Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde geleceğinizi göz önünde bulundurarak planlamalar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizin duygusal desteğini ve yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebilirsiniz. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz.

Bu gün ortak paylaşımlarınız için çalışarak maddi kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Yakın çevrenize maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

Bugün son zamanların rehavetini üstünüzden atmanız gerekiyor. Bugün şartlar hızla değişebilir, sizi yeni sorumluluklar bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, mantığınızla karar almak daha doğru görünse bile iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizin yüksek olması, bu gün başkalarının fikirlerinden yararlanma isteği doğurabilir. Aile ile ilişkilerde hassas bir gündesiniz. Dinleyen ve anlayış gösteren bir tavır takınmanız doğru olacaktır.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 16:01 olana dek Ay boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, ideallerinizi şöyle bir gözden geçirdiğinizde aslında ne kadar özverili çalıştığınızı, kendi arzularınızı bile yaşamaktan uzak kaldığınızı düşünürsünüz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde empatide bulunmanız kolay değildir. Eğer bir şeyler sizi sinirlendiriyorsa veya altından kalkamıyorsanız tepkinizi belli edersiniz. Ancak unutmayalım ki, boşluk süresince sonradan pişman olacağımız kararlar vermek, davranışlarda bulunmak pek iyi olmaz. Sakin olalım ve elden geldiğince mantıklı hareket etmeye çalışalım. Saat 16:01 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 18:43 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında,  siz kendi değerlerinize sahip çıkarken, dışarıdaki insanların anlayışsız tutumları karşısında sakin kalmak zor olabilir. Bu yüzden kimi zaman bu halinize siz bile şaşırabilirsiniz.  Ancak ben akşam saatlerinin bir çok Oğlak burcu mensubu için hoş etkiler altında geçeceğini söyleyebilirim. Tutkulu bir şekilde duygularınızı ifade edebilirsiniz. Bir şeyler canınızı sıksa da, keyfinizi bozmasına izin vermezsiniz. Hedefinize varmak için gücünüz yüksek,  mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin sizin için ne kadar iyi şeyler düşündüğünü görmek sizi son derece mutlu edecek. Bugünü onlarla geçirmek ve hasret gidermek size de çok iyi gelecek. Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Karşımızdaki kişilerin istek ve ihtiyaçlarını görmezden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle bu istek veya fikirler bizimle tamamen karşıt konumdaysa bu görüntümüz daha da itici olabilir. Dolayısıyla, bazı kişilerden bizim için bazı şeyler yapmasını isterken elimizden geldiğince kibar davranmamızda ve kibarlık referansımızı ormanlarda yaşayan kuyruk veya boynuz taşıyan değil, şehirlerde yaşayan yürüyen ve konuşan canlılardan almamızda fayda var. Aksi takdirde, kayıtsız, düşüncesiz veya kaba hareketlerimizin hoş olmayan sonuçlarına katlanmamız gerekebilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sözlü ve yazılı iletişim konularında oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle telefon trafiğiniz sizi yorabilir. Yazışmalarınızda ufak detayları atlayabilirsiniz. Dikkatli olun. Öte yandan sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili kararlılığınızı göstermeniz gereken durumlar var. Yakın çevrenizle olan paylaşımlarınız artacak.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BOŞA vakit geçirmeyin. Yoksa ne kendinize ne de çevrenize bir hayrınız olur. Özgüveninizi yükseltin, isterseniz aşamayacağınız engel yok.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Ağustos 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>