesi biraz fazla talepçilik gibi. Performansınızla ilgili memnuniyetsizlikler bugünlerde dile getirilebilir.

Bir yakınınıza destek vermeniz gerekecek, biraz zorlanacaksınız. Standardınızı biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz. Bu anlayış, sizi her zaman cebinde parası olan biri yapıyor, sıkıntısız yaşayabiliyorsunuz.

Sağlık konularındaki esnekliğiniz, son zamanlardaki uykusuzluk probleminizi gündelik gerginliklere bağlamanıza yol açıyor. Biyolojik nedenleri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karasızlıklara elverişli bir gün. İkilimler içindesiniz, çünkü çok çeşitli önerilerle karşılaşıyorsunuz. Sizin için harekete geçme zamanı. Çevrenizdekilerin sorunlarıyla çok ilgili oluşunuz, kendi cephenizde ihmalkarlıklara yol açabiliyor. Bugünlerde kendinize zaman ayırmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Uzakta yaşayan bir dostunuzla ilgili sevinçleriniz söz konusu.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, huzur ve güven dolu bir hayat ve kaliteli bir yaşama duyulan özlemin işaretçisidir. Maddi şartlarımızı iyileştirmenin yollarını arayacağız. Finansal açıdan güçlü olmak isteyeceğiz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, huzur ve sağlamlığın aşk hayatımızdan ilişkilere hatta parasal konulara kadar geniş bir alanda etkili olmasını sağlıyor. Tüm zihnimizi, duygularımızı buna göre yönlendiriyoruz. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, arzu ve isteklerimizi ortaya koyabileceğimiz ve karşılıklı anlayış ve ortaklaşa hareket edeceğimiz kişilerle olacağız. Sosyal dünya ve özel hayatımıza bakış açımız bu yönde olacak. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konular üzerinde konuşmanın, partnerinizle önemli meseleleri ele almanın işaretçisi oluyor. Bekar Oğlakların bir ilişkide aynı yönde hedefe gidecekleri, ortak idealler belirleyecekleri, güven olgusunu karşılıklı gözetecek ve sevgiyle yürüyeceklerini birini istediklerini vurguluyor. Bunlar olmadan, gelir geçer bir aşkın peşinde değiliz. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, huzur ve güven hissi verici bir enerjidir. Olumlu düşünmek, huzursuzluktan uzak durmak, sevgiyle yol almak istiyoruz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yaşamın hoş yanları, iç huzurumuzu fazlasıyla önemsiyoruz. Saat 21:01 Ay-Güneş görünümü etkisinde, huzur olgusunu, hayatın her alanında önemseyeceğiz. İlişkisi olanlar açısından güzel bir zaman dilimi. Yalnız olanların kendileri için bir dilekte bulunmaları için hoş bir etki diyebiliriz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açtım ağzımı, yumdum gözümü noktasına gelmek için hep sabrını taşırmalarını mı bekleyeceksin? Buna hiç gerek yok. Özellikle bugün etrafındaki insanların sana karşı hatalarını ve onlardan beklentilerini gündeme getirebilirsin. Kendinle değil, başkalarının derdiyle uğraşmak seni ruhsal yönden zayıflatabilir. Çevrendeki insanların hayatında yaşanılanlar anlam vermekte zorlandığın bu gün, enerjisi yüksek kişilerle zaman geçirmeye çalış derim. İlişkisi olan ya da evli bir Oğlak burcuysan, değer verdiğin kişiyle yapacağınız tatili daha erken bir tarihe çekebilirsiniz. İkinize de iyi gelecek bu tatil, yenilenmenizi sağlayacak.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızla ilgili bazı girişimlerde bulunmak için kendinizce bazı planlar içerisinde olabilir ve bunları büyüklerinizle paylaşabilirsiniz. Ancak yakın aile çevresinden duyacağınız bazı haberler sizleri tekrar baştan plan yapmaya zorlayabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size akıcı enerjiler ve yaratıcılığınızı ortaya koyma imkanı getirmekte. Sosyal alanda da hareketli olabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. İçinizde esen değişim ihtiyacınıhayatınızda yaptığınız işe orijinal fikirler olarak yansıtarak potansiyelinizi arttıracak bir noktaya yönelmeniz sizin için mevkiiniz açısından oldukça olumlu etkileri beraberinde getirirken parasal konularda da sürpriz gelişmeler yaşamanızı sağlayabilecek güçte. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insana karşı takınacağınız sabırlı tutum ilişkinizi oldukça olumlu etkileyecektir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşiniz, sevgiliniz, yakın arkadaşınız ve karşınızdaki kişi için fedakarlık boyutlarını aşabilirsiniz. Yardımseverliğiniz, merhametiniz özellikle ikili ilişkiler söz konusu olduğunda çok daha belirgin olabilir. Hayır ve bağış işlerinde ortaklaşa yer alabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Pazar eğlenceli, keyifli kendi hobilerinize yönelik rahat zamanlar geçirebilirsiniz. Para harcamalarınız zaman zaman kafanıza takılsa bile sizi eğlencenizden kimsenin alıkoymasına izin vermemelisiniz. Bu aralar yaratıcılığınız yüksek.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar ve eşle ilişkinizde lider bir tavır takınabilirsiniz. Onların duygusal bakış açılarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Siz hayatın daima pragmatik penceresinden bakmayı seversiniz. Sanatsal ya da spiritüel bir eğitimin kapısını aralayarak bu yönünüzü de keşfedin. Ailece seyahat planı yapmak için harika bir gün.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>