Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bakımdan fazla romantik ve heyecanlısınız. Yalnız sevdikleriniz sizin beklentilerinizi anlamayabilir ve bu romantikliğiniz bir anda kırgınlığa dönüşebilir. Bu yüzden mantığınızı ön plana çıkarmalı ve duygularınızı bu kadar çabuk ortaya dökmemelisiniz.

Özel yaşamınız her zaman olduğu gibiyaşamınızı etkiliyor. Bu her zaman olumsuz birşey olmasa da, bu aralar size zararı dokunabilir. Derdinizi de, sevincinizi de ofisin dışında bırakmaya çalışın bir süre.

Bugünlerde fazlasıyla tutumlu davranıyorsunuz. Yapılması gereken bazı masrafları yapmamanın, ertelemenin bütçenize bir faydası yok. Bir an evvel zaruri harcamalarınız yapmalısınız

Bugün ilgilendiğiniz konulara yoğunlaşmakta zorluklar çekebilirsiniz. Zihinsel faaliyetlere yönelmemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşum etkisi altında dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Ev içinde veya dışarıda aceleci, sabırsız veya özensiz şekilde davranmayınız. İçe yönelen enerjinin sizi rahatsız etmemesi, öfkelendirmemesi, huzursuz etmemesi için mutlaka bir alanda kullanılmasında yararlıdır. Sözgelimi egzersiz yapmak, kısa yürüyüşler, yarım kalan bir işin bitirilmesi, bir projeye başlanması gibi. Ancak birine kızmak, sizi sinirlendiren bir meseleyi halletmeye çalışmak, tartışmak sakıncalıdır. Sağlığınıza bugün biraz daha özen gösteriniz. Bu kavuşum, beklenmedik bir durumun sizi öfkelendirmesine neden olabilir. İlişkilerde birbirinize ters davranışlar, sözler sarf etmeyiniz. Bu enerji, gizli bir şeyi öğrenerek kızmanıza ve gereğinden fazla tepki göstermenize neden olabilir. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, kimseye ihtiyaç duymadan bir şekilde paraya kavuşmak, güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Arzularımız var, ihtiyaçlarımız var. Bunları belli bir kazançla elde etmek kolay değil. Biz de yollar arayacağız. Ancak size belirteyim ki, bir yerden, bir şekilde elinize para geçebilir. Umutsuz düşünmeyiniz. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümünde, bir yandan heyecanlıyız diğer yandan isteklerimize ulaşmak niyetindeyiz. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi zorlayan şartlara karşı bir isyanın veya bir başkaldırışın işaretçisidir. Bu saatlerde kimseye bağlı kalmak, zorlanmak istemezsiniz. İçinizde bir yerlerde saklı duran özgür olma arzunuz büyür. Saat 23:32 Ay-Merkür görünümü, birilerine bağlı veya onları sırtımızda taşıyarak bir ilişki yaşamanın, hayat sürmenin pek de doğru olmadığını düşünmemizi sağlıyor. Eğer bencil olabilseydim, şimdi nerelerde olurdum diye aklımızdan geçiriyoruz. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişme ve olaylar karşısında özellikle sabah saatlerinde daha sabırlı ve temkinli davranmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ise iletişimde yanlış anlamalar problem yaratabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda geçmişten gelen borçlarınıza ve alacaklarınıza karşı yeni bir düzenleme getirmek için kollarınızı sıvama yoluna gidebilir, bu sorunu kökünden çözmek için artık kalıcı değişiklikler yapma yoluna gidebilirsiniz. Geçmişten getirdiğiniz ve aksaklık yaratan küçük sorunları çözüme kavuşturmakla yeni çözümlere kapı aralayabilecek, maddi anlamda kendi çabalarınızla kendi sorununuzu giderebileceksiniz. Sizin de gördüğünüz gibi istemekle yapmak arasında sadece küçük bir adım atmak yeterlidir.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda keyiflisiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sevdiğiniz kişiyle birlikte uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar işlerinizin uzamasına neden olabilir. Maddi konularda sonuç beklememenizde fayda var. Toparlamanız gereken işlere yönelmenizde fayda olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gökyüzünün olumlu enerjileri başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğini tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp; kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız; bugün ki enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçlerde yardım istemekten çekinmeyin.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru ve konforu rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı olmalısınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yalnız vakit geçirme ihtiyacınızı artırır. Tüm günü kimseyle konuşmadan meditasyon yaparak geçirebilirsiniz. Aile dizimi yaptırmak ve spiritüel konulara eğilmek ilginizi çekebilir. Haberci rüyalarınızı not edebilirsiniz. Uzun zamandır bastırdığınız duygular su yüzüne çıkabilir. Özgürlüğünüzün kafese kapatıldığı hissine kapılabilirsiniz. Ayak ve bacak masajı yaptırmak size iyi gelecektir.

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnandığınız fikirler ve çalışma sisteminiz, yakın zamanda haberdar olduğunuz yeniliklerden etkilenmeye başlayabilir. Değişikliğe direnç göstermemeli ama bunu yaparken de hiçbir şeyi sadece yeni olduğu için benimsememelisiniz.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>