Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yaşantınızda olumlu bir devredesiniz. Bu dönemler de sorundan uzak güzellikleri paylaşabileceksiniz. Eşinizin size gösterdiği sevgiyi karşılamakta zorlanabilirsiniz. Keyfini çıkartın.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan masrafların sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Anneniz ya da kadın akrabalarınızdan biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir mutlaklık şeklinde ele aldığınız konular, aceleci davranışları getiriyor. Bu tavır, koşullarınızın bazılarını yeterince değerlendiremediğinizi düşündürebilir. Bugünlerde, uzun süreli barındırdığınız birçok kaygı ortadan kalkacak. Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız ve verimli beraberlikleriniz olabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek. Sağlığınızla ilgili bir haber veya test sonucu alabilirsiniz. İş hayatınızda altınızdaki kadroyla anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Sizin isteklerinizle ortaya çıkanfarklı olabilir. Mars Boğa burcuna saat 13:51 olduğunda geçiyor. 31 Mart'a kadar aşk hayatınızın hareketleneceği bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni biriyle tanışabilirsiniz. Enerjinizi ilişkinize ayırabilirsiniz. Çocuğunuz da vaktinizin çoğunluğunu alabilir. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Oğlak veya yükselen Oğlak iseniz, ilişkide önce ciddiyet ararsınız. Partnerinize karşı duygusal değil daha mantığınızı ön planda tutarak yaklaşırsınız. Sevginizi göstermediğinizi çoğu zaman partnerinizden duyabilirsiniz. Sizin ağır başlı yapınız bazen sevmiyormuşsunuz hissiyatı yaratabilir. Daha sakin bir hayatı seversiniz. Eşinizle veya sevgilinizle belirli sabit şeyleri yapmayı istersiniz. Maceraperestlik size göre değildir. Partneriniz size bir şey katmıyorsa, kapris veya kıskançlık yapıyorsa o kişiye pek fazla şans tanımazsınız. Sizin için cümlelerin dolu olması önemlidir. Romantik yanınız pek yoktur. Hayatınıza girecek kişinin buna hazır olmasını beklersiniz. İlişkide ise en büyük tavsiye, biraz daha girişken ve sıcak olmalısınız. Sevseniz bile partneriniz, aranızda hep bir duvar varmış gibi hissedebilir. Ayrıca en büyük sorun işinize, sevdiğinizden daha çok değer veriyormuş gibi gözükmeniz olabilir. İş değil, aşk dolu günlerin sizinle olması dileğiyle <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklılık katıyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün burç değiştiriyor. Günü biraz baş ağrısıyla karşılayabilirsin. Her şeyi kontrol altına almak isteyeceğin bir gün. İş ya da arkadaş çevrende de uygulamaya çalışacağın kontrolcü davranışların, ikili ilişkilerinde olumsuzluklar yaşanmasına sebep olabilir. Gezegenlerin seyri hislerinde iyiden iyiye derinlik yaşatabilir. Bir süredir çelişkide olduğun ilişkini gözden geçirirken beklentilerinin karşılanmadığını fark edebilirsin. Ancak ne olursa olsun öğleden sonran daha enerjik ve neşeli geçebilecek olaylara ve gelişmelere açık. Evli bir Oğlak burcuysan, evle ilgili yapmak istediğin değişiklikler konusunda eşinle hemfikir olamayabilirsin. Orta noktayı bulmak adına her iki fikri bir araya getirerek farklılık yaratabilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunların yavaş yavaş dağıldığını hissedebilirsiniz. İletişimde dengeyi bulmanız çok önemli bir rol oynuyor. Şartların daha da düzeldiğini görüyor olacaksınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminize gelebilir. İş arkadaşlarınızla olan iletişimde aksamalar olabilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İş hayatınızdaki sıkışmalar sizi keyifsiz kılabilir. Kişisel yeteneklerinizle işlerin üstesinden geleceğiniz zamanlar var. Öğleden sonra gençlerle ilgili olaylara katılmak isteyebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizle aranızdaki sorunları yine zekanızla aşacaksınız. Mali konularda size destek olanları asla unutmamalısınız.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak burcu maddi anlamda sürpriz gelişmelerin olabileceği bir gün sizi bekliyor. İletişim tonunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Bu dönem kendinizi normalden biraz daha gergin ve stresli hissediyor olmanız gayet doğal. Bir iki ay daha devam edecek bu süreçte, kimseyi kırmamaya özen göstermelisiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Epeydir bekleyen konular için yeni çözüm olasılıkları fark edebilirsiniz. Gün boyu ruh beden dengesini koruyun ve sağlığınıza dikkat edin.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kararlarınızla karşınızdakileri hipnoz edecek kadar güçlü bir tavır sergilersiniz. İş hayatınızda size dönüşüm yaşatacak toplantılar yapıp altına imzanızı atabilirsiniz. Aşkta sınır tanımayan, aksiyonu seven, mücadeleden keyif alan Mars, bugünden itibaren Boğa burcuna geçerek, size bu tanımlara uyan yeni bir ilişki teması taşıyabilir. Hayatın keyfini çıkarırken hobilerinize de değer verebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev bilincinizin sarsılmaktan oldukça uzak kalacağı, kendinizi tamamen işlerinize vermenizi sağlayacağı bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum,çevresinde takdir toplayabilir ve üstlerinizden övgüler almanızı sağlayabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 29" R
Ay
Oğlak
15° 58' 31"
Merkür
Koç
16° 39' 09"
Venüs
Boğa
00° 09' 11"
Mars
Balık
29° 11' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 49"
Satürn
Balık
16° 30' 53"
Uranüs
Boğa
22° 18' 29"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 12"
Lilith
Başak
23° 15' 41"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>