Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay ışığının rahatlatıcı yansımaları altında başlıyor. Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz.Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü, şöyle borç harç olmadan yaşamak isteğinizi vurgulayıcıdır. Ayrıca tek başınıza değil, size dışarıdan destek verecek bir insana duyduğunuz gereksinimi işaret eder.  Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, huzur, sevgi, güven içinde yaşama arzumuzu vurguluyor. Kimseye belli etmesek de, yüreklendirilmek, canlanmak istiyoruz. Biz söylemeden bize can olacak insanlar arıyoruz. Saat 15:10 Ay- Pluto görünümü,  hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda enerjiniz gayet yüksek. Bu görünüm gücünüzü toplamanızı, moralinizin yükselmesini sağlıyor. Saat 16:28 Ay-Mars karşıtlık etkisini olumlu buluyorum. Her iki gezegende kendi burçlarında bu görünümü yapmaktalar. Bu durum aşk hayatınızı kendi arzularınıza, tutkularınıza göre yönlendirmek ve buna göre seçimlerde bulunmak isteğinizi gösteriyor. Hedefiniz ne ise, hayatınızı bu hedefe uygun şekilde yönlendirebilirsiniz. Ancak bir tek şeye dikkat ediniz. Kimseyle inatlaşmayınız veya ben güçlüyüm diyerek baskın tavırlarda bulunmayınız.Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerlerken, sistemli ve kararlı yönleriniz ortaya çıkıyor. İç disiplininiz mükemmel. Yollardan beklediğiniz haberlerin gecikmesi işlerinizin uzamasına neden olacaktır. Oysa bir an önce tamamlamanız gereken yoğun birbirikimi mevcut. Bugün katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla göz dolduracaksınız.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı seyahatleri, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret, medya, elektrik elektronik veya ulaştırma başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor. İlişkide olduğunuz kişilerin hayatındaki olumlu gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızda sıkıntı yaptığınız bir konunun, sizin birşey yapmanıza gerek kalmadan hallolacağını görüp seviniyorsunuz.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 50" R
Ay
Koç
13° 57' 15"
Merkür
Koç
20° 01' 36"
Venüs
Boğa
07° 48' 04"
Mars
Koç
03° 58' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 02' 43"
Uranüs
Boğa
22° 39' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 58"
Lilith
Başak
23° 57' 00"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>