Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, partnerinizle duygularınızı paylaşmaktan kaçınmanız mümkün. Mars tan aldığınız destekle cesaretiniz artabilir, fakat egemenlik kurma isteğinizin ilişkilerinizde bocalamalar yaratabileceği görülüyor.

Ay ın konumu, kendinizi cesurca ortaya koyabileceğinizi ve yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebileceğinizi belirtiyor. İşbirliklerinde ani ve duygusal kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Gün bir miktar yorucu geçse de çok şey başarabilirsiniz. Sorumluluklarınıza özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Bunların haricinde sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni konularla ilgilenmek için vakit yaratıp, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabileceğiniz ve girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabileceğiniz görülüyor. Tek başınıza hareket etmeniz zor olsa da değişikliklere açık olun.

15 Ağustos 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz,  iki önemli enerji etkinliği altında başlıyor. İlki, saat 12:29 da gerçekleşecek olan,  Mars-Pluto olumlu görünümüdür. Bu size, cesaret verir ve gücünüzü dış dünyada kabul ettirmenizde hırs kazandırır. İçinizden gelen bir dürtüyle, inandığınız değerlerin savaşçısı ve uygulayıcısı olursunuz. Amacınız, yolunuzdan geri dönmemek ve her ne olursa olsun zirveye oturmaktır. 15 Ağustos saat 19:44-2 Eylül saat 08:38 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Sizler bu süreçte,  iş-eğitim-girişim-ticari  anlamındaki konuları ciddi biçimde ele alırsınız. Özellikle sağlamcı düşünürsünüz. Hiçbir şekilde gelir-geçer işlere atlamazsınız. Bu sürekli çalışma ve meşguliyetler kimi zaman yorucu olabilir. Ara sıra da olsa mutlaka zihninizi, bedeninizi dinlendirmeyi unutmayınız. Dönem boyunca her şeyin kusursuz olması gerektiğini düşünürsünüz. Ayrıntılara  önem verirsiniz. Gözlem gücünüz sayesinde bir mesele hakkında karar vermeden önce enine boyuna incelersiniz. Tayin olabilirsiniz veya terfi edilirsiniz. Bir süreliğine bir göreve getirebilirsiniz.  Merkür sürecinde öyle çok fazla konuşulmaz. Eğer bir amacınız varsa veya göreviniz gereği yapılmanız söylenen işler varsa, onları yerine getirirsiniz. Bir problem varsa, onu çözmeye çalışırsınız. Ancak biraz önce söylediğim gibi, eğlenmeyi, kafanızı boşaltmayı da ihmal etmeyiniz. Sağlığınız da önemli bunu unutmayınız. Saat 18:50-18:58 arasındaki kısa bir boşluk etkisinin ardından,  Ay-Boğa burcunda seyrine başladığında, hiçbir şeyi kolay elde etmediğimizi, mücadele ederek yaşamımızı sürdürdüğümüzü düşünürüz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir yuvanın sıcaklığını ararız. Huzur ihtiyacımız yüksektir. Gün boyunca her işinizde kolaylık ve başarı sizinle olsun. Adım attığınız her mesele, umduğunuz gibi sonuçlansın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

15 Ağustos 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz. Başarıya doğru koşuyorsunuz.

15 Ağustos 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz tüm insanlara karşı son derece verici olduğunuz için, karşınızdakilerden de aynı şeyleri bekliyorsunuz. Ama beklediklerinizi göremeyince hayal kırıklığı kaçınılmaz bir hal alıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular veya anlık olaylar en ufak detayın bile gözünüzde büyümesine ya da en küçük olayın dahi sinirlerinizi bozmasına ve belli işlere, ilişkilere, plan veya projelere yaklaşımınızı,birliğinizi ya da ekonomik kazancınızı sorgulamanıza neden olabilir. Ortada devamlılık göstermenize yetecek neden bulamasanız bile, aslında bu içsel sorgulamalarınızın bile motivasyon arttırıcı olacağını görmeniz ve sözlerinize sadık kalmanız gerekiyor. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

15 Ağustos 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Girişken ve mücadeleci bir gününüzdesiniz. Projelerinizi sonuçlandırmak için bu özellikleriniz epey işinize yarayacak. Özellikle taşınmaz mülklerle ilgili beklediğiniz haberler nihayet gelebilir. Eve ve aileye dair konular gün içinde öne çıkabilir. Tepkisel davranmak yerine çözüm odaklı olmak sizin için daha iyi sonuçlar verecek.

15 Ağustos 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞIN yanında kuru olarak yanabilirsiniz. Başkasının hatasının faturası size çıkabilir. Sizi ilgilendirmeyen konulara karışmamalısınız.

15 Ağustos 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

15 Ağustos 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 30" R
Ay
Koç
08° 03' 23"
Merkür
Koç
19° 43' 57"
Venüs
Boğa
07° 18' 24"
Mars
Koç
03° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 20"
Satürn
Balık
17° 00' 44"
Uranüs
Boğa
22° 38' 28"
Neptün
Balık
29° 03' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 39"
Lilith
Başak
23° 54' 20"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>