Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor.

Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz.

Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz. Yatırım konularında çok yerinde kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor.

Verimsiz tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. Zaman kaybının ötesinde, zorlama gerginlikler de yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı ve hoşgörülü havanız akşam saatlerinde bozulabilir. Bundan korunmak için, alacağınız duyumları derinlemesine değerlendirmeniz gerekecek. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. Girişimciliğinizi gözden geçirmelisiniz. Dönüşü zor bazı kararların öncesinde buna ihtiyacınız var.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü iç dünyamızda pozitif düşünmenin, kendimizi dinlendirmenin, moral olarak güçlendirici aktivitelere yönelmenin işaretçisidir. Parasal konular üzerinde arzu ettiğimiz gelişmelerin yaşanmasını dileriz. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size -Harikasınız diyebilirim. Çünkü bu zaman dilimi içinde en iyi yöntemlerden biri budur. Saat 21:42 Ay-Chiron görünüm etkisinde, sıkıntılarınızı paylaşacağınız, sizi gerçekten anlayabilecek kişilerin azlığından şikayetçi olursunuz. İster istemez bazı durumları sorgularsınız.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmak istediğin işlerle ilgili toparlayıcı kararlar alıp üst üste gelmiş işlerini hafifletmek isteyeceksin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili bir karar almadan önce sakince oturup etraflıca düşünmeli, gerçekten yapmak istediğiniz şeyin önce ne olduğuna karar verip öyle hareket etmelisiniz. Şunu da bilmelisiniz ki kusursuzu arayan boş birüzerine hareket etmektedir. Bizler nasıl ki hatalarımızla kusurlarımızla sevip seviliyorsak, karşımızdaki kişi de bizden aynı beklentiler içinde olacaktır. Fazla her şeyi incelemek yerine bardağın dolu olan tarafını görmeyi başarabilirsek asıl o zaman bize sunulan güzelliklerin farkına varmamız mümkün olur.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşünceleriniz ortaklı konulara ve ilişkilere odaklanabilir. Ancak kapalı kalan ya da gizlilik yaratan koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ise dikkat çekecek ve bir çok teklifle karşılaşacaksınız. İş hayatınızda görüşmelerinizde plan ve  projelerinizi hayata geçirme safhasında gizliliğe önem vermeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise bilinç altınızda kökünü kurutamadığınız olumsuz deneyimlerle baş etmeyi öğrenemediğiniz kendinizle yüzleşmekten kaçtığınız sürece ilişkilerinizde huzuru yakalayabilmeniz güç. Birlikte olduğunuz insanında desteği ile kendi engellerinizi aşabilecek güçtesiniz ilk adımı atın arkası gelecektir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sessizliğe, sakinliğe, ruhsal uyum ve huzura daha fazla ihtiyaç duyacağınız bir günde olabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler içinde bulunabilir, kendinizi tanıdığınız veya tanımadığınız kişilerden oluşan kalabalık bir ortamın içinde bulabilirsiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paniğe kapılacaksınız çünkü bugün elinizde plan, program için istediğiniz doneler bulunmayacak. Fakat hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanların fanatik fikirleri ve her türlü aşırılığı sizi rahatsız edebilir. Abartıyı sevmeyen yapınızla güne ayak uydurmakta zorlanırsınız. Akıl hocalığı yapsanız da herkes sonunda kendi bildiği doğruya sadık kalacaktır. O yüzden dil dökerek boşuna kendinizi yormayın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Farklı şeylere, son gelişmelere, değişik kavram ve bakış açılarına ilgi duyacak, bunları araştırırken ufkunuzu genişletebileceğiniz fırsatlar yakalayacaksınız. Şimdiye kadar bilmediğiniz şeyleri öğrenirken, herhangi bir alana uyarlayabileceğiniz çeşitli yaklaşım ve kavramları benimsemeniz mümkündür.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>