Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde artık kanıksandığını düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil. Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor.

Pek olasılık vermediğiniz bir gelişme, sürpriz bir biçimde sizden bazı hazırlıklar isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, aşkta ılımlı bir dönemin, güzel paylaşımların, çevremizle olan hoş bağlantıların işaretçisidir. Duyarlı yönlerimiz bilhassa ön plandadır. İnsanları mutlu etmek, kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak bizi de rahatlatır. İş konularında yaratıcı çalışmalara yönelmenin işaretçisidir. Sanatla alakalı işler, mistik faaliyetler, ürünlerimizi sergilemek, etrafımızı güzelleştirmek gibi çalışmalara yönelebiliriz. İşimizde paradan daha ziyade, insanların beğenisini, onlara yardımcı olmanın güzelliğini önemseriz. Venüs, bu burçta yücelim gücü kazanır ve kişinin gerek yakın çevresinde bulunan kişilerle ilişkisini güçlendirdiği gibi, aşk hayatınız, mesleki konularda üzerinde de etkisini hissettirir. Venüs kariyer evinizin yöneticisi olduğu için, kişi bugüne dek ektiği güzelliklerin ve emeklerinin karşılığını görmek ister. Çevresinde sevilen, el üstünde tutulan kişi, her türlü ilişkisine şefkatle yaklaşmayı başarır. Eğer onu üzen, geçmişte ve bugün rahatsız etmiş kişiler varsa veya hakkı yenmiş ise, bu durumların mutlaka düzeleceğine dair bir iç görü kazanır. Bu iç görü, affetmenizi sağlar. Ancak bu bütünüyle gerçekleri göz ardı etmeniz şeklinde olmamalıdır. Bu geçiş, sağlığımızı, hedeflerimizi, kariyerimizi, çocuklarımızı, çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, sanatsal yeteneklerimizi iç gözlemde bulunarak güçlendirmemizde yardımcı olacaktır. Güzellik hoşluk tamam da, gerçekçi olmayı da bilelim dostlarım. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli olduğun konularda yaratıcı fikirlerini ön plana çıkarıyorsun. Durumunu iyi seviyeye taşımalısn.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal kaynaklarınızı dengelemek adına aile büyüklerinizden yardım almak isteyebilir bununla ilgili önemli bir konuşma yapmak zorunda kalabilirsiniz. Uzun süredir üzerinde düşündüğünüz proje ile ilgili fikirlerini alabilir, onların deneyimlerinden yararlanma yoluna gidebilirsiniz. Siz de göreceksiniz ki sizin görmediğiniz ayrıntılar onlar tarafından daha farklı görülecek ve sizlere bu noktada değişik fikirler kazanmanızı sağlayacaklardır.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şanslısınız ve niyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Duygusal açıdan önemli konular var.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte yakın çevrenizden, komşularınızdan, kardeşlerinizden daha çok destek alacağınız bir dönem başlıyor. Sözlerinizle, konuşmalarınızla etrafınızdakileri büyüleyebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcuna yerleşen Venüs, bu dönemde yaratıcılığınızı tavana vurdurur. Eğitim almak ve vermek için harika bir dönemdesiniz. Yeni yeteneklerinizi keşfedin. Kısa yolculuklar yoğun çalışma temposundan sonra dinlenmeniz için çok uygundur. Monoton hayatın rutin işleyişini sanat, resim ve dansla renklendirin.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle ilişkileriniz güçlenecek. Reklam, pazarlama, yayıncılık ve bilişim sektörlerinden birinde çalışıyorsanız olumlu bir dönem içinde olacaksınız.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanların fanatik fikirleri ve her türlü aşırılığı sizi rahatsız edebilir. Abartıyı sevmeyen yapınızla güne ayak uydurmakta zorlanırsınız. Akıl hocalığı yapsanız da herkes sonunda kendi bildiği doğruya sadık kalacaktır. O yüzden dil dökerek boşuna kendinizi yormayın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı işlerinize veya iletişimlerinize veremeyeceğiniz, ev ve aile ile ilgili konulara takılıp kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Evin dışında olduğunuz zamanlarda, içinizde bir yerlerde rahatsızlık veya huzursuzluk duyabilir, sürekli ailenizle birlikte evde kalmak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 35" R
Ay
Balık
01° 10' 22"
Merkür
Koç
18° 06' 07"
Venüs
Boğa
04° 10' 28"
Mars
Koç
01° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 34"
Satürn
Balık
16° 47' 57"
Uranüs
Boğa
22° 29' 41"
Neptün
Balık
28° 59' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 12"
Lilith
Başak
23° 37' 25"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>