Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz ve iç dünyanızda çeşitli karamsarlıklar yaşayabilrisiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İş yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve geleceğe yönelik bazı kaygılar duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Genel çevrenizde yada işinizle ilgili konularda sizi rahatsız edici bazı sorunlar olabilir. İşiniz konusunda bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsiniz. Gereksiz bulacağınız bazı işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda dikkatli hareket etmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Hesapta olmayan bazı harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve uzun vadede sizi zorlayacak sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden çok daha yetersiz insanların sizi ısrarla yönlendirme gayretlerini tetikliyorsunuz. Arkadaşlık konularına gönülden verici yaklaşımınız sizi edilgenleştiriyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Kırılganlığınız onun cesaretini kırıyor. Yaratmaya çalıştığı fırsatı ona vermeye bakın. Bu uyarılardan yararlanacaksınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Finansal harcamalar evimizle alakalı olabilir veya sosyal aktiviteler, alışverişler, grup faaliyetleri şeklinde gerçekleşir. Aktif gelirlerimiz olur. Bunlar istikrarlı olmasa da, bu dönemde bütçemizi rahatlatır. Elimizdekini tutmak kolay olmasa da, tedbirli olmayı da bilmek gerekir. Yardımlaşma bu süreçte görülebilir. Ufak veya büyük miktarda birilerine destek verebiliriz. Bu amaçla kermeslere katılabiliriz. İnternet üzerinden alışverişler de dönemin etkileri arasında yer alır. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, Ağustos ve Eylül ayında olmak üzere iki kez tekrarlanacak. Bugün ilki gerçekleşiyor. Maddi açıdan bizi kısıtlayabilecek koşulları işaret ediyor. Ancak bir yanıyla da, tutumlu olmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Har vurup harman savuran bir kişiysek, bugünlerde aldığımız ders epeyce etkili olur. Eğer durumumuz iyiyse, harcamaların ölçüsü kaçabilir. Bu kişilerin de dikkatli olmasında yarar var. Bu görünüm her ne kadar zorlayıcı dursa da, bir yanıyla yaratıcı düşünmeyi, sıkıntıları aşabilmek için mücadeleci olmayı sağlar. Kişi yeteneklerini geliştirir ve kazanç elde edebilir. Durum gösteriyor ki, bir sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Ancak bunları aşabilecek yeni fırsatlar, değişimler de karşımıza çıkacak.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, etrafındakilerle iletişim kurmak senin için çok kolay olacak. Biraz politik konuşmalar yapabilirsin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamda sizi çıkmaza sokan bütün sorunlarınızla yüzleşmeli ve olayların üzerine gitmelisiniz. Bazı şeyleri ertelemek ilerisi için pişmanlıklar getirebilir. Kariyerinizle ilgili karşılaştığınız sorunları bununla ilgili uzman kişilerden yardım alarak yeniden yoluna koyabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi kullanabileceğiniz bir gün. Yaptığınız işlerde kuralcı ve titiz oluşunuz dikkat çekebilir. Uzun süreli projelere başlayabilirsiniz. İş için yurt dışı seyahatine hazırlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, güven duygusu sizin için önem kazanabilir. İletişim konusunda, biraz içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, sizler için fazlası ile önemli enerjiler ile karşı karşıyasınız. Fark edemediğiniz güzelliklerini göreceğiniz özel bir süreç sizleri karşılıyor. Perde açılışını siyahtan beyaza yeni bir yolculuğa aralıyor hayat okulunda sizler için. Aslanı fareye boğdurtmaya kalkanlar kurda kuşa yem oluyor. İlahi adaletin mahkemesinde. Kötü ile iyinin zorlu savaşında İYİ ve DOĞRU olan kazanıyor. Tarafınızı doğrudan yana kullanmalı size sunulmuş şansları sahiplenerek korumalı fedakarlık etmeniz gerekiyorsa etmeli aynı hataları tekrarlardan uzaklaşabilmelisiniz .

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde meydana gelen yeni ay aşk yaşamınızda, sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni bir sürece, gelişmelere, başlangıçlara işaret ediyor. Uranüs ise yine bu konularda beklenmedik, ani ve hızla gelişen sıradışı gelişmeleri, olayları beraberinde getirebilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teknolojik ürünlere harcamalarınız artabilir. Parasal konularda risk almaktan kaçının. Gün boyunca çok çabuk tepki vermeye ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, kişisel kazançlarınıza hareket getirse de büyük emek harcayarak yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız. İş yükünüz bu dönemde fazlasıyla artabilir. Sinirlerinizi yıpratmamaya özen gösterin. Dolaşım bozukluğuyla ilgili sıkıntı yaşayabilirsiniz. Online eğitimler ve ticaret ile kazancınızı bu dönemde artırabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>