Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz istemeseniz de o kişiye yavaş yavaş bağlanıyorsunuz. Ama duygularınız karşılıksız değil. İlişkiniz de birbirinize açık olmanız gerekiyor. Duyguları gizlemek için doğru zaman değil.

İş yerinizde yaşanmış olan ufak bir ağız dalaşını özel hayatınızdaki insanlara anlatmak isteyecek, bu şekilde rahatlayacaksınız. İşleriniz aslında hiç de fena gitmiyor.

Sizden para isteyen arkadaşınıza yardımcı olsanız da elinizden gelecek bir yardım yok. Yatırımlarınıza öncelik vermeniz gerekiyor. Çok yakında sizin paraya ihtiyacınız olacak.

Açık kalpliliğiniz size pahalıya malolabilir. Her aklınızdan geçeni pat diye söylemeniz doğru değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne zamandır kafanıza takılan bir konuyu halletmek için nihayet harekete geçeceksiniz. Bu konuyla ilgili uzun zamandır kırgın olduğunuz birisiyle de konuşmak, onun fikirlerini almak durumunda kalabilirsiniz. Bu size iyi gelebilir. Ayrıca bazı arkadaşlarınıza karşı uzun zamandır sürdürdüğünüz ön yargılarınızdan artık kurtulmalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi gününe, saat 09:08 itibariyle etkili olacak Ay-Başak geçişiyle merhaba diyoruz. Bu enerjinin etkisi altında, mantık, duyguların önünde yer alacak. İşlerlik olgusu önemli hale gelecek. Herhangi bir durum,  bize uygun şekilde gelişmiyorsa, onu nasıl düzene koyabiliriz buna bakacağız. Dolaşık olanı açmaya çalışacağız. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yandan hayatın görünen yüzündeki doğru ve yanlışları, inancımızı, düşüncelerimizi, bizi biz yapan her şeyi ayrıntılı bir şekilde gözden geçiriyoruz. Belki de koca bir  hafta, eğitimdenhayatına kadar her alanda koşturduk durduk. Bize göre olması gerekenleri, maddi ve manevi anlamdaki şansımızı şanssızlığımızı sorguladık. Ancak şimdi cumartesi akşamının bu saatinde, haftanın tüm yorgunluğu, sıkıntıları yerine biraz da etrafımızdaki insanlarımızla, eşimizle, arkadaşımızla veya sevdiğimiz kişiyle sorunları bir yana koyup sohbetler edebilsek, bir araya gelip keyiflenebilsek. Belki de yeni biriyle tanışırız veya sevdiğimiz kişiyle hoş bir ortamda vaktimizi değerlendirebiliriz. Şöyle dışarıdan içe yönelip, zihnimizi rahatlatabiliriz. Ne dersiniz? Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tüm motivasyonunuzla işiniz ve onunla dolaylı ilgili kişilerle uğraşırken çalışma arkadaşınızla aranızda çelişkiler doğabilir. Her zaman kararlılık içinde, sorunlarla uğraşmayı kendine ilke edinen bir kişi olarak, bu şekilde kısa süreli de olsa konsantrasyonunuzu bozmamalısınız.Gün içinde bol su içmeye çalışmalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzuru sağlamanın veya uyumu yakalamanın zor olduğu günler. Ancak, kararlılığınız ve istikrarınız istediklerinizi yapabilmenize olanak tanıyor. Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz. Mizah yeteneğinizi koruyarak iletişim kurmak önemli bugünlerde. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SABRINIZIN tükendiğini hissedip haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz her konuda isyan edip ortalığı karıştırabilirsiniz. Sakin olun.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı her zaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 02' 08" R
Ay
Yengeç
01° 28' 02" R
Merkür
Koç
24° 53' 47"
Venüs
Boğa
14° 29' 16"
Mars
Koç
08° 08' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 31' 41"
Satürn
Balık
17° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 58' 45"
Neptün
Balık
29° 13' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 33"
Lilith
Başak
24° 33' 08"
True Node
Koç
15° 05' 35"
Son Güncelleme : 11/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>