Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz çok çabuk aşık olabilirsiniz. Duygularınızdan emin olmadan harekete geçtiğiniz için de daha sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Olaylar karşısında düşünmeden hareket etmeniz yüzünden problemleriniz bitmiyor.

Bugünhayatınızda uzun süredir birlikteyaptığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Dürüst olmayan davranışlarını görebilirsiniz. Ani öfkelerden kaçınmalı ve sağduyulu olmalısınız.

Parasal konularda tutumlu olmak için kendinizi sürekli telkin ediyorsunuz fakat bir türlü bu konuda kendinizi bir türlü kontrol edemiyorsunuz. Lüks yaşam ve bol para harcama sizde tutku olmuş.

İltifatları ve geniş çevreyi seviyorsunuz. Maceralı bir yaşama karşı engellenemez bir tutkunuz var. Daha tutarlı olabilirseniz,daha az hata yapabileceğiniz günlerdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde bir mutluluğa yönelik kalabalıklarda koşuşturmalarınız olabilir. Bu coşkuyu, iç çelişkilerinizi toparlamak için kullanabilirsiniz. Şu sıralar, pek de gerekli olmayan bir gizlenme ihtiyacı içindesiniz. Konu edilmek, gündemde olmak istemiyor gibisiniz. Çok duyarlı olduğunuz konulardaki yaşanmış bazı kırgınlıklar etkisini hala sürdürüyor gibi.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar gün boyu Balık burcunda ilerleyecek Ay huzur vermeyi sürdürüyor. Saat 13:27 de Neptünle kavuşuyor. Aşkla kendinizden geçme ihtiyacınız öyle yoğundur ki, sizi gerçekten şefkatle saracak birinin, her türlü sıkıntınızı devre dışı bırakmanızda etkili olacağını düşünürsünüz. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizin empatik yaklaşımları hoşumuza gider. Değerlerimize gösterilen kıymet ve anlayış bizi mutlu edicidir. Plan ve projelerimizin başkaları tarafından beğenilmesi, insanlarla kurulan ılımlı diyaloglar moralimizi yükseltir. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümünde,ilişkileri ve çalışma hayatınızla ilgili konularda eksiklerinizi gözden geçiriniz. Şu aralar dağılmamalı, sistemli çalışmaya özen göstermelisiniz. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Saat 23:13 Ay-Pluto görünüm etkisiyle, çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşle ilgili sorunlar seni kaygılandırabilir. Geleceğini garanti altına almak adına girişimlerde bulunabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olaylara ve insanlara karşı daha fazla yargılayıcı olabilirsiniz. Hoşa gitmeyen şeylerle karşılaştığınızda bunları görmezden gelmeniz en azından size bugünlük iyi gelecektir. Kendinizi her konuda haklı görüyor olmanız işleri iyice çıkmaza sokabilir. Finansal kazançlarınız ile ilgili bugün özellikle bir karar almaktan kaçınmalısınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gününüzün yoğun geçmesine sebep olabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmayın.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Çalıştığın kurumla ilgili bazı sorunlar seni kaygılandırabilir. Geleceğini garanti altına almak adına önemli girişimlerde bulunabilirsin. Kendine uzun bir aradan sonra zaman ayırabilecek; arkadaşlarınla yapacağın görüşmelerde farklı işler üretebileceksin. Yalnız dikkat; hemcinslerinle alakalı problemler yaşayabilir, kendini ifade etmekte güçlük çekebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, ummadığın kişinin senden hoşlandığını öğrenebilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle eğlenceli programlar devrede olacak. Kafanız iletişiminizde dalgın ve hayalperest olabilir. Bu yüzden, bugün verdiğiniz sözlere çok dikkat etmelisiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kırılgan ve duygusal ruh haline destek vereceğiniz bir gün. Hayata karşı cesaretini kaybetmiş olabilir. Dolayısıyla ruhsal dengesini iyileştirmek size düşer. Diğer yandan sanatsal çalışmalar yapmak, etkili yazılar kaleme almak için harika. Hatta kendinizi şiir yazarken bile hayal edebilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 24' 59" R
Ay
Boğa
23° 43' 52" R
Merkür
Koç
22° 16' 10"
Venüs
Boğa
11° 09' 12"
Mars
Koç
06° 03' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 23"
Satürn
Balık
17° 15' 50"
Uranüs
Boğa
22° 49' 19"
Neptün
Balık
29° 08' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 51"
Lilith
Başak
24° 15' 07"
True Node
Koç
15° 19' 35"
Son Güncelleme : 08/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>