Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde sosyal konularda aktif olabilirsiniz. Ortak konularda tamamlamanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Karmaşık görünen durumlar karşısında ihtiyatlı davranmalısınız. Akşam saatlerinde ise dinlenmeye, kendi halinizde kalmaya ihtiyacınız olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde insanlar üzerindeki etkiniz bir hayli yoğundur. Özellikle toplumsal ilişkilerde liderlik gücünüz yükselir. İstediklerinizi elde edebilir, bugün yapacağınız işlerde fayda görürsünüz. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz yoğunlaşır. Saat 16:53 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Bu enerji, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Ruhsal anlamda sizi özgür kılan bu enerji sayesinde, rahatlarsınız. Hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu hissedersiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece hareketli ve aktif olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çok çeşitli konulara yoğunlaşabilir ve birden fazla durumla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat, bütün bunların hepsiyle başa çıkabilmeniz mümkün.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünyaşamınızda bayanlarla olan iletişimlerinizde daha dikkatli ve ılımlı olmanızda fayda vardır. İşle ilgili bazı kıskançlık ve rekabet duyguları ön planda olabilir bunlar arasında belli bir denge bulmanız zorlaşabilir. Öfke kontrolünü sağduyunuzla harmanlamalı "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz “sözüyle hareket etmeyi bilmelisiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili mücadele verebilirsiniz. Hayatınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra işlerinizle ilgili etrafınızdaki insanlar tarafından desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Sizi zorlayan konular gündeme gelebilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sezgileriniz olağanüstü yoğundur ve gördüğünüz rüyalar yol göstericidir sizler için. Rüyalarınızı önemseyin hatırlayabildiğiniz kadarını not edin ve gördükleriniz araştırarak yorumlamaya çalışın. Fiziksel çekiciliğinizin her geçen gün arttığı özel zamanlardasınız bekar Oğlak'lar karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacak ve sürpriz teklifler alacaksınız. Bugün kişisel bakımınız için oldukça uygundur diyete başlayabilir cilt ve saç bakımı yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelin ve haftanın yoğun stresini keyifli paylaşımlarda bulunarak üzerinizden atın.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize karşı davranışlarınız iniş çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz şeyler almaya yatkın olacaksınız. Bu aralar içinizde doldurulması güç bir his olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim paranıza para katacak. Toplumdan alacağınız övgüylebaşarınızı geniş kitlelere duyurma şansınız var. Mesleğinizin size getireceği artılardan yararlanmaya bakın. Ortak girişimlerinizden olumlu geri dönüşler alırsınız.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm derslere rağmen arkadaşlarınızla beraber planlar yapmak ve hoş sohbetlere katılmanız size olumlu enerji verecektir. İş hayatınız ile ilgili şans yanınızda, olumlu gelişmeler olabilir.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 49"
Ay
Kova
27° 19' 11"
Merkür
Koç
17° 57' 11"
Venüs
Boğa
03° 50' 26"
Mars
Koç
01° 30' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 46' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 18"
Lilith
Başak
23° 35' 37"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>