Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler sizi bir ay boyunca zorladı ve sakinliğinizi kaybederek etrafınızı da kırıp, döktünüz. İşiniz konusunda yoluna girmiş projeler dahi sekteye uğradı ve tüm çabanıza rağmen gidişatı kendi lehinize çeviremediniz. Sevgide ise bir ipte iki cambaz misali sevgili veya eşinizle güç savaşlarına girdiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde  aşırı uçlarda düşünürüz. Sözlerimiz keskindir. Tutkularımız bizi yönlendirir. Hayatımıza kalıcı bir şekil verme dürtümüz  yoğunlaşır. Saat 12:14 itibariyle gün boyu etkili olacak, Ay-Yay burcu geçişi, her zorluğun üstesinden gelebilecek inanç ve iyimserliğin işaretçisidir. Geçici çözümler yerine yarınlarınızı garanti altına alabilecek işler üzerinde düşünürsünüz. Saat 18:42 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, hem çıkarlarımızı düşüneceğiz hem de başkalarının bize nasıl yanaştıklarını önemseyeceğiz. İyi niyete karşılık iyi niyet, kötü niyetle yaklaşanlara göz yummayacağız. Saat 20:46 Ay-Venüs görünüm etkisinde,  kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir coşkularınızı ön plana çıkarmak adına yapacağınız çalışmalar içindesiniz. Bugün, satın alma konusunda ısrarcı davranacaksınız. İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Duygularınızı çok kolay ifade ediyorsunuz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki birkaç gün bazı tatsız diyaloglar ve pürüzler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla bir takım kişilerin yarattığı problemlerle meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Bu kişilere engel olmazsanız, kendinizi can sıkıcı tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlayacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Gün içinde paylaşım içinde bulunacağınız kişilerle iletişiminiz kuvvetli. Öğleden sonra yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Halletmeniz gereken önemli işleriniz için harekete geçmek kolay olabilir. Arkadaşlarınıza fazla yüklenmeyin. Öğleden sonra başkalarının duygusal sorumluluklarıyla uğraşacaksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte hafta sonu etkinliklerine katılmak, hoşça vakit geçirmek ve fazla duygusal derinleşme yaşamadan günü atlatmanız yararınıza olacaktır.Ancak gece yaklaşırken sizin de iç dünyanıza çekilip kendi hayat dinamiklerinizle mutlu olmaya çalışmanız olasıdır. Ay’ın Yay burcuna geçişi sizi de bir nebze içinize kapatacaktır. Özel ilişkiniz yahut partnerinizin size vereceği duygusal destek sayesinde moralinizi yükseltebileceksiniz. Aranızdaki etkileşim ve dayanışma ilham verici bir şekilde ortaya çıkacaktır.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 02" R
Ay
Başak
02° 07' 58"
Merkür
Boğa
00° 27' 20"
Venüs
Boğa
20° 26' 08"
Mars
Koç
11° 49' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 06"
Satürn
Balık
17° 49' 19"
Uranüs
Boğa
23° 15' 36"
Neptün
Balık
29° 20' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 38"
Lilith
Başak
25° 05' 18"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>