Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz hala canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor. Bu ilişkiye bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız.

Umutla beklediğiniz bir para var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olacak.

Çalışma hayatınızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça hareketli bir gün geçirmeye hazır olun. Oldukça enerjik olacaksınız ancak üzerinizde genel bir baskı hissedebilirsiniz. Bir çok yeni projeye başlayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak bugün stresten uzak durmaya ve kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız. Güven duygusu sizin için önem kazanıyor ancak çevrenizdeki insanlara güvenmekte zorlanabilirsiniz. Küçük sorunları fazla önemsememeye çalışmalısınız.

16 Eylül 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz,  saat 05:05-18:23 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında geçecektir. Bu süre, dinlenmek, enerjimizi toplamak,  rutin işlerimizi yapmak, etrafı düzenlemek, ruhumuzu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak açısından gayet olumlu. Tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, yeni bir planlamada bulunmamak. Çünkü ne işler bizim düşündüğümüz gibi gelişir ne de ortaya koymak istediğimiz bir şey amacına uygun yürür. O nedenle bildiğimizden şaşmayalım dostlarım. Ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde gözümüz açık olsun, dağılmayalım. Elinden bir şey gelmediğini  düşünerek pes edenleriniz bile olabilir. Ancak ne böyle davranmak ne de hızlı kararlar almak yanlış olur. Saat 18:23 Ay-Yengeç burcu geçişinde, sizin için kıymetli olan ne varsa, onun üzerinde daha fazla eğilirsiniz.  Bu enerji ilişkinizle alakalı konularda paylaşımın ne kadar güçlü ve dengeli olduğunu anlamanız adına  bir test gibi. Sahiplenme ve korunma arzularının tatmini, birbirinizden beklentileriniz gibi her detay bu saatlerde bir hayli etkilidir. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Her şey gönlümüze göre  olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Eylül 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerliyor. İdealleriniz gerçekleştirirken, işin eğlenceli tarafını da unutmamalısınız. Derin düşündüğünüz konuların sizi sıkmasına izin vermemelisiniz. Çözülmesi gereken problemlerinizi, kafanızda yeniden düzenleyeceksiniz. Yeni planlarınızı daha çok seveceksiniz. Olayları dağıtmamaya çalışın.

16 Eylül 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin olacağına dair inancınız tam olmasına rağmen, astrolojik açıdan(inanmakta zorlansanız bile!), bu durumun gerçekleşmeme ihtimali daha yüksek! Garip gelebilir, ama o şekilde görünüyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilere bazı şeyleri anlatabilmek için sesler yükselebilir. Ancak, günün atmosferi birbirini anlamayı, hatta doğru cümleler kurmayı zorlaştırabileceği için, seviyesiz tartışmalardan kaçınmak adına esnek olabilmek ve sakin kalabilmek için uğraş göstermek yerinde olacaktır.

16 Eylül 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün her yere yetişmeye çabası içine girebilirsiniz. Bu yüzden dikkat ve istikrar temaları önem kazanıyor. Eğer dikkatinizin dağılmasına izin vermezseniz pek çok işin üstesinden gelebileceksiniz. Ancak işlerinizi sırayla halletmeye bakın. Gün içinde ara sıra sağlık konuları öne çıkabilir. Kuruntu yapmak yerine daha somut adımlar atmalısınız.

16 Eylül 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... Ailenize karşı duygusal bağınız olduğu bir gerçek. Sükunet içinde olayları gözlemlemeniz gerektiği yerde sinirli çıkışlarla kalp kırmayın.

16 Eylül 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

16 Eylül 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 01" R
Ay
Balık
16° 50' 54"
Merkür
Koç
18° 45' 01"
Venüs
Boğa
05° 31' 02"
Mars
Koç
02° 32' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 53' 29"
Uranüs
Boğa
22° 33' 27"
Neptün
Balık
29° 00' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 50"
Lilith
Başak
23° 44' 40"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>