Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. İlişkiniz için yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz.

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızla barışık olacağınız birgün. Bugün akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilir, saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu gün burcunuzda ilerlemeye devam eden gezegenlerin durumu genel olarak yüksek bir enerji seviyesine sahip olacağınızı vurguluyor. Kendinizi fazlasıyla atak, cesur ve iyimser hissedebilir, yapmayı düşündüğünüz girişimleri planlayabilirsiniz.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz Ay-Koç burcu seyri ile başlıyor. Dışarıda olumsuz bir tepki veya bir yanlış davranışla karşılaştığımızda  çabucak sinirlenebiliriz. İnsanların bazen ne kadar çekilmez olduklarını düşünebiliriz.  Gerekirse, biraz mesafe koymak yararlıdır. Saat 02:26 Ay-Jüpiter görünümünde, hem ailemiz hem de ortaklaşa yapılacak işlerde enerjik bir günü işaret ediyor. Mali konularda ve ilişkilerde Jüpiter-Aslan burcu geçişinin aktif gücünden yararlanabiliriz. Başkaları size destek verir ve sizden yana düşünürler. Saat 10:54 Ay-Pluto görünümü,  evimizle alakalı ufak çapta yapılan düzenlemelerin işaretçisi. Bazıları ailesi veya arkadaşlarıyla, kimileri  sevgisiyle birlikte vaktini değerlendirebilir. Saat 19:14 Ay-Uranüs kavuşumu, gün boyunca evinizdeki hareketliliğin simgesi. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ailenizle bazı meseleler üzerinde konuşabilirsiniz. Ancak istemediğiniz şeylere zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Birbirimize sevgi dolu davranmamız, sahip olduğumuz güzelliklerin keyfini çıkarmamız dileğimle,

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenize karşı oldukça kapalı ve ketum bir tavır içindesiniz. Bazı olayları tekrar tekrar irdeliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Onların size karşı tutumlarından farklı sonuçlar çıkarmadan önce, olayların nedeni üzerinde durduğunuz zaman kısa sürede çözüme ulaşabileceksiniz.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin sizin için ne kadar iyi şeyler düşündüğünü görmek sizi son derece mutlu edecek. Bugünü onlarla geçirmek ve hasret gidermek size de çok iyi gelecek. Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Karşımızdaki kişilerin istek ve ihtiyaçlarını görmezden gelebileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle bu istek veya fikirler bizimle tamamen karşıt konumdaysa bu görüntümüz daha da itici olabilir. Dolayısıyla, bazı kişilerden bizim için bazı şeyler yapmasını isterken elimizden geldiğince kibar davranmamızda ve kibarlık referansımızı ormanlarda yaşayan kuyruk veya boynuz taşıyan değil, şehirlerde yaşayan yürüyen ve konuşan canlılardan almamızda fayda var. Aksi takdirde, kayıtsız, düşüncesiz veya kaba hareketlerimizin hoş olmayan sonuçlarına katlanmamız gerekebilir. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

13 Ağustos 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda hareketlenmeler olabilir. Ailenizle olan iletişiminizde daha fazla empati gelştirmelisiniz. Gayrimenkullerle ilgili yeni fikirleriniz olabilir. Ancak uygulamaya geçme noktasında biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili işlerinizde yenilik arzunuz ağır basabilir. Bir parça büyük çaplı tadilatlara girebilirsiniz.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gerçekçi olmalısınız. Bazı hayaller peşinde koşup insanları da yanıltmayın. Bugün sizin adına dostlarınız bazı kararlar alacak. Bunları tepki vermeden uygulamaya çalışın.

14 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>